MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Oks. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Elnézést, a suli kivette az agyamat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Majd próbálok időt szakítani rá hamarosan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Három hölgy vs Frenkie. Jól számolom a mezőnyt? Dzséjt, megpróbálod? Mert az már öt fő lenne. Többi férfi hol jár? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Hát nem a könyvespolc közelébe az is biztos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Hát nem az eredeti könyv közelében Egyszer vettem le a polcról az Egri Csillagokat... ... tartalmazó rövidített-es könyvet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Dzséjt, megpróbálod? Mert az már öt fő lenne. Többi férfi hol jár? Ha el nem felejtem, bekukkantok. Mégsem maradhat szegény Frenkie egyedül három nővel szemben Bár nem mintha Egri csillagok ügyben jól képzett lennék, de akadályozó tényezőnek még mindig hasznosítható vagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Hangulatjavítónak is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Ja, csak most a renitenskedő janicsárokkal gyűlik majd meg a baja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Most olvasom az Első és egyetlent, ez az első Warhammer40k regény, amit olvasok. Eddig elég jó. Érdekes világ. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Megjelent: Nathan Long: Embervadász (Warhammer, Felix és Gotrek 9. rész) Ára 3300 Ft. C. S Goto: Vihar (Warhammer 40000, A háború hajnala 3. rész) Ára: 2490 Ft. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Most fejeztem be a Trollvadászt, piszok jó volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Én az Idlewild című könyvet fejeztem ma be... Hallott róla valaki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Megjelent:C. S Goto: Vihar (Warhammer 40000, A háború hajnala 3. rész) Ára: 2490 Ft. Köszike, leadtam a drótot, Ortis már vágtat is a könyvesboltba! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. (szerkesztve) Én az Idlewild című könyvet fejeztem ma be... Hallott róla valaki? Még nem hallottam róla. Milyen könyv ez? Szerkesztve: 2010. Július 7. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Még nem hallottam róla. Milyen könyv ez?Egy sci-fi-krimi, az írója Carl Sagan fia. Mindenféle SF-fel foglalkozó dologban benne van a keze. Ennyit tudok róla, majd elolvasom, mert bent van az üzletben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Még nem hallottam róla. Milyen könyv ez? Kicsit hasonlít a Mátrixra. Nagyon jó könyv. Körülbelül 300 oldalas... Az első 230 oldalt egyhuzamban elolvastam egy nap alatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Kezembe akadtak ismét az egypercesek Örkénytől, íme a kedvencem: SZAKEMBEREK Két gróf állt a latyakos Várfok utcában, két nappal Buda eleste előtt. ? Te mit hoztál, Endre bátyám? ? kérdezte a lengyelbundás, bilgericsizmás, zergekörmös kalapos. ? Teddy fiam cserkészkését ? válaszolta a pézsmabundás, perzsagalléros, Eden-kalapos. ? Hát te, Károly öcsém? ? Én a vadászkésemet ? húzta ki Károly gróf a finn kést. Körbejárták a lódögöt. Messziről három rövid géppuskasorozat hallatszott, öt meg öt és megint öt lövés. Megállapodtak a tetem fejénél. ? Kevert gidrány ? jegyezte meg a pézsmabundás, közismert versenyistálló-tulajdonos. ? Kese ? mutatott a ló fehér kamásnijára a lengyelbundás, jeles úrlovas. ? Szép, izmos tüzérhámos ? mondta a pézsmabundás. ? De azért hamar megfő ? állapította meg elégedetten a lengyelbundás. ? Hát, remélem ? mondta a pézsmabundás. ? Egészen biztos, Endre bátyám. Ez a gidrány maximum ötéves. ? Honnan lehet azt tudni, Károly öcsém? A lengyelbundás kése hegyével végigzongorázott a vigyorgó lófej fogsorán. ? A dolog úgy áll, hogy amelyik lónak már egy csikófoga sincs, az okvetlenül idősebb négy és fél évesnél. Másfelől azonban, ha minden fogán megvan a kupa, akkor hat évnél fiatalabb ? magyarázta Endre grófnak Károly gróf. És sóhajtva tette hozzá: ? A bélszínhez kéne hozzáférni, Endre bátyám. ? Én is azt szeretném, Károly öcsém. 2 ? Kívül jó ressen. ? Belül véresen. ? Isten tudja ? sóhajtott a lengyelbundás, miközben újra körbejárták a dögöt ?, merre lehet az a vesepecsenye. A harmadik házba bevágott egy akna, s utána sokáig potyogott lefelé a malter- s üvegtörmelék. Rá se hederítettek, csak mentek körbe-körbe, míg a pézsmabundás meg nem állt, és a ló marjába bele nem bökte a cserkészkés hegyét. ? Itt ? mondta határozottan. Ha a marjába vágnak bele ? magyarázta ?, akkor a rostélyos alatt, néhány ujjnyival a hátszín fölött okvetlenül megtalálják a vesepecsenyét. ? Honnan méltóztatod ezt tudni, Endre bátyám? ? kérdezte a lengyelbundás elismeréssel. ? Franciaországi erdőségeimben többször trancsíroztam szarvasokat ? válaszolta könnyedén a pézsmabundás. ? Hát akkor lássunk hozzá, Endre bátyám. ? Parancsolj, Károly öcsém. ? Te értesz hozzá, kedves bátyám. ? Te vagy a frissebb, kérlek. ? Viszont te vagy az idősebb. Még egy kicsit noszogatták egymást, aztán megállapodtak, hogy Károly gróf a hátszín felől kezdi a munkát, Endre gróf pedig a lágyék irányából. Megfenték a késeiket, egyiket a másikon. ? Hát rajta, Endre bátyám ? mondta Károly gróf jókedvűen. ? En avant, Károly öcsém ? szólt Endre gróf lelkesen. Ezzel nekiestek a húsnak. Endre gróf ötven-, Károly gróf negyven éves volt. Mindkettőjük életében ez volt az első hasznos munkamozdulat, s méghozzá ? a sors különös kegyelméből ? olyan mozdulat, melyhez jól értettek? Nagy idők voltak eljövendők. (1948) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Jaaaaj! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Remek írás! És nem is ismertem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Egri Csillagok-kvíz témában javaslom, hogy legyen a kvíz szeptemberben. Addig biztosan el tudom olvasni, mert a lányom hamarosan befejezi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Jó ötlet, addig van idő is elolvasni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Nem akartam offolni a sorozatok topicban ezért ide írom. Mivel nagyon népszerü a Katedrális gondoltam kicsit ajánlanám Follett könyveit. Kétségkívül a középkori történet a legjobb könyve, nekem nagyon bejött a folytatása is(amiből szintén sorozat lesz) az Idők végezetéig. De mondhatom, hogy az angol író minden könyve nagyon jó szinte letehetetlen. Ő írta különben a Tű a szénakazalbant is, melyből Donald Sutherland főszerplésével film is készült. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Mivel nagyon népszerü a Katedrális gondoltam kicsit ajánlanám Follett könyveit.Ezt én is meg tudom erősíteni, sok Follett könyvet visznek tőlünk is, főleg a fiatalok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. nekem nagyon bejött a folytatása is(amiből szintén sorozat lesz) az Idők végezetéig. Erről most hallok először. Szóval az is meglesz filmen, nocsak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Erről most hallok először. Szóval az is meglesz filmen, nocsak Ugyanilyen sorozat lesz mint a Katedrális. Az sg-n olvastam azt hiszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. A Tű a szénakazalban-t valóban érdemes elolvasni, háborús könyvnek sem utolsó. Az idők végezetéig-et még nem sikerült abszolválni, de azért ha olyasmi színvonalú sorozat lesz belőle, mint a Katedrális, akkor csak nyerhetünk vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Odri Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Én legutoljára Agnes Caso: Egy királyné naplója című könyvet olvastam az én Szeretett Sisimről:) Imádok minden vele kapcsolatos könyvet vagy a Habsburgokkal foglalkozót. Szóval ha vknek van a könyvespolcán ilyen témájú könyv szívesen fogadom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Szóval ha vknek van a könyvespolcán ilyen témájú könyv szívesen fogadom! Ha holnap eszembe jut, akkor nézek neked ilyen fajta könyveket és megírom a címüket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Odri Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Ha holnap eszembe jut, akkor nézek neked ilyen fajta könyveket és megírom a címüket Köszönöm szépen! Én csak egy tucatnyi angol- amerikai irodalommal tudok szolgálni cserébe, de avval nagyon szívesen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.