csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 12. Alig várom már, hogy beüljek a moziba, és ez a látvány fogadjon. Háát.. Na jó legyen! Kivéve a kard! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 12. Itt valószínűleg félig kómában leszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 12. Én meg frászban, ha meglátok egy repülő fénykardot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 12. Ahogy elnézem az elmúlt napokban ment rendesen a köd szurkálás.Megértem mindenki frusztrációját de felesleges még így rá streszelni annyira keveset tudunk még. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. (szerkesztve) Masszív spoiler következik. Rey egy Jedi!! Hivatalos kártya lapokon megkapta a Jedi plecsnit. Finn csak egy lázadó,ez is érdekes. Tehát amikor mondja Luke az előző trailerben, hogy a családját átjárja az erő, akkor Rey-nek mondja, hogy "Benned is meg van" Meglepődtetek? Hogy lehet, hogy egy guberáló, gyűjtögető leányka lett belőle? Hivatalos bélyegképek Szerkesztve: 2015. Szeptember 13. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Kylo Ren meg Sith?? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Köszi Jake! Elsőre azt gondoltam, emelkedik a szerencsecsillagom! De aztán én is meglàttam Kylo besorolàsát! Mindegy.. A cápa hal meg először... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. (szerkesztve) Rey egy Jedi!! Hivatalos kártya lapokon megkapta a Jedi plecsnit. Finn csak egy lázadó,ez is érdekes. Tehát amikor mondja Luke az előző trailerben, hogy a családját átjárja az erő, akkor Rey-nek mondja, hogy "Benned is meg van" Meglepődtetek? Hogy lehet, hogy egy guberáló, gyűjtögető leányka lett belőle? Én abszolút nem, nekem a második teaser óta egyértelmű volt, hogy Rey-hez beszél. Rey valószínűleg azért guberál a Jakkun, mert valamiért bújkálnia kell. Talán Ren elől. Mint Luke-nak. Szóval mégse csak egy Jedink van, ez megnyugtató És az, hogy Jedi, az megmagyarázza a harciasságát és az öltözékét. Az pedig, hogy Finn "csak" egy lázadó, nem meglepő, fura lenne, ha dezertálás után pár nap alatt Jedivé válna:) De attól még lehet erőérzékeny. Szerintem Luke padawanja lesz a film végére. Szerkesztve: 2015. Szeptember 13. - mikiwan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Szóval akkor leszenk benne Jedik meg Sithek...meglepő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Szóval akkor leszenk benne Jedik meg Sithek...meglepő. Vagy Ren Lovagok, akik fel akarják támasztani a Sith Rendet. Talán Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Amúgy ez a Kylo Ren nem lehet ,hogy valaki ,akit feltámasztottak?Ilyen félig mechanikus emberke? (ma reggel ez jutott eszembe) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. (szerkesztve) Én abszolút nem, nekem a második teaser óta egyértelmű volt, hogy Rey-hez beszél. Rey valószínűleg azért guberál a Jakkun, mert valamiért bújkálnia kell. Talán Ren elől. Mint Luke-nak. Szóval mégse csak egy Jedink van, ez megnyugtató És az, hogy Jedi, az megmagyarázza a harciasságát és az öltözékét. Az pedig, hogy Finn "csak" egy lázadó, nem meglepő, fura lenne, ha dezertálás után pár nap alatt Jedivé válna:) De attól még lehet erőérzékeny. Szerintem Luke padawanja lesz a film végére. Vagy azért van a Jakkun, mert kiképezték családi hagyományból, de neki személy szerint semmi kedve hozzá, hogy a béke őre legyen. Nekem is az az érzésem, hogy Finn, majd padawan lesz és a kártyán azért nincs feltüntetve, mert még semmi köze a Jedi léthez, majd talán a VIII. részben Reyre ugyan rárakták a Jedi pecsétet, de szerintem ő még nem teljesen kiképzett, kb. mint Luke az EP V-ben. Szerkesztve: 2015. Szeptember 13. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Talán Rey buzogánya egy spéci fénykardot rejt Köszi Jake! Elsőre azt gondoltam, emelkedik a szerencsecsillagom! De aztán én is meglàttam Kylo besorolàsát! Mindegy.. A cápa hal meg először... A kártyajáték kiadója a Hasbro, akik nyilván konzultáltak a Lucasfilmmel. http://www.hasbro.com/en-hk/product/star-wars-duels-card-game:4C62CCF7-5056-9047-F5FB-BACEED502389 Nem hiába mondták az írók, hogy Kylo nagyon komplex karakter. Ha Vader Nagyúr a nagyapja, joggal könyvelheti el magában, hogy a sith rendet csak ő lenne képes feltámasztani. Aztán persze ott van a másik arca, mint Ren Lovag, és egy titkos társaság tagja is. Dörzsölt egy alak lehet, és lehetnek rejtett eltitkolt céljai. Az is lehet, hogy Snoke is ismeri Kylo múltját, és ennek a rejtélyes figurának tervei vannak vele... Megannyi misztikum, megannyi kérdés Egyébként 1-10-ig van osztályozva a kártyajáték karakterinek erőssége. Itt a teljes lista POWER-UP LINK SYMBOLS Jedi Rebels Droid Army Sith Bounty Hunters 10 Yoda - Jedi Luke Skywalker - Rebels, Jedi Emperor Palpatine - Sith Darth Vader - Sith, Bounty Hunters 9 Mace Windu - Jedi Obi-Wan Kenobi - Jedi Darth Maul - Sith 8 Kylo Ren - Sith General Grievous - Sith, Droid Army Anakin Skywalker - Sith, Jedi 7 Rey - Rebels, Jedi Count Dooku - Sith, Droid Army AT-AT Walker - Sith 6 Sarlacc Pit Rancor Princess Leia - Rebels Boba Fett - Bounty Hunters 5 X-Wing Starfighter - Rebels Lando Calrissian - Rebels Jango Fett - Bounty Hunters Han Solo - Rebels Finn - Rebels 4 Wampa Padmé Amidala - Rebels IG-88 Assassin Droid - Bounty Hunters Greedo - Bounty Hunters Chewbacca - Rebels Bossk - Bounty Hunters B2 Super Battle Droid - Droid Army 3 Scout Trooper - Sith Rebel Trooper - Rebels Jabba the Hutt - Bounty Hunters Gamorrean Guard - Bounty Hunters Droideka - Droid Army C-3PO - Rebels Admiral Ackbar - Rebels 2 Tusken Raider Stormtrooper - Sith R2-D2 - Rebels, Jedi Nien Nunb - Rebels Clone Trooper - Jedi BB-8 - Rebels 1 Watto Jawa Jar Jar Binks Stap Droid - Droid Army Salacious Crumb - Bounty Hunters Ewok - Rebels Ez állítólag az Art of Force Awakens könyvből egy képecske Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Ez állítólag az Art of Force Awakens könyvből egy képecske Azt az egit de jól néz ki ez a kép! A vizfelszin miatt gondolnám, hogy ez annak a jelenetnek a folytatása amit a trailerben láttunk az X-wingekkel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Ezek a kártyás dolgok nagyon jó hírek számomra. A fénybotos kép nagyon jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Az, hogy Rey Jedi, szerintem annyira meglepő, mint az, hogy hajnalban feljön a Nap. Az, hogy Kylo Sith... Nos, nem ez lenne a Hasbro első hibája. Abrams maga mondta, hogy Kylo nem Sith, hanem a Ren lovagja. És nekem a film rendezőjének szava valamiért üti a hibát hibára halmozó játékgyártó szavát (ugye emlékszünk még az Anakin kardos Palpatine figurára, vagy például arra a Hasbro-féle kérdez-felelek kártyás játékra, amiben több hibás válasz is van?). Amúgy meg, Finn is Rebels jelet kapott, holott nincsenek Lázadók a filmben. Ellenállás van. A magyarázat tehát e két félrerakott jelre: a Hasbro egy kalap alá vette a Lázadókat az Ellenállással, a Sith-eket a Ren Lovagjaival. Én még abban is biztos vagyok, hogy a botja valamilyen formában fénykardot rejt. Ami a koncepciórajzot illeti, azt a büdös. Kezdem azt hinni, hogy ebben a filmben nem lesz olyasféle űrcsata, mint az ep1-ben, ep3-ban, 4-ben és 6-ban, viszont egy olyan parádés légi csatát fogunk látni, amilyet Star Warsban még soha. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Jake! A fénybotos nyilvàn fan made egyelőre, de valahogy így képzelem. Bár így màr nem kicsit hosszú a fegyver! Esetleg még az is tetszene, hamindkét végéről lekattintható lenne egy-egy normál fénykard! Ha parsztbunyó van akkor bot lenne, ha meg "helyzet" van, mehetne 'vuvuvumm'. Az x wing állati király kép! Nagyon rámegy a 7, hogy klasszik jàrgànyokat ne csak az űrben làssunk javarészt. Nekem bejön! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Nagyon király képek, a fénybotos is nagyon jól néz ki, bár tényleg nagynak tűnik az markolat gyanánt. Valami jelentősége biztosan van ennek a botnak, elvégre nem zörög a haraszt ha nem fújják. A légi csata egyre jobbnak ígérkezik, ez egy igen jó újdonság lesz, azért azt remélem ha űrcsata nem is, de valami üldözés mint az ep2-ben vagy 5-ben azért lesz. A kártyák is nagyon jók, egyedül Poe Dameront hiányolom, őt valahogy nagyon alul promózzák. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. (szerkesztve) A fénybotos nyilvàn fan made egyelőre, de valahogy így képzelem. Bár így màr nem kicsit hosszú a fegyver! Esetleg még az is tetszene, hamindkét végéről lekattintható lenne egy-egy normál fénykard! Szerintem is hosszú így mindkét végén pengével, közelharcban a 2. penge szinte értelmetlen lenne, mert nem tudná megvágni vele az ellett mivel jóval túl ér rajta, de ha mondjuk csak az egyik oldalán jönne ki a penge úgy a Darth Nihl-éhez (Hagyaték képregények) hasonló fegyvert kapnánk ami már egész használhatónak tűnne. Persze lehet nem spilázzák túl és "csak" elrejtve lesznek a normál kardok a botban. Szerkesztve: 2015. Szeptember 13. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Ez egy pár napos kép. Mark Hamill megint szakállt növesztett. Jövő hétfőn pedig indul az EPVIII forgatása az írországi szigeten. Akkor Luke nem hal meg az EpVII végén? (csak mert ilyen kósza pletyka is volt azt hiszem) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Szellemként még ő is visszatérhet. Nyilván megtanulta a trükköt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Hivatalosan is eldobtam az agyam a concept arttól. Ami meg a Sith Ren dolgot illeti, magam is úgy vélem, hogy Hasbro hibáról van szó, csak gondoltam felhívom a figyelmet a dologra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. (szerkesztve) Az új x-wingről: Már korábban is eszembe jutott, de most megkérdem; Mikor X-be állítják a szárnyakat, hogy forog a turbina, ha csak egy félkör? Szerkesztve: 2015. Szeptember 13. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Igaz nem ismerem az X-wing műszaki felépítését, de szerintem abban nem turbina van már, sőt az előző verzióban sem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Igaz nem ismerem az X-wing műszaki felépítését, de szerintem abban nem turbina van már, sőt az előző verzióban sem 100%, hogy kimagyarázható, de mivel annak látszik, így a magam részéről jópofa kukacoskodásnak szántam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Nagyon kiraly az X kep.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Egy kis apróság még a Jakkúhoz. Azt hiszem az, hogy guberálók vannak ezen a bolygón sokkal értelmesebb és logikusabb ötlet, mint bármilyen más bolygón. Ahogy a TCW-ben is mondták és láthattuk, a csaták helyszínén hamar megjelennek a roncsvadászok, és a Jakkún ugye egy hatalmas csata dúlt. A bolygó teli van lezuhant csillagrombolókkal, X-szárnyúakkal és AT-AT-ékkal, és ezek azok, amiket csak tudunk. Hát hogy a fenébe ne jelentek volna meg itt a roncsvadászok, kincsvadászok, kalózok, csempészek, egyéb alvilági szervezetek, hogy hasznot húzzanak a lezuhant hajók roncsaiból. Képzeljétek, hány tonnányi fegyver van egy birodalmi csillagrombolóban, de már láttunk egy Szuper-osztályú rombolót is, ami vagy csak háromszor nagyobb. És ezek csak a fegyverek, hol vannak még a hasznos alkatrészek, páncélok, eszközök, droidok, járművek, stb. Ezeket évtizedekig tarthat kifosztani, és vonzzák azokat, akiknek kell, mert pénzért továbbadnák, vagy mert mondjuk egy kalózbandát olcsóbb felszerelni egy lezuhant csillagrombolóból, mint a feketepiacról. De például magánzó nyomozók is jöhetnek, akiket mondjuk családtagok bérelnek fel, hogy megtalálják a csatában eltűnt rokont. És még mennyi, de mennyi lehetőség lehet. És persze ezek aztán vonzzák azokat, akik a guberálókból akarnak hasznot húzni, ami magával vonzza, hogy elkezdenek instant települések épülni, ahol kocsmák nyílnak, piacok, ahol a guberálók eladhatják a szemetüket, infókat cserélhetnek, stb. A vadnyugati aranyláz mintájára ez lehetne a jakkúi roncsláz (biztos voltak ilyenek a klón háború idején is, csak azt nem láttuk, illetve kétszer azért belepillanthattunk). És máris lehetnek itt különbségek. Tatooine-on már kiépült települések vannak (ismerjük Mos Espát, Mos Eisley-t, Anchorheadet és legalább még egy várost az ep1-ből), így aligha épülnének új falvak, az árukat inkább a városokba vinnék - legfeljebb ideiglenes menedékhelyek létesülnének, de a piacok, kocsmák inkább a már létező városokra koncentrálnának. Ráadásul a Tatooine-on ott vannak a jawák, amik bazi nagy homokkúszóikkal sity-suty szétkapkodnak ilyen gépeket - X-szárnyúak komplett osztagát nyelhetnék el a bendőjükben -, plusz a bolygó hutt fennhatóság alatt áll, akik valószínűleg minden más bűnszervezetet elhesseget. Jakku ezzel szemben lakatlan volt, így kialakulhat ott egy sajátos, szedett-vedett látképe a guberálók és az azokból meggazdagodni kívánó jövevények falvaiból, aminek középpontjában nem arénák vagy űrreppterek, hanem piacok és kocsmák állnak. A hajók nem kiépített hangárakban, hanem a sima placcon állnak - technikailag leszállnak oda, ahová tudnak. Ráadásul egy igen változatos faji katyvasz állhat össze. Plusz itt nem kell a benszülött nomádokkal, a tuskenekkel és a jawákkal szöszölni. És ez szerintem érdekesebbé teszi így a Jakkút, mintha újra a Tatooine-on lennénk. Rengeteg kis sztori kisülhet még ebből a jövőben, egy ilyen bolygó hosszú távon is érdekes lehet. Még az elsivatagodásra is lehetne egy magyarázat, hogy a csata tönkretette a környezetet. Például az Aftermath-ban már feltűnik egy Cartertown nevű település. Most képzeljük el, ha egy csillagromboló nem kényszer szállt, hanem fel is robbant becsapódáskor. Az okozhatott olyan globális katasztrófát, amitől elsivatagosodott a bolygó. Ez utóbbi persze már csak a saját ötletem, de a többi innét nézve benne van a filmben. A Tatooine-on - Qui-Gon szavaival élve - olyanok gyűlnek össze, akiknek bujkálniuk kell. Jakkún olyanok, akik szerencsét akarnak próbálni a roncsokkal. Ez érdekes leírás és tetszik is. Én még azt is el tudnám képzelni, hogy egyes roncsokban akár laknak is. Jakku csak önmagában nézve Tatooine klón. Egy jó sztorival lehet rajta javítani. Pl. az elsivatagosodás is egy jó ötlet. Ellenben a Tatooine állapotokhoz még hozzá tenném, hogy nem tudjuk mi lett ott Jabba halála után. Biztos fel fog tűnni a trilógiában. Szuper fejtegetés Dzséjt Kiváncsi leszek Rey miért került ide. Azt tudjuk, hogy ő is a guberálók egyike, egy kibelezett AT-AT-ben él és nagyon úgy tűnik hogy ezt már viszonylag huzamos ideje csinálja. Nagyon kiváncsi leszek hogy kapunk-e legalább pár perc nyugit mielőtt az Első Rend rájuk támad és látjuk-e egy kicsit, hogy milyenek a jakku-i hétköznapok. Ami érdekes, hogy ugye azt is tudjuk hogy van rendőrsége a bolygónak, de olyanok akik kinézetűk alapján mintha fejvadászok lennének. Még az is lehet hogy tényleg fejvadászokat fizetnek a biztonság megtartására. Amennyiben helyes Dzséjt korábbi fejtegetése, akkor lehet Rey bujkál a rá vadászó Ren lovagok elől. Jó képek Jake, és a Jedis utalás telitalálat. Bár sejtettük, hogy így lesz így már szinte bizonyos. Az X-winges concept art pedig tényleg szenzációs! Érdekes, hogy ugyanaz volt a művészeti vezető mint az EPI -nél: Doug Chiang. Nagyon király képek, a fénybotos is nagyon jól néz ki, bár tényleg nagynak tűnik az markolat gyanánt. Valami jelentősége biztosan van ennek a botnak, elvégre nem zörög a haraszt ha nem fújják. A légi csata egyre jobbnak ígérkezik, ez egy igen jó újdonság lesz, azért azt remélem ha űrcsata nem is, de valami üldözés mint az ep2-ben vagy 5-ben azért lesz. A kártyák is nagyon jók, egyedül Poe Dameront hiányolom, őt valahogy nagyon alul promózzák. Biztos lesz speederes üldözés a Jakkun. Erről volt egy Lego kisfilm is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Ezek jó hírek, bár eddig is mérget vettem volna rá, hogy Rey Jedi. Nyilván a Hasbro a kategóriákkal egyszerűsített, ezért sorolta be Kylo-t a Sithek közé. Annak örülök, hogy ezen infók alapján Finn nem lesz Jedi, de majd meglátjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Ezek jó hírek, bár eddig is mérget vettem volna rá, hogy Rey Jedi. Nyilván a Hasbro a kategóriákkal egyszerűsített, ezért sorolta be Kylo-t a Sithek közé. Annak örülök, hogy ezen infók alapján Finn nem lesz Jedi, de majd meglátjuk. egy kis hanyagságot sejtek a háttérben. Kylo ikonja mellé nem lett volna nehéz odarakni a "sith" helyett, "first order". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Nem tudom, ez milyen játék, de gondolom a kategóriáknak van jelentősége (két Sith üt egy Jedit, vagy valami ilyesmi ). Mivel Palpi és Vader is a kártyák között van, gondolom ezért kellett besuvasztani őket egyetlen kategóriába. A "főgonosz karakterek" meg mégiscsak bugyuta megfogalmazás lenne. Mindent összevetve Dzséjtnek van igaza, a Hasbro elnevezéseknek nem kell túl nagy jelentőséget tulajdonítani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.