Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPVII spoileres topic

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Vajon feltámad a szuperkémünk is? :D

Tibur55... Tibur... A név ismerős, de már az idejét sem tudom, mikor hallottam utoljára...:)

Az új filmeknél én már csak amolyan régi trilógiás Obi-Wan szerepet tudok felvenni, néha megjelenek szellemként, aztán mondok valami okosságot, de a főszerep már az új generációé.

Ezt pl. hallottátok már?

Mark Hamill az Ep7-ről beszél

George Lucas augusztusban együtt ebédelt Carrie Fisher-rel és Mark Hamill-lal, és az ep7-8-9-ról beszélgettek. :hmm:

Hozzászólás ideje:

Érdekes spekuláció.

Damon Lindelof írná a forgatókönyvet és Brad Bird rendezné.

1952-es kódjelű sztorit idén vette meg a Disney, és jól le van vezetve az összefüggés, miért lehet köze az új Star Warshoz

http://www.aintitcool.com/node/59411

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:

Érdekes spekuláció.

1952-es kódjelú sztorit idén vette meg a Disney, és jól le van vezetve az összefüggés, miért lehet köze az új Star Warshoz

Bird egy zseni, jöhet!

Lindelof... imádtam a Prometheus-t, de az ember baromira megosztó, és már a Prometheus fikából is elegem van, nem akarom ezt olvasni mindenhol. :clap2:

Igen Riddick, egyre gondoltunk :)

Szerkesztve: - Brodie

Hozzászólás ideje:

Én komálom Damon Lindelof-ot, de akik csalódtak a LOST befejezésében és a Prometheusban, azok minimum lincselni fognak. Így is Ridley és Damon halált skandálták többen is a Prometheus kapcsán (éljen az emberi hülyeség!)

Brodie .. egyszerre :P:)

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:

Így is Ridley és Lindelof halált skandálták többen is a Prometheus kapcsán (éljen az emberi hülyeség!)

Ha kiderülne, hogy mégis Lindelof írná a sztorit, akkor minimum két olyan fórumról tudok, ahol kitörne a lázadás :evil::D

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:

Érdekes spekuláció.

1952-es kódjelú sztorit idén vette meg a Disney, és jól le van vezetve az összefüggés, miért lehet köze az új Star Warshoz

A forgatókönyviró valoszinüleg megvan, tehát akár ülhetne is a hir ha.... ha tényleg lenne egy érv amellett, hogy ebből egy szó is igaz. Ehelyett ilyenek vannak ebben a "jó levezetésben": a projekt cime amit Brad Bird rendez 1952. És az 1952 azért lehet az új Star Wars film kódneve, mert Liam Neeson 1952-ben született. Mark Hamill meg 1951-ben. Ezt nem én irom, hanem ez a linkelt spekuláció. Ez egyelőre még fan teoriának is vicc. Másrészt meg tudjuk hivatalos forrásból hogy még nem választottak rendezőt. Ebből viszont az következik hogy ez mellé.

Hozzászólás ideje:

Tibur55... Tibur... A név ismerős, de már az idejét sem tudom, mikor hallottam utoljára...:)

Az új filmeknél én már csak amolyan régi trilógiás Obi-Wan szerepet tudok felvenni, néha megjelenek szellemként, aztán mondok valami okosságot, de a főszerep már az új generációé.

Ezt pl. hallottátok már?

Mark Hamill az Ep7-ről beszél

George Lucas augusztusban együtt ebédelt Carrie Fisher-rel és Mark Hamill-lal, és az ep7-8-9-ról beszélgettek. :hmm:

ez erdekes lessz

Hozzászólás ideje:

a projekt cime amit Brad Bird rendez 1952. És az 1952 azért lehet az új Star Wars film kódneve, mert Liam Neeson 1952-ben született. Mark Hamill meg 1951-ben.

happy0071.gif

Meggyőző érvek, de tényleg. Amúgy, Bird, mit is csinált az az ember, hogy zseni lett?

Damon Lindelofot meg legfeljebb a fejével a hóna alatt engedjék a Star Wars közelébe. :nana:

Hozzászólás ideje:

Amúgy, Bird, mit is csinált az az ember, hogy zseni lett?

A Szuper haver például minden idők legjobb animációs filmje, a korai Simpsons-t nem is említem.

Illetve, ő az akit a Pixar hív ha a sz*rból kell várat építeni, és sikerült is. (L'ecsó)

Az SW-hez egy MESÉLŐ kell, ezért nem tartom jó ötletnek Nolan-t vagy Scott-ot.

Szerkesztve: - Brodie

Hozzászólás ideje:

Agymenés jön:

1952 a kódnév... 1+9-5+2=7 (Episode 7)

Riddick agymenése rovatot látták/hallották/olvasták... :P

És az a vicc, hogy még ebben is több ráció lenne, mint, hogy 1-el több, mint Mark Hamill születési éve :rock:

Hozzászólás ideje:

Ha kiderülne, hogy mégis Lindelof írná a sztorit, akkor minimum két olyan fórumról tudok, ahol kitörne a lázadás :evil::D

Elég szomorú... már a mentalitásra célzok... :(

Hozzászólás ideje:

És az a vicc, hogy még ebben is több ráció lenne, mint, hogy 1-el több, mint Mark Hamill születési éve :rock:

Tudtam én, hogy jó vagyok :P (pontosabban vannak pillanataim) de Bomarr már rájött a titok nyitjára. 1952-nek semmi köze az SW-hez. De a logikám kőkemény volt :P :P :P

Hozzászólás ideje:

Agymenés jön:

1952 a kódnév... 1+9-5+2=7 (Episode 7)

Riddick agymenése rovatot látták/hallották/olvasták... :P

Vaagy

1952, ahol

19 = 1-9 Episode

52= konkrétan a 5+2=7 tehát a soron következő EP VII :hehe:

Antitcool régen legendás volt attól, hogy bejöttek a jóslatai, de most csak a homályban tapogatóznak ők is.

Az viszont biztos, hogy a következő 1 évben, amíg a Disney nem nyilatkozik az alkotókról, vadabbnál vadabb elképzelések, elméletek kapnak szárnyra a neten. Fel kell rá készülni.

Dehát ettől szép egy filmet várni, a sok befutó elméletet feldolgozni, és megvitatni. :):clap:

Hozzászólás ideje:

Vaagy

1952, ahol

19 = 1-9 Episode

52= konkrétan a 5+2=7 tehát a soron következő EP VII :hehe:

Antitcool régen legendás volt attól, hogy bejöttek a jóslatai, de most csak a homályban tapogatóznak ők is.

Az viszont biztos, hogy a következő 1 évben, amíg a Disney nem nyilatkozik az alkotókról, vadabbnál vadabb elképzelések, elméletek kapnak szárnyra a neten. Fel kell rá készülni.

Dehát ettől szép egy filmet várni, a sok befutó elméletet feldolgozni, és megvitatni. :):clap:

Azt honnan vetted, hogy egy évig nem lesz hír ez ügyben?

Hozzászólás ideje:

Én azokra az új világokra leszek kíváncsi, amiről a hírek szólnak.

Tehát gondolom teljesen új bolygókat kapunk, ahol majd zanlanak a konfiktusok.

Persze lehet a nosztalgia miatt szerepel 1-2 fontosabb helyszín a korábbi filmekből :)

Hozzászólás ideje:

Nar Shaddaa-t egyszer megnézném egy filmben. :D A Tatooine szerintem is borítékolható.

szerk: egyébként Hamill-nek nem jött össze a Thelomeris, lehet hogy kap helyette egy Episode VII-et? :D Nem járt rosszul...

Szerkesztve: - Nute Gunray

Hozzászólás ideje:

Mekkora lesz majd újra Harrison Fordot, Carrie Fishert és Mark Hamillt egy vadiúj SW trilógiában látni mozivásznon!!! Azt hiszem, egy régi, gyermekkori álmom válik majd valóra :):rock::peace::yeah: És már csak 2 és fél év...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.