Hozzászólás ideje: 2018. Október 30.6 éve Szívem szerint az Expanded Universe-be raknám. https://moly.hu/konyvek/thibaud-villanova-star-wars-kantin-40-recept-a-messzi-messzi-galaxisbol Íme az ismertető: FEDEZD FEL A GALAXIS ÍZEIT A TATUINON ÉS A TAKODANÁN ÁT A BESPINTŐL EGÉSZEN A JAKKUIG! Ebben a szakácskönyvben 40 receptet találsz, amelyeket a messzi-messzi galaxis különleges bolygói és rettenthetetlen hősei inspiráltak. Készítsd el a tatuini kéktejturmixot, a bespini felhőfelfújtat, a nabooi édességet, a tavi tortácskát, de ne hagyd ki a coruscanti Jettster sajttortáját és a vukik tarte Tatinjét sem! A különleges receptek segítségével bepillantást nyerhetsz a Mustafar, a Jakku és a Kamino konyhaművészetébe is. Legyen szó sivatagos, városi vagy éppen vulkánbolygóról, a Kantin megannyi ínycsiklandozó menüsora egy pillanat alatt elkalauzol a messzi-messzi galaxisba!
Hozzászólás ideje: 2018. Október 30.6 éve 49 perccel korábban, RacerX írta: Mustafaron vajon jól átsütik a húst? Azt nem tudom, de egy biztos, nem sok fagyit ehetnek
Hozzászólás ideje: 2018. Október 30.6 éve 1 perccel korábban, Darth Cupsy írta: Azt nem tudom, de egy biztos, nem sok fagyit ehetnek Erről ez jutott eszembe Szerkesztve: 2018. Október 30.6 éve - RacerX
Hozzászólás ideje: 2018. Október 31.6 éve https://hugelol.com/lol/554645?fbclid=IwAR3zG2OUJcHjUq_vmk8TatHeJaDAuWM2-LzwLx8mZaP57He3vqE_YbAbVg4
Hozzászólás ideje: 2018. November 9.6 éve Tegnap egész nap a Rogue one témát hallgattam a RO OST-ről, erre este bejelentik a Cassian Andor sorozatot. Ma este mit szeretnétek, mit hallgassak?
Hozzászólás ideje: 2018. November 9.6 éve 13 órával ezelőtt, RacerX írta: Csak ne a Holiday Specialt! Na, egy Itchy reboot? Jól meggondoltad??
Hozzászólás ideje: 2018. November 9.6 éve 40 perccel korábban, Donát írta: Na, egy Itchy reboot? Jól meggondoltad?? Ha már Chewie fiát kanonizálták... Kaphatna az öreg egy sitcomot a Rém rendes család mintájára.
Hozzászólás ideje: 2018. November 24.6 éve 12 órával ezelőtt, luke19 írta: - Your Highness, what is on the Disk? - Hope.rar
Hozzászólás ideje: 2018. December 5.6 éve Ez már magas labda a gyereknek. Ezúttal is vert helyzetbe került. Megint Obié a "háj graund". Szerkesztve: 2018. December 5.6 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2018. December 17.6 éve Remélem, idén Karácsonykor ezt hozza nekem a Jézuska: De nehogy aztán drámai vége legyen a kalandoknak egy éhes vuki gyomrában!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.