kudar Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Én biztos hogy nem, engem spoilerek nem zavarnak a látvány hangzás és az élményből nekem nem vesz el spoiler. Hiába tudok valamit de amig nem láttom hogy pontosan hogy történik addig jó. De ha egy ócska minőségben látom az már nekem utána ront a mozi nézéskor mer pontosan tudom hogy mi hogy fog történni. Sajnos én tudom hogy azonnal megnézném. Gyenge vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Nem nézném meg kamerásban. 1 nappal előtte nem. Augusztusban megnéztem volna. Most már nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Azért érdekes, hogy a filmben ezt meg merték lépni, a könyvekben pedig soha. Annak idején a könyvesek engedélyt kaptak a megölésére, állítólag James Luceno ezt meg is tette volna a The Unifying Force-ban, aztán mégse merte. Az egyik ok Harison Ford Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Biztos, hogy nem nézném meg, most már 1nappal a premier előtt meg pláne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Ha igazak ezek a teóriák, amiket olvastam, akkor a film rendesen merített a The New Jedi Order és a Legacy of the Force-ból. Igen. Ebből a szempontból érthető, hogy a Disney törölte az EU-t, hisz kvázi átírta azt... ugyanakkor meg minek kellett annyira ignorálni, ha gyakolatilag átírja azt... Simán meghagyhatták volna a neveket is. Sőt, ha Luke-nak lesz gyereke, simán bevállahatják a Mara nevet ex feleségnek, aztán off screen megölik... Ezek szerintem ha valósak akkor akkora spoilerek, hogy a spoileres topicban is inkább spoiler mögé tettem(képek) Azért érdekes, hogy a filmben ezt meg merték lépni, a könyvekben pedig soha. Annak idején a könyvesek engedélyt kaptak a megölésére, állítólag James Luceno ezt meg is tette volna a The Unifying Force-ban, aztán mégse merte. Végtelenül elszomorít, hogy igazak lettek a pletykák. Sikerült az egész SW saga egyik legcoolabb figurájától megszabadulni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. most olvastam egy asztrál srác beszámolóját egy faceook-os, spoileres ep7 csoportban és egy kicsit csalódott az illető, nem olvastam tőle nagy hallelújázásokat! remélem azét isteni film lesz.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Nézz be a spoilermentes topikba! Ott van egy cikk, ami talán megnyugtat! Mellesleg érdekes ez. Sokszor voltam már úgy, hogy a lesújtó kritikák ellenére nekem mégis tetszett egy-egy film. Szóval a mások véleménye egy dolog! Neked hogy fog tetszeni, az a lényeg!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. most olvastam egy asztrál srác beszámolóját egy faceook-os, spoileres ep7 csoportban és egy kicsit csalódott az illető, nem olvastam tőle nagy hallelújázásokat! remélem azét isteni film lesz.... JAjj ne! Volt egy kettő rossz kritika? most mi lesz? Rottenen 140ből 136 pozitív. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Na ez meg a másik! Durván jó (eddig) az arány!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Nagyon jó az arány! Elvégre képtelenség, hogy mindenkinek tetsszen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. (szerkesztve) Ezek szerintem ha valósak akkor akkora spoilerek, hogy a spoileres topicban is inkább spoiler mögé tettem(képek) Megnéztem a képeket, durva fordulat. MEGBÁNTAM. Ne nézzétek meg. Szerkesztve: 2015. December 16. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. már most kerültek ki jelenetek a filmből. vélhetően telefonnal vehették fel őket. csak belekattintottam, direkt nem néztem meg, most már egy napot ki kell, hogy bírjak..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. (szerkesztve) már most kerültek ki jelenetek a filmből. vélhetően telefonnal vehették fel őket. csak belekattintottam, direkt nem néztem meg, most már egy napot ki kell, hogy bírjak..... Nehogy felmerd rakni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Még spoiler mögé sem. Szerkesztve: 2015. December 16. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. már most kerültek ki jelenetek a filmből. vélhetően telefonnal vehették fel őket. csak belekattintottam, direkt nem néztem meg, most már egy napot ki kell, hogy bírjak..... Azért spoiler mögé rakva feltehetnéd. A kedvemért Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Ezeket már én sem fogom megnézni. Tudom nyilván ellentmondás és fura kérés, de ha mégis be akarja valaki linkelni, legalább 18-áig még ide is csak spoiler tag mögé! köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Szerintem egy napot már mindeki bírjon ki... :P :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Frankón törölték őket,és szerintem jobb ez így mindenkinek.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hálisten! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. (szerkesztve) Még fent van 1-2 jelenet az egyikbe belenéztem tekerve elég rossz minőségű de amit láttam nagyon felcsigázott (Snoke) ki is kapcsoltam és nem néztem tovább. De szándékosan nem tettembe ide mert a jóból is megárt a sok. Szerkesztve: 2015. December 16. - Fulcrum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Kösz a tapintatot. Tartsatok Ti spoilermentesen! Mert magamtól nem megy. Csoda, hogy csak itt vagyok. Már ez is egyfajta önmegtartóztatás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Életemben először nemet mondtam SW spoilerre és nem néztem meg a képeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Életemben először nemet mondtam SW spoilerre és nem néztem meg a képeket. A képek már eltűntek a spoiler tagek mögül! Tuti valódiak voltak.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Ott vannak azok a képek még, legalábbis nekem mutatja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Gyerekek fent van Han Solo vs Kylo Ren ominózus jelenet 4 percben elég jó minőségben csak az első néhány másodpercet néztem h tényleg igaz-e de kikapcsoltam mert talán ez a egész film jelenete és ezt moziban akarom látni. Csak azért írombe mert meglepően jó minőségű volt lehet hogy a teljes film is kijött már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Most ha BD-n megkapnám a közértben, akkor is megvárnám a mozit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Most ha BD-n megkapnám a közértben, akkor is megvárnám a mozit. Sajnos én nem vagyok a mozi híve, sosem voltam, és nem emiatt írom, de azért ha bárki tud linket a (teljes) filmhez, az ne tartsa vissza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Sajnos én nem vagyok a mozi híve, sosem voltam, és nem emiatt írom, de azért ha bárki tud linket a (teljes) filmhez, az ne tartsa vissza. Komolyan nem nézed megmoziban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Komolyan nem nézed megmoziban? Dehogynem. Holnap 2kor. De amúgy nem szeretek moziba járni, és nincs bajom azzal ha otthon is megnézem a filmet, mármint akár még holnap mozi előtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Komolyan nem nézed megmoziban? Dehogynem. Holnap 2kor. És valszeg utána még többször. De amúgy nem szeretek moziba járni, és nincs bajom azzal ha otthon is megnézem a filmet, mármint akár még holnap mozi előtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Na azért! Durván kakukktojás lettél volna! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.