Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Május 28. Hozzászólás ideje: 2015. Május 28. JW pár mondata az új film zenéjéről http://cinestar.hu/john-williams-beszelt-a-star-wars-az-ebredo-ero-zenejerol/ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Június 2. (szerkesztve) Elkezdték a felvételeket! Szerkesztve: 2015. Június 2. - Ody Mandrell Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Június 2. Hozzászólás ideje: 2015. Június 2. A korábbi (májusokban bemutatott) SW-filmeknél ez áprilistájt történt meg, nem? Vagy akkor már csak az utolsó simítások zajlottak? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Június 2. Nem hiszem, hogy egy hónap alatt teljesen felvették és a film alá vágták a zenét. Szerintem csak a pótlásokat vehették fel. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Június 3. Hozzászólás ideje: 2015. Június 3. Szerintem a felvétel a leggyorsabb része a dolognak, a kitalálás, megírás a hosszadalmas. A mai világban meg már sitty-sutty mehet a zene ráillesztése a filmre, a digitális kütyüknek és a netnek hála. De én is úgy tudom, hogy az ep1-2-3-nál, pláne az ep2-3-nál nem áprilisban vették fel a zenét, hiszen pont az okozott gondot az ep2 zenei anyagánál, hogy a zene már kész volt, erre Lucas egy igen jelentős részét megváltoztatta a filmnek, és már nem volt lehetőség anyagot írni és felvenni rá - pedig az új jeleneteket 2001. márciusában forgatták, szóval még bő két év volt a premierig és a zene már kész volt. Ha jól tévedek, és ez talán hír is volt a csillagokhaboruja.hu-n, hogy Williams korábban az első nyersvágás és a forgatókönyv alapján készítette a zenét, és most először készül el a zene úgy, hogy már a végleges vágást látja. Plusz már csak azért sem vehették fel áprilisban a zenét, mert pl. az ep2-nél április 23-án adták ki a soundtrackot. Eléggé kétséges, hogy csak pár nappal azelőtt vették fel, hiszen azokat a lemezeket le kellett még gyártani tokkal, borítóval, aztán meg világszerte ki kellett szállítani. Felgyorsult a világ, de nem ennyire. Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Június 3. Hozzászólás ideje: 2015. Június 3. az új jeleneteket 2001. márciusában forgatták, szóval még bő két év volt a premierig Jó hosszú év lehetett ez a 2001 A premier ugyanis 2002. májusában volt... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Június 3. Hozzászólás ideje: 2015. Június 3. Hát, nekünk rajongóknak az is volt. Egy év kettőnek tűnt. Pedig egy évet akartam írni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 11. Vajon kiadják a film előtt a zenét? Elnézve az eddigi marketinget, kétlem. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Hát, ha csak a premierrel egyazon időben dobják ki, az sajnos nekünk akkor is a film előtt lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Vagy mégsem? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Szerencsére nem! Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Kiszivárgott a zene? Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. A kylos zene eléggé király:) Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Tényleg az a legjobb, de a többi is jó. Kylos picit hasonlít a Mustafari ObiVader zenére. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Hát, ezek még elég nyúlfarknyiak. A címek beszédesebbek. Yavin IV? Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Kiszivárgott a zene? Hát amatőrnek túl profi, ilyen zenéket az ember egyszerűen csak nem rak össze a garázsba úgy hogy sztem ez nem kamu. Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Kiszivárgott a zene? Nagyon ottvannak! A Kylo Ren-es viszont tényleg a Battle of Heroes-ra hajaz, nem kicsit (de ettől még tetszik )... Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. (szerkesztve) Nem szivárgott ki a zene. Ez a "filmzene" már 2014 szeptembere óta létezik http://www.dailymotion.com/video/x26yf7e_star-wars-vii-soundtrack-leak_music Csak egy 4chan-es troll kivágott belőle részleteket, és elkezdte terjeszteni, mint John Williams Ep 7 muzsika. Tehát fake. Szerkesztve: 2015. Augusztus 24. - JakeSully Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Én örülök, hogy fake, sok volt a túl egyértelmű visszanyúlás és valahogy nem is jött be. Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 25. Én örülök, hogy fake, sok volt a túl egyértelmű visszanyúlás és valahogy nem is jött be. De látod, milyen is a média: azt már nem írják meg, hogy nem igazi. Az már nem hír. Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 4. December 18-án jelenik meg a filmzene. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 4. Akkor ezt se kapjuk meg előbb, viszont a premier napján meg fogom venni a plázában. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 4. Szintén. Összesen hat zenét vettem meg eddig lemezen. Kitaláljátok, mi annak a hatnak a címe? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 5. Na hadd találgassak Lehet, hogy.... vagyis inkább... hmmm, de ha jobban belegondolok, akkor... Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 5. December 18-án jelenik meg a filmzene. Jobb pont akkor, mint később! Akkor ezt se kapjuk meg előbb, viszont a premier napján meg fogom venni a plázában. Én is! Ez lesz itthon?? Szintén. Összesen hat zenét vettem meg eddig lemezen. Kitaláljátok, mi annak a hatnak a címe? Én hetet..Bocs 8-at. Az ep I-nek van egy kétlemezes kiadása is a "kék-Maullal"..és a tcw.. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 5. Én is! Ez lesz itthon?? Biztos, hogy nálunk is kapható lesz az nap. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 5. Biztos, hogy nálunk is kapható lesz az nap. Remélem. Manapság már miben lehetünk biztosak? Remélem szép borítója lesz, hogy méltó legyen az elődökéhez. És persze azt is, ha valami itthoni webáruházban előrendelhetővé válik, akkor valaki gyorsan dobja a linket! Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 5. (szerkesztve) De várom én is a filmzenét. A Mestert most nyáron nagyon szép szavakkal illették, járt neki a vastaps. Megható jelenet következik... A legnagyobbak között van. Bár adná a sors, hogy erőben egészségben az új trilógia másik két darabjának is ő írja a zenéjét! Szerkesztve: 2015. Szeptember 5. - JakeSully Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 5. Jó lenne. Kösz a videót. Nem semmi. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 6. Hivatalos zenének hiszik. http://www.youtube.com/watch?v=m1THb3YnMOY Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.