Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Köszi A műveit ismerem, de sajnos még nem tudtam tőle semmit sem olvasni. Egyszer érdeklődtem a könyvei felől a helyi Alexandrába, de úgy néztek rám, mintha kínaiul beszélnék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Esetleg antikvárban akkor, bár nem tudom, felétek vannak-e. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Belenéztem a bookline.hu kínálatába, és van Távoli Tűz új és antikvár példányban is (az én 1983-as kiadásom pl. 600-1200 Ft között kóstál), de egy új kiadás sem drága, 1233 Ft. Valamint az is kiderült (amit eddig én sem tudtam), hogy ez a könyv egy trilógia középső kötete, érdemes lenne elolvasni a másik két kötetet is, antikvár példányok azokból is kaphatóak. (sajnos nem tudok linket beszúrni ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Nem baj, szerintem az író meg a cím alapján bárki megtalálja Meg a többi címet az író alapján wikin Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Esetleg antikvárban akkor, bár nem tudom, felétek vannak-e. Egy volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Az nem sok, főleg nem múlt időben. Én legalább néha feljárok Pestre, és meg tudom nézni. A bookline-ról lehet rendelni is, megvan ez az előnye Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Yap, majd egyszer Pesten jártamban én is jobban körülnézek, mert nem ez az egyetlen író, akitől be akarok szerezni könyveket. Aztán arrafelé az antikvárokban biztos nagyobb a kínálat, mint errefelé az összes könyvesboltot együtt véve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Dzséjt, nem tudod véletlenül, hogy a Szukitsék idén akarnak-e Star Wars-t, vagy World of Warcraft-ot kiadni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Dzséjt, nem tudod véletlenül, hogy a Szukitsék idén akarnak-e Star Wars-t, vagy World of Warcraft-ot kiadni? Sajna nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Sajna nem Majd február végén remélem felrakják a honlapjukra mit akarnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Aztán arrafelé az antikvárokban biztos nagyobb a kínálat, mint errefelé az összes könyvesboltot együtt véve. Az biztos Még egy kisebbekben is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Yap, majd egyszer Pesten jártamban én is jobban körülnézek, mert nem ez az egyetlen író, akitől be akarok szerezni könyveket. Aztán arrafelé az antikvárokban biztos nagyobb a kínálat, mint errefelé az összes könyvesboltot együtt véve. Nem akarom a bookline-t reklámozni, de ott az egyes antikvár könyveknél megemlítik az adott antikvár könyvesboltot is, aki szállítja majd, így érdemes lehet már célzottan azokat felkeresni, ahol sci-fi könyvek jobban előfordulnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Köszi Pildi, ezt eddig nem is tudtam. Így valóban egyszerűbb a kutakodás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Igazán nincs mit, remélem találsz is pár jó könyvet majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. A Tuan végre hírt adott magáról. A DragonAge: Hívás még ebben a félévben megjelenik. A Halo, Doom még tovább csúszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Avatar előzményregény. "Az Avatar producere, Jon Landau az MTV News-nak beszélt arról, hogy James Cameron írja a film előzményeit. Ebből (egyelőre) nem terveznek filmet forgatni, Cameron műve regény formájában fog napvilágot látni, ha minden jól megy a rajongók már decemberben kezükbe vehetik a könyvet. ?Jim egyedül írja a regényt. Nem az Avatar könyvváltozatát veti papírra, Jim egy olyan nagy, epikus sztorit akar összehozni, ami tele lenne azokkal a dolgokkal, amelyeket idő hiányában nem tudtunk bemutatni a filmben vagy nem tudjuk beletenni a folytatásokba.? - mondta a producer, majd hozzátette, hogy ebben jobban megismerhetjük a filmben feltűnt karaktereket, például olvashatunk arról, amint Dr. Grace Augustine (Sigourney Weaver) egy suliban tanít, Jake (Sam Worthington) múltjáról is többet megtudhatunk, illetve belekerül az is, hogy bátyja, Tommy hogyan hunyt el és természetesen Quatrich ezredes (Stephen Lang) sem fog kimaradni belőle." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Nem is kell szebb karácsonyi ajándék! THX Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. A magyar kiadásra szerintem 2011-ig várni kll majd, ha csak decemberben jön ki odakint. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Jól hangzik, mindenképpen érdekel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Újabb Terminator Salvation regényt ír Timothy Zahn. Állítólag a film után játszódik közvetlenül. http://www.amazon.com/Terminator-Salvation...n/dp/1848560885 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Ez remek hír, de hol marad az előzmény? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Ez remek hír, de hol marad az előzmény? Sajnos, mivel az Alan Dean Foster féle regény gyatrán fogyott, ezért a DV csak a járulékos címek közé vette fel. Ez azt jelenti, hogy ha tudják idén kihozzák, ha nem akkor 2011-ben kerülhet a boltok polcaira. Ahogy én a Deltát ismerem már biztos, hogy leghamarabb 2011-ben jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Annyira ez nem zavar, mert még sajnos a Salvationt sem volt esélyem elolvasni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 27. Az Xpressen most láttam, hogy van újabb 101... mielőtt meghalsz könyvek és a sci-fi-s elején Vader nagyúr van http://www.xpress.hu/book/prod.asp?FILMAZ=...628369939666918 És van horrorban is http://www.xpress.hu/book/prod.asp?FILMAZ=...628369939666918 Már tudom mire fogom elkölteni a felesleges 7000-remet ha egyszer lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Az Avatart kedvelőknek. http://www.polc.hu/konyv/avatar/703805/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Jó lesz ez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Várható megjelenés 2010. március 24. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Elég borsós az ára, ahhoz képest, hogy csupán 108 oldal. Gondolom a színes képeket fizetetik meg az emberrel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Ma már szimpla regények is 2-3 körül vannak, ezek után egy keménytáblás színes képes album nem is sok ennyiért. Majd vetek rá "élőben" is pár pillantást, ha oda jutok, kíváncsi vagyok rá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Avatar - Túlélési kézikönyv Pandorához http://www.xpress.hu/book/prod.asp?FILMAZ=...628369939666918 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.