Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Drew Karpyshyn: Mass Effect Felemelkedés 2011. október 6. William C. Dietz: Halo - Az áradat 2011. október 25. Drew Karpyshyn: Mass Effect - Megtorlás 2011. november 18. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Két Mass Effect könyv is meg fog jelenni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. (szerkesztve) Ha tudják tartani magukat akkor igen. Bár a Tuan Kiadót ismerve én nem lennék biztos a harmadik Mass Effect idei megjelenésében. Szerkesztve: 2011. Szeptember 15. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Basszus, spórolni kell.....már megint. Vagy inkább mindig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Az írójával jól fogtok járni. A Darth Bane trilógiát zseniálisan megírta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Én először a Mass Effect első kötetét olvastam tőle és megfogott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Kardok vihara Amikor Joff végre kinyiffant... rég volt már ilyen elégedett vigyor az arcomon olvasás közben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Kardok vihara Amikor Joff végre kinyiffant... rég volt már ilyen elégedett vigyor az arcomon olvasás közben Az a rész nekem is nagyon tetszett. És még szívni fognak a Lannisterek is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Az a rész nekem is nagyon tetszett. És még szívni fognak a Lannisterek is. Azért Tywin halála se volt egyszerű, azért Tyrion későbbi dolgaira nagyon kíváncsi leszek. Kár, hogy várni kell rájuk a Sárkányok Táncáig, nem tudom, angolul merjem-e azt az 1000 oldalt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. Azért Tywin halála se volt egyszerű, azért Tyrion későbbi dolgaira nagyon kíváncsi leszek. Kár, hogy várni kell rájuk a Sárkányok Táncáig, nem tudom, angolul merjem-e azt az 1000 oldalt. Jövő tavasszal jön magyarul a Sárkányok tánca. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Ezt csak én érzem nyers fordításnak? http://masseffect.sfportal.hu/mass-effect-felemelkedes-prologus-886.cerberus Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 23. Mi a baj vele, Az, hogy az ME kifejezéseknek teljesen más a fordítása, mint a játékban? Az már a Felismerésnél is így volt. Sőt, már a két játék is eléggé eltért egymástól. Más gond nemigen van vele, bár nem olvastam végig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 23. Mi a baj vele, Az, hogy az ME kifejezéseknek teljesen más a fordítása, mint a játékban? Az már a Felismerésnél is így volt. Sőt, már a két játék is eléggé eltért egymástól. Más gond nemigen van vele, bár nem olvastam végig. Nem, nem a szakkifejezésekkel van a gond, hanem a fogalmazással. Fene tudja, lehet, hogy a prológus ilyen "csontig tisztított". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 26. David Safier: Jézus szeret engem Zseniális könyv. Szeretnivaló. A humorától az én Fablén edződött röhögőizmaim is begörcsöltek néha. A stílusa előtt megemelem a kalapomat. Karaktervezetés telibe talált. És a lényeg: tisztelettel és átadóan nyúl a témához, nem botránykönyv és nem is a saját világnézetét akarja letuszkolni az olvasó torkán, és mesél, MESÉL, röpít magával. 10/10 Két olvasói kritika, amikkel egyetértek: http://konyvmolyok.blogspot.com/2011/02/david-safierjezus-szeret-engem.html http://reea.blog.com/2011/08/24/david-safier-jezus-szeret-engem/#comment-142 Ami kell a könyvhöz: nyitott szív és kellő energia (fáradtan az ember max tévét nézni jó.....) Ami nem kell: bármilyen vallási érdeklődés / indíttatás. Némi előismeret azért jó ha van, különben nem fog leesni miért akarja Marie poroltózni a csipkebokrot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 3. Mass Effect 2. könyv. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 3. Mass Effect 2. könyv. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Megjelent a második Mass Effect könyv. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Ahogy elnézem, a legújabb Dűne-könyv is klubköny a Szukitsnál, fene. Majd átböngészem a rendelési lehetőségeket, hogy lenne a legjobb beszerezni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Megjelent a második Mass Effect könyv. 6 fejezet elolvasva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 10. (szerkesztve) Én megrendeltem Frei Tamás: Bankár címü könyvét az Alexandrában. Ti is? Szerkesztve: 2011. Október 11. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 27. Star Trek: Enterprise: Világok határán, megjelenik december 9-én. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 27. Star Trek: Enterprise: Világok határán, megjelenik december 9-én. Na, ez jól hangzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 27. Ma átvettem Frei Tamás: Bankár címü könyvét. Remélem lesz olyan jó mint az első. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 27. Ma átvettem Frei Tamás: Bankár címü könyvét. Remélem lesz olyan jó mint az első. Én az előzőt is rokonoktól kértem kölcsön és mostanit is. Pénzem most nincs rá, de mindenképpen el akarom olvasni mert az előző zseniális volt, és a mostani is olyan témákat feszeget amire nagyon kíváncsi vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 27. (szerkesztve) a mostani is olyan témákat feszeget amire nagyon kíváncsi vagyok. Nem olvastam még Freitől, de nagyon bírom a csávót még a TV műsorából és emiatt én is elolvasom ezt, mert AZ A vacsora nagyon-nagyon érdekel Szerkesztve: 2011. Október 27. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 27. Én csak az elérhető részletet (első nyolc oldal) olvastam az új Frei könyvből. Az alapján méltó a TV-s karrierjéhez. Hatásvadász, nagyot mondani akaró ponyva. Maradok a Görgey Artúr önéletrajz második köteténél. Ez tényleg nagyon jó és tényleg érdekes dolgok derülnek ki belőle például (a történelmi) Magyarországról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 27. Ma átvettem Frei Tamás: Bankár címü könyvét. Remélem lesz olyan jó mint az első. Remélem fent lesz elektronikus formában mert egyrészről engem is érdekel, másrészről megvenni most úgy se tudnám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 16. (szerkesztve) Stephen King: A setét torony Huh, jó régóta olvasom a könyvsorozatot, talán május vége, június eleje óta? Nem tudom már, csak azt, hogy most, pár perce végeztem vele. Kiváló könyvsorozat, nagyon sok érdekes dologgal és megható és értelmetlen halállal (RIP Flagg , kedvenc szereplőm a régi, kedvenc Mágus regényből (régi nevén A sárkány szeme)) és nagyon érdekes befejezéssel. Bár ne írta volna meg a befejezést King, ahogy az utószóban is említi. Akkor mindenki a saját íze szerint gondolt volna Roland vitézre, a dinh-ünkre, kedvelt főhősünkre. Na de sebaj, most így lehet rágódni, hogy vajon most más lesz-e... Szerkesztve: 2011. November 16. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 16. Örülök, hogy tetszett Részemről imádom a végét (egyébként kétszer olvastam el, hogy jót olvasok-e, és utána csak nevettem öt percig) Annyira írói a befejezés Így is gondolhatunk rá a saját ízlésünk szerint. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 16. Én is elkezdtem e-bookban olvasni a Setét Tornyot, az 1. résznél járok jelenleg a 200. oldal tájékán. Nekem eddig bejön Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.