Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Attack of the Clones - 3D

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nekünk jobb lenne a február! (minél hamarabb :D )

Bár bevételi szempontból lehet, hogy nem az a legnyerőbb.

A mákosoknak biztos, hogy az űrcsatából fognak mutatni...

Hozzászólás ideje:

Ennek a résznek már van értelme 3D-ben és ha adják majd a mozik, akkor tuti elmegyek és megnézem. Itt főleg a végjáték amire kíváncsi vagyok, fura, hogy abban a moziban nézem majd meg, ahol az eredeti részt is, csak ugye akkor még 2D-ben és teljesen új mozifilmként. Szerintem több ilyen film széria nem lesz, amit simán és felújítva, 3D-ben is megnéznék moziban...

Hozzászólás ideje:

Ez jó hír és lehet jót is tenne az ep.2-nek ha az ep.1-el ellentétben nem februárban hanem a nyári időszakban vinnék a mozikba. Ahogy nézem dátum még mindig nincs (fura hogy ebben a közleményben még csak annyit se irnak hogy a "jövőre bemutatásra kerülő"), de akkor erre talán a Celebration VI-on sor kerül.

Hozzászólás ideje:

Remek, hogy végre van hír róla! A második kedvenc epizódom, alig várom már, hogy újra moziban lássam. :)

Hozzászólás ideje:

Van valahol egy hivatalos, angol felmérés arról, hogy a rajongók többsége milyen sorrendet állítana fel a 6 filmből? Nagyon érdekelne, hogy egy világra kiterjedő szavazás szerint, melyik rész nyerne, habár az utolsó is hasonlóan érdekes lehet... :)

Hozzászólás ideje:

Csak azért kérdeztem, mert ahogy olvastam a cikkeket, az első rész 3D-je alulmúlta a várakozásokat, biztos vagyok benne, hogy a többi rész sokkal jobban fog teljesíteni.

Hozzászólás ideje:

Szerintem nem múlt alá semmit a TPM 3D verziója. Egy már 13 éve mozikba küldött, rengeteg ember által ismert alkotásról beszélünk, amit egyébként a különböző televízió csatornák is milliószor leadtak már a 13 év során... mégis 100 milliónál többet hozott. Ez szerintem szép eredmény! Reméljük, hogy a többi epizód is hoz legalább ennyit, de inkább többet... az volna a szép!

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:

Akár hogy is lesz, a 2. rész egy emberrel tuti, hogy több nézettséget fog mutatni. A régi részek pedig szerintem még jobban fognak szerepelni, de sajnos ez még a jövő zenéje. Azt azért remélem, hogy Grivit látni fogom 3D-ben is, azért akárki akármit mond, annak a résznek az első 30 perce lesz a széria egyik legodab*szósabb felújított jelenete...

Hozzászólás ideje:

Most már tudjuk. :D

A régi filmek szerintem azért fognak majd jól teljesíteni, mert a régi rajongók már csak nosztalgiából is elmennek, a 3D utálók azért, hogy legyen min zsörtölődniük, az új rajongók pedig azért, mert sosem látták moziban. Ami a festményeket illeti, én erősen hajlok arra, hogy újabb ráncfelvarráson fog átesni az ep4-5-6 ezen a téren. Mert azért anélkül elég nehéz lenne 3D-vé tenni valamit, ami a valóságban is 2D volt.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Attack of the clones : 2013. szeptember 20.

Revenge of the sith: 2013. október 11.

Ennél nagyobb és kellemesebb meglepetést!!!!!!!! :o

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Épp most láttam én is. Nagyon frankó. :D Jövőre a gatyám is rámehet az SW -re....

Az tuti... :)

Hát ha még, véletlenül lehetne olyat szervezni, h a 2 részt nagyjából egymás után nézni.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.