Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPVII spoileres topic

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Csalódnék, ha valóban az alább írtak képviselnék Arndt és Abrams elgondolásait a folytatást illetően, mert ez esetben egyértelműen az előbbit tartom előnyösebbnek. Az új trilógia egy új korszak megalkotásáról szóljon, új főszereplőkkel, egy új generáció kegyeinek elnyeréséről. Természetesen szükség van a Nagy Trióra átvezetőelemeként a két trilógia közt, de valahogy nem hoz lázba a gondolat, hogy a 60-70 éves karaktereké legyen a főszerep.

John Jackson Miller Obi Wan könyve megjelent már itthon?

Nem, itthon még nem jelent meg.

Hozzászólás ideje:

A legizgalmasabb hír most számomra, hogy a Birodalom visszatér(het).

Milyen lesz az új katonai hierarchia az Uralkodó nélkül, milyen új szuper fegyverek, rombolók állnak majd készenlétben.

Hozzászólás ideje:

A Hollywood Reporter számol be néhány érdekes fejleményről. Ezek között megemlíti, hogy miért is hagyta ott Arndt a projektet. Úgy tudják, hogy véleménykülönbség alakult ki a fókuszpontokat illetően. Arndt főleg Luke, Han és Leia leszármazottjaira koncentrált volna, a szülők pedig max. mint háttérszereplők vannak jelen. Abrams ezzel szemben a klasszikus triót szeretné a középpontba tolni míg a leszármazottak csupán mellékszereplők lennének a hetedik részben. Viszont a VIII-IX -ben már a fiataloké lenne a főszerep. Úgy tudják Lucas is részt vett a vitában aki végül "beleegyezett" Abrams és Kennedy döntésébe a sztorit illetően.

Érdekesen alakulnak a dolgok! Szerintem jobb így, hogy az öregekkel indulnak és csak utánuk jönnek az ifjak. Okot adhat némi drámára már az első részben. :D

Egyébként arról is pletykálnak, hogy Obi-Wan utódai is feltűnnek esetleg, de szerintem ezt kezeljük fenntartásokkal. :D

Hát én őszintén szólva Arndt-tal értek egyet. Nagyon remélem, hogy a Luke-Leia-Han triót nem fogják annyira erőltetni, hogy elnyomja az új generációt.

Hozzászólás ideje:

John Jackson Miller Obi Wan könyve megjelent már itthon? Azt nem tudom mennyire az új Disney Lucafilm kánon része, de külföldi fórumokon beszélik, hogy a sztoriban fontos szerephez jut a románc Obi Wan és egy nőszemély között.

A könyvek topikban válaszoltam.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Hát én őszintén szólva Arndt-tal értek egyet. Nagyon remélem, hogy a Luke-Leia-Han triót nem fogják annyira erőltetni, hogy elnyomja az új generációt.

Csak az EPVII -ről volt szó, oda is van írva.

Hozzászólás ideje:

Csak az EPVII -ről volt szó, oda is van írva.

Remélem is, hogy így lesz. Nehogy az legyen, hogy az EP7 végén meggondolják majd magukat, hogy Luke-ék nélkül semmit se ér az egész és őket kell erőltetni még 26 filmen keresztül.

Hozzászólás ideje:

A Saga egy nagy történet és ez a nagy történet ott ért véget, hogy hőseink révbe értek. Nem rossz gondolat, hogy a folytatás először ne hátratolja őket, hanem elöbb bemutassa mi lett velük. Ha itt tudnak érdekeset mutatni akkor inkább ez, mint a kényszeres újitás csak azért mert ez most a hetedik rész.

Az Obi-Wan leszármazottja dolgot a cikk is külön kezeli a többitől, mint egy sima pletykát amiből már láttunk párat.

Hozzászólás ideje:

Szerintem ez a Kenobi unokája dolog borzasztóan erőltetett lenne. Főleg az EPIV fényében.

Miért, már látom is magam előtt: egy huszonéves kevert rasszú, vagy fekete nő előbb ellátogat Satine sírjához, majd kétségbeesetten keresi Obi-wanét...

Hozzászólás ideje:

A '90-es évek eleje/közepe óta SW rajongó vagyok, tehát Leia, Luke és Han végigkövették ahogy felnőttem. Általában lelkes szoktam lenni, azonban ezzel a hírrel kapcsolatban most vegyesek az érzéseim. Az elképzelés szép, papíron biztos hogy működik, és tetszene is ha nem tudnám, hogy milyen a megjelenése Mark Hamill-nek és Carrie Fisher-nek. És már azt sem lehet mondani, hogy addigra rendbe hozzák őket, mert már annyira közel lehet a forgatás, és a formába jövetelüknek is megvannak a maga határai. Harrison Ford nagyon jól tartja magát a korához képest, bárcsak én néznék így ki ennyi idősen, azonban a 72 éves Han Solo is furcsa lenne nekem hosszabb távon. Nagyon szeretném ha szerepelnének az új részekben, kb. annyit mint Yoda vagy Obi-Wan a klasszikus részekben, sminkkel meg különböző filmes trükkökkel meg lehet oldani gondolom, de fontosabb szerepbe rakni őket... hát nehéz elképzelni.

Nem tudom, hogy a Hollywood Reporter milyen kaliberű, de azért nem szokott jedinews szintű légből kapott dolgokat lehozni.

Szerkesztve: - Brodie

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Minden a megvalósításon múlik. Ennek csak akkor van értelme ha valami izgalmas és érdekes fog történni Han -ékkal.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Minden a megvalósításon múlik. Ennek csak akkor van értelme ha valami izgalmas és érdekes fog történni Han -ékkal.

Igaz. Ha olyan történetet írnak amibe beleillenek, akkor nincs baj. Az Indy IV sem tűnt nyugdíjas találkozónak, működött a dolog. Ha Carrie Fisher nézne úgy ki, mint Karen Allen akkor, nem is lenne bennem szemernyi félsz sem. :)

Hozzászólás ideje:

Nem feltétlen biztos, hogy ez a központba-helyezés csak akciójeleneteket jelent, így pl. Carrie Fischer külalakja nem hiszem, hogy gondot jelentene. :) Őt egyébként is vezető politikusnak képzelem el (attól függetlenül, hogy az EU-ban is ilyen szerepet töltött be), a kalandokat ráhagyhatja Han-ra és Luke-ra. :) Mark Hamill meg most már szerintem jól néz ki a korához képest. :)

Hozzászólás ideje:

. Ha Carrie Fisher nézne úgy ki, mint Karen Allen akkor, nem is lenne bennem szemernyi félsz sem. :)

Szerintem valahogy majd megoldják J.J.-ék,hogy beleférjen a bikinibe :)

Hozzászólás ideje:

Ez így jól hangzik. Emiatt szerintem a 3 nagy el fog hunyni a 7. részben.

Hozzászólás ideje:

Ez így jól hangzik. Emiatt szerintem a 3 nagy el fog hunyni a 7. részben.

Mind a 3-an biztos nem, az már sok lenne a rajongóknak. Szerintem csak Luke, egy fénykardpárbajban...

Hozzászólás ideje:

Az Obi-Wan leszármazottja dolgot a cikk is külön kezeli a többitől, mint egy sima pletykát amiből már láttunk párat.

Maradjon is meg pletykaszinten.

Hozzászólás ideje:

Kíváncsi leszek mikor kezdenek el forgatni. Lassan itt a január vége és idén még egyetlen érdemben kezelhető SW hír se látott napvilágot.

Akkor nem csak én idegeskedek emiatt. Ez legalább megnyugtató...

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

J.J. Abrams megerősítette, hogy Jesse Plemons-al beszélt egy szerepről

http://www.thewrap.com/j-j-abrams-says-star-wars-episode-vii-script-done-confirms-jesse-plemons-talks/

Szóval csak egy őrült pletyka mi? :hmm:

Lényegesebb, hogy elkészültek a forgatókönyvvel és teljes gőzzel haladnak előre. Talán akkor most már több hír is kiszivárog majd.

Hozzászólás ideje:

Kíváncsi leszek mikor kezdenek el forgatni. Lassan itt a január vége és idén még egyetlen érdemben kezelhető SW hír se látott napvilágot.

Itt a válasz Ody :) Tehát májusban kezdődik a forgatás Angliában. :cool:

http://www.usatoday.com/story/life/tv/2014/01/20/star-wars-episode-vii-jj-abrams-believe/4653261/

Director J.J. Abrams said Sunday that he has a completed script for the next film in the popular series and will begin shooting in May in England.

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:

Hát ez örvendetes. Januárról szép fokozatosan májusra tologatták a forgatás kezdését. A végén jövőre fognak mindent csinálni... :(

Hozzászólás ideje:

Ha jól emlékszem, mindig is tavaszi kezdésről volt szó, januárra a scriptet ígérték.

Hozzászólás ideje:

Ha jól emlékszem, mindig is tavaszi kezdésről volt szó, januárra a scriptet ígérték.

Nem, először januári kezdést ígértek, aztán lett március, most meg május. Bár nem tudom,mi a francra várnak még 4 hónapot, amikor már van forgatókönyv, meg az előkészületek nagyja is meg lehet már.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nem, először januári kezdést ígértek, aztán lett március, most meg május. Bár nem tudom,mi a francra várnak még 4 hónapot, amikor már van forgatókönyv, meg az előkészületek nagyja is meg lehet már.

Mivel átírták a forgatókönyvet így csúszott a dolog. Egy ekkora projekt előkészítése nem egyszerű feladat. sok cuccot meg kell építeni, varrni, díszleteket felhúzni, alapanyagokat legyártani. Ezt csak úgy lehet ha megvan a konkrét forgatókönyv.

Hozzászólás ideje:

Jó látni, hogy zajlanak a munkálatok. A forgatókönyv elkészült, a májusi forgatás kezdete pedig nincs messze. Érzésem szerint ekkortájt kezdenek majd valós és érdemi infók szállingózni a sok agyzsibbasztó pletyka helyett/mellett. Hónapokon belül a szereplőválogatás végére kell érniük, így a színészekről is többet tudhatunk meg.

Hozzászólás ideje:

Miután Arndtot és szkriptjét kitették, mint macskát sz@rni, ez várható volt...amúgy nem kell aggódni, mert a forgátás egy ilyen filmnél 30-60 nap szokott lenni, plusz némi utóforgatás. Ráadásul biztos vagyok benne, hogy Lukenak lesz a legtöbb jelenete, kávzi olyan lesz, mint Ben az Új Reményben, így a többiek sokkal kevesebb forgatási napot fognak kapni.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.