Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Vajon Rick McCallum is visszatér majd? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Vajon feltámad a szuperkémünk is? Tibur55... Tibur... A név ismerős, de már az idejét sem tudom, mikor hallottam utoljára... Az új filmeknél én már csak amolyan régi trilógiás Obi-Wan szerepet tudok felvenni, néha megjelenek szellemként, aztán mondok valami okosságot, de a főszerep már az új generációé. Ezt pl. hallottátok már? Mark Hamill az Ep7-ről beszél George Lucas augusztusban együtt ebédelt Carrie Fisher-rel és Mark Hamill-lal, és az ep7-8-9-ról beszélgettek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 1. (szerkesztve) Érdekes spekuláció. Damon Lindelof írná a forgatókönyvet és Brad Bird rendezné. 1952-es kódjelű sztorit idén vette meg a Disney, és jól le van vezetve az összefüggés, miért lehet köze az új Star Warshoz http://www.aintitcool.com/node/59411 Szerkesztve: 2012. November 1. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 1. (szerkesztve) Érdekes spekuláció. Damon Lindelof írná a forgatókönyvet és Brad Bird rendezné. 1952-es kódjelú sztorit idén vette meg a Disney, és jól le van vezetve az összefüggés, miért lehet köze az új Star Warshoz http://www.aintitcool.com/node/59411 Bird egy zseni, jöhet! Lindelof... imádtam a Prometheus-t, de az ember baromira megosztó, és már a Prometheus fikából is elegem van, nem akarom ezt olvasni mindenhol. Igen Riddick, egyre gondoltunk Szerkesztve: 2012. November 1. - Brodie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 1. (szerkesztve) Én komálom Damon Lindelof-ot, de akik csalódtak a LOST befejezésében és a Prometheusban, azok minimum lincselni fognak. Így is Ridley és Damon halált skandálták többen is a Prometheus kapcsán (éljen az emberi hülyeség!) Brodie .. egyszerre Szerkesztve: 2012. November 1. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 1. (szerkesztve) Így is Ridley és Lindelof halált skandálták többen is a Prometheus kapcsán (éljen az emberi hülyeség!) Ha kiderülne, hogy mégis Lindelof írná a sztorit, akkor minimum két olyan fórumról tudok, ahol kitörne a lázadás Szerkesztve: 2012. November 1. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Érdekes spekuláció. Damon Lindelof írná a forgatókönyvet és Brad Bird rendezné. 1952-es kódjelú sztorit idén vette meg a Disney, és jól le van vezetve az összefüggés, miért lehet köze az új Star Warshoz http://www.aintitcool.com/node/59411 A forgatókönyviró valoszinüleg megvan, tehát akár ülhetne is a hir ha.... ha tényleg lenne egy érv amellett, hogy ebből egy szó is igaz. Ehelyett ilyenek vannak ebben a "jó levezetésben": a projekt cime amit Brad Bird rendez 1952. És az 1952 azért lehet az új Star Wars film kódneve, mert Liam Neeson 1952-ben született. Mark Hamill meg 1951-ben. Ezt nem én irom, hanem ez a linkelt spekuláció. Ez egyelőre még fan teoriának is vicc. Másrészt meg tudjuk hivatalos forrásból hogy még nem választottak rendezőt. Ebből viszont az következik hogy ez mellé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Tibur55... Tibur... A név ismerős, de már az idejét sem tudom, mikor hallottam utoljára... Az új filmeknél én már csak amolyan régi trilógiás Obi-Wan szerepet tudok felvenni, néha megjelenek szellemként, aztán mondok valami okosságot, de a főszerep már az új generációé. Ezt pl. hallottátok már? Mark Hamill az Ep7-ről beszél George Lucas augusztusban együtt ebédelt Carrie Fisher-rel és Mark Hamill-lal, és az ep7-8-9-ról beszélgettek. ez erdekes lessz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Agymenés jön: 1952 a kódnév... 1+9-5+2=7 (Episode 7) Riddick agymenése rovatot látták/hallották/olvasták... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Ford hiánya már fel is vethetne spekulációkat... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 1. a projekt cime amit Brad Bird rendez 1952. És az 1952 azért lehet az új Star Wars film kódneve, mert Liam Neeson 1952-ben született. Mark Hamill meg 1951-ben. Meggyőző érvek, de tényleg. Amúgy, Bird, mit is csinált az az ember, hogy zseni lett? Damon Lindelofot meg legfeljebb a fejével a hóna alatt engedjék a Star Wars közelébe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 1. (szerkesztve) Amúgy, Bird, mit is csinált az az ember, hogy zseni lett? A Szuper haver például minden idők legjobb animációs filmje, a korai Simpsons-t nem is említem. Illetve, ő az akit a Pixar hív ha a sz*rból kell várat építeni, és sikerült is. (L'ecsó) Az SW-hez egy MESÉLŐ kell, ezért nem tartom jó ötletnek Nolan-t vagy Scott-ot. Szerkesztve: 2012. November 1. - Brodie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Ránéztem: ez az 1952 a hivatalos infók szerint sci-fi/thriller lesz és valószinüleg jövőre mutatják be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Agymenés jön: 1952 a kódnév... 1+9-5+2=7 (Episode 7) Riddick agymenése rovatot látták/hallották/olvasták... És az a vicc, hogy még ebben is több ráció lenne, mint, hogy 1-el több, mint Mark Hamill születési éve Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Ha kiderülne, hogy mégis Lindelof írná a sztorit, akkor minimum két olyan fórumról tudok, ahol kitörne a lázadás Elég szomorú... már a mentalitásra célzok... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 1. És az a vicc, hogy még ebben is több ráció lenne, mint, hogy 1-el több, mint Mark Hamill születési éve Tudtam én, hogy jó vagyok (pontosabban vannak pillanataim) de Bomarr már rájött a titok nyitjára. 1952-nek semmi köze az SW-hez. De a logikám kőkemény volt :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Agymenés jön: 1952 a kódnév... 1+9-5+2=7 (Episode 7) Riddick agymenése rovatot látták/hallották/olvasták... Vaagy 1952, ahol 19 = 1-9 Episode 52= konkrétan a 5+2=7 tehát a soron következő EP VII Antitcool régen legendás volt attól, hogy bejöttek a jóslatai, de most csak a homályban tapogatóznak ők is. Az viszont biztos, hogy a következő 1 évben, amíg a Disney nem nyilatkozik az alkotókról, vadabbnál vadabb elképzelések, elméletek kapnak szárnyra a neten. Fel kell rá készülni. Dehát ettől szép egy filmet várni, a sok befutó elméletet feldolgozni, és megvitatni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Vaagy 1952, ahol 19 = 1-9 Episode 52= konkrétan a 5+2=7 tehát a soron következő EP VII Antitcool régen legendás volt attól, hogy bejöttek a jóslatai, de most csak a homályban tapogatóznak ők is. Az viszont biztos, hogy a következő 1 évben, amíg a Disney nem nyilatkozik az alkotókról, vadabbnál vadabb elképzelések, elméletek kapnak szárnyra a neten. Fel kell rá készülni. Dehát ettől szép egy filmet várni, a sok befutó elméletet feldolgozni, és megvitatni. Azt honnan vetted, hogy egy évig nem lesz hír ez ügyben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Pontosabban a következő hónapokban a Disney nem nyilatkozik. Az egy év irreális az tény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Vaagy 1952, ahol 19 = 1-9 Episode 52= konkrétan a 5+2=7 tehát a soron következő EP VII Ez nagyon jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Pontosabban a következő hónapokban a Disney nem nyilatkozik. Az egy év irreális az tény. Én nem tudom, csak kérdezem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Ez csak jót jelent, hogy beszélt velük. Forddal szerintem szorosabb a kapcsolata, őt nem kell ebédelni hívni. Nyilván ő is benne lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Én azokra az új világokra leszek kíváncsi, amiről a hírek szólnak. Tehát gondolom teljesen új bolygókat kapunk, ahol majd zanlanak a konfiktusok. Persze lehet a nosztalgia miatt szerepel 1-2 fontosabb helyszín a korábbi filmekből Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Szerintem Tatooine és Coruscant borítékolható. Igaz, egyik sem szerepelt mindegyik filmben, de olyan világok, amiket érdemes érinteni egy Star Wars trilógiában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Erre a kettőre én is mérget vennék. Azt azért nem hinném, hogy megint Tunéziába mennek forgatni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 1. (szerkesztve) Nar Shaddaa-t egyszer megnézném egy filmben. A Tatooine szerintem is borítékolható. szerk: egyébként Hamill-nek nem jött össze a Thelomeris, lehet hogy kap helyette egy Episode VII-et? Nem járt rosszul... Szerkesztve: 2012. November 1. - Nute Gunray Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Mekkora lesz majd újra Harrison Fordot, Carrie Fishert és Mark Hamillt egy vadiúj SW trilógiában látni mozivásznon!!! Azt hiszem, egy régi, gyermekkori álmom válik majd valóra És már csak 2 és fél év... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Egy viszonylag korrekt cikk a készülő új epizódról az Origón. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Mint írtam is a másik topikba, 10/10 -es. Wittinger Gyuri mindig is korrekt volt, ráadásul "prequel" fan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 1. (szerkesztve) Még most se hiszem el, hogy ide írok. Nézem a főoldalt, és ott van, hogy Episode VII. Én már a nyugdíjra készültem, erre jön ez... Szerkesztve: 2012. November 1. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.