Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve BB8 Na ez érdekes szóval az lehetséges CGI nélkül is Még jó, hogy sokan azon rugóztak, hogy mekkora baromság ez a gurulós droid, mert megvalósíthatatlan.
Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve BB8, besz*rok! Kell egy ilyen nekem! És van olyan ismerősöm, aki kiröhögött, amikor azt mondtam neki, hogy tényleg megépítették. Remélem nézi ezt, mert most én akarok röhögni rajta.
Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve Sőt a filmben is nagyrészt CGI nélkül szerepel. Baromi aranyos
Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve Szerző BB8 Na ez érdekes szóval az lehetséges CGI nélkül is Sokkal nagyobb mint gondoltam.
Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve Megzabálom a BB8-at és milyen cuki hangja van! Szerkesztve: 2015. Április 16.10 éve - Lenci
Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve BB8 atomkirály Szerkesztve: 2015. Április 16.10 éve - mikiwan
Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve Remélem, ha Rey-ből Jedi/Sith lesz dupla pengés kardot kap, legalábbis a botról a hátán ez ugrott be
Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve Szerző Egy X-szárnyú pilóta és egy rohamosztagos összejön. Jól hangzik.
Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve Igen, végre infók! Ő... Ja... Hát nem törték össze magukat egyelőre. Ennyit eddig is tudtunk/sejtettünk. De a bevágott képek jók.
Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve Ő... Ja... Hát nem törték össze magukat egyelőre. Ennyit eddig is tudtunk/sejtettünk. De a bevágott képek jók. Az, hogy Poe a film elején épp próbál kimenteni egy hercegnőt mindenképp új.
Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve Ő... Ja... Hát nem törték össze magukat egyelőre. Oké, ez elhamarkodott volt.
Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve Daisy kicsit olyan, mint Christina Ricci és David Coulthard szerelemgyereke. Boyega a rapper, Isaac meg a szegény ember Hugh Jackman-je. Nagyon titokzatosak, bár ez várható volt.
Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHH !! ITT VANNNNNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK !!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve Nekem nagyon bejönnek az új Rohamosztagos páncélok. A régi szereplők sajnos kissé rottyon vannak, de mindenképp jó újra látni őket.
Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve Na, néhány régi arc. Daniels az igazi veterán, az egyetlen, aki eddig minden Star Wars epizódban szerepelt. Erre be is mondják ezt.
Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve Szerző Élőben még érdekesebbek a rohamosztagosok, bár még szokni kell őket.
Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve Szerző A régi szereplők sajnos kissé rottyon vannak, de mindenképp jó újra látni őket. Ott jól jön majd a CGI és a smink.
Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve Ford bátyó nagyon hiányzik közülük. Szerkesztve: 2015. Április 16.10 éve - pb69
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.