Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPVII spoileres topic

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én is reménykedem, hogy kapunk egy klassz kis űrcsatát, vagy legalább egy olyat mint amilyen Jangó és Obi-wan párviadala volt, vagy mint az aszteroidamezős üldözés. Egy űrben játszódó akciójelenetet azért előzetesen hiányolnék a filmből.

Hozzászólás ideje:

Szerintem ha máskor nem, amikor lezuhan a TIE, biztos lesz. De őszintén szólva kétlem, hogy a Star Wars megafan Abrams űrcsata nélkül rendezne Star Wars filmet. :)

Mondjuk az biztos, hogy eleddig a marketing első osztályú. Nincs jelenetünk még fénykardpárbajról és űrcsatáról se, az öregekről is a Skywalkereknek csak a kezét láttuk igazán, meg volt egy snitt Hanról. Sőt, az a poén, hogy Luke-ot baromira rejtegetik. Han szerepelt a trailerben, Leiáról már láttunk forgatási képet, de Luke-ról még egy koncepciórajzunk sincs. Ami a második teaserben van, az nagyjából semmi, elbújt egy fekete köpeny alá. Gőzünk sincs arról, hogyan néz ki (már azt leszámítva, hogy szakállas).

Hozzászólás ideje:

Nemcsak Luke-ot rejtegetik, hanem nagyon sok mindent. Tulajdonképp mit tudunk eddig a story-ról? Hogy lesz egy Jakku bolygó meg egy havas planéta, ahol egy első rendbeli támaszpont lesz. Lesz egy Ellenállás,ami ennek ellenáll. :) Meg van egy lángszórós, falufelgyújtós jelenetünk, meg egy dezertőrünk. Meg a főbb karakterekről van pár halovány infó. Kb ennyi. És alig 5 hónap múlva itt a premier.

Hozzászólás ideje:

Hála istennek, hogy csak ennyi. Jól elcseszné a filmélményt, ha a trailerekből, promóciós anyagokból és werkfilmekből ennél többet tudnánk már most.

Nem tudom, nekem semennyit se rontott a filmélményen 2005-ben az, hogy szinte minden jelenetét ismertem előre a Sithek bosszújának...

Hozzászólás ideje:

De az ep3 és az ep7 között van egy lényegesen különbség: az ep4-5-6 miatt mindent tudtál arról, kivel és mivel mi fog történni. Semmi sem volt meglepetés, már az ep1 idején sem igazán (még az új szereplők esetében sem). A poént húsz évvel korábban lelőtték. Az új trilógia szépsége az lesz, hogy akárcsak az ep4-5-6-nál, nem tudsz róla előre semmit. És hidd el, elrontaná, ha előre tudnád, mert egy dolog meglepődni a géped előtt, olvasva az anyagot, vagy látva egy trailerben, vagy hallva egy interjúban, és más a moziban szembesülni vele. Azok tudnának erről mesélni, akik anno ott ültek az ep5 évében a mozikban. Aki sorban nézi meg a történetet, annak távolról sem lesz már akkora élmény az "én vagyok az apád" mondat.

Persze a spoileresség választható dolog, de egész más, ha te választod, vagy ha a marketingesek úgy döntenek, hogy már a trailerben a pofádba nyomják a film minden lényeges poénját (a la Terminator: Genisys). Bár a legszebb az lenne, ha úgy titokban tudnák tartani a dolgot, hogy hiába vagy spoileres, akkor is meglepnek. A Jurassic Worldnél és a Star Trek: Into Darknessnél ment a dolog, remélem ugyanaz a marketingfőnök itt is. :D

Hozzászólás ideje:

Vannak elengedhetetlen sw elemek. Az ep 2 idelyén komolyan aggódtam, hogy nem lesz fénykardpárbaj..

Még film közben is. Hiába volt a trailerben egy snitt, annyira a film végén van, hogy azthittem kivágták!

Megkapunk itt is mindent; borítékolom!

Ha lesz egy trailer már attól oda és vissza leszünk. -megint! :-)

Hozzászólás ideje:

Lehet hogy olyan fénykard-párbajt fogunk kapni, hogy az Anakin-Obi-Wan EP3-as párharcát lazán maga mögé utasítja. :) Bár igaz, annak a sava-borsát a lélektani jelentősége adta igazán (mégiscsak ez az a párbaj, amit az első generációs rajongók már 25 éve elképzelhettek előtte...), elképzelhető hogy ilyen fajsúlyos összecsapásra az EP7-ben még nem lesz lehetőség.

Hozzászólás ideje:

Két új promo kép? Ráadásul állítólag kiszivárgott mi lesz a film végén, de azt nem olvastam el. :)

Azért, azt megoszthatnád, hogy hol olvastad. :)

Hozzászólás ideje:

Ha mindehhez hozzávesszük a makingstarwars legújabb bejegyzését, máris teljes a katyvasz.

http://makingstarwars.net/2015/07/huge-spoilers-star-wars-the-force-awakens-one-sleeps-and-one-awakens/

Amit a TFN lehozott, az egy közepesen rossz rajongói fikció.

Hozzászólás ideje:

Amit a TFN lehozott, az egy közepesen rossz rajongói fikció.

Igen, ezt én is megírhattam volna. Amúgy is egy ilyen részletes storyleírást nem fognak hagyni megjelenni.

Szerkesztve: - mikiwan

Hozzászólás ideje:

És ez nem egy szimpla, mezei TIE vadász. Kétüléses (hátsó lövész), agyonfegyverzett gép, elől-hátul ablakkal. Tehát a trailerben tényleg a hátát látjuk, amikor szétlövik a hangárt. A hátsó tüzér (Po?) ritkította a rohamosztagosokat az alsó ágyúval. Nagyon komoly gép. Lényegesebben erősebb, mint a Birodalom TIE vadászai. De ez már abból is látszik, hogy a szárnyait is alaposan megerősítették.

Hozzászólás ideje:

Biztos, hogy nem vadászgép. Hogy egyedi, az nem biztos, de nem a hagyományos TIE vadász. Szerintem ez vagy egy csatahajó (gunship), vagy vadászbombázó. A második teaserben ugyanis több ízben is tisztán látszódik a hagyományos változat. Amikor két TIE repül a kamera felé, látható, hogy nincsenek extra ágyúik és a szárnyszerkezük is más. És amikor a Falcon mögött berepül egy a szuper csillagromboló roncsába, nincs hátsó ablak, se két hajtómű, csak egyetlen nagy fúvóka a gömb közepén - sőt, itt még a pilótafülkét is mutatják, és kisebb, az biztos nem kétszemélyes.

Hozzászólás ideje:

Én bombázóra tippelnék.

A TIE Bomber merőben más koncepciója miatt én nem hiszem. Méretét tekintve a fülkét csak egy emberrel bővítették ki, és nincs helye komplett bombaszekrénynek. A TIE Bombereken ezért van egy második törzs, mi több, a pilótafülke törzse is hosszabb az eredetinél, gondolom ott helyezték el a célzáshoz szükséges eszközöket, vagy ott is van egy bombarekesz.

Plusz, ezen egyértelműen lőfegyverek vannak, viszont nem torpedóvetők - ez már a trailerben kiderült, mindegyik lézerfegyver. Ez és a mennyiségük, valamint mozgathatóságuk inkább gunshipre utal vagy vadászbombázóra esetleg. Méretét alapján inkább vadászbombázó.

Alul a diorámákon látszik, hogy több ilyen gép van.

Na jó, de mert a játékokból többet állítanak ki, az egyáltalán nem jelenti azt, hogy a filmben is több lesz. ;)

Hozzászólás ideje:

Igen, ezt én is megírhattam volna. Amúgy is egy ilyen részletes storyleírást nem fognak hagyni megjelenni.

Pedig ez lehetett a történet, mert már nem található az oldal. Valaki nem mentette ki a teljes szöveget?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.