pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. De a cikk végefelé szóbq jön, hogy Finn és Poe kapcsolata szerelmi szál lehet. Padló..kétszer elolvastam; nem viccelnek. Ezt feltételezik.. Pont erről megy a poénkodás a 8. résszel kapcsolatos várakozások topikjában. Az a vicc, hogy sokan annyira bemesélték, hogy a Disney majd gyerekmesét vagy nem tudom milyen egyenjogúsági kampányt fog kerekíteni a SW-ból, hogy még mindig ragaszkodnak ehhez az elmélethez, pedig semmi nem utal rá. Finn-en minden látszott, csak az nem, hogy a férfiak után érdeklődne. Hacsak nem több lyukra játszik, mert Rey viszont már az első pillanattól kezdve megfogta. Poe meg szegény kb. csak Leia-val találkozott a filmben, más nővel nem is. Bár biztos csak szándékosan kerülték a témát, mert akkor kiderült volna, hogy egyenesen undorodik tőlük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Mindenesetre én már lassan komolyan elkezdek aggódni. Mintha Isaac mondott volna valami olyasmit, hogy az első találkozásuk örökre megváltoztatja a két karakter életét. Remélem, csak arra gondoltak, hogy barátok lesznek, és hogy Finn felszámolja a korábbi életét az ER-nél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Mindenesetre én már lassan komolyan elkezdek aggódni. Mintha Isaac mondott volna valami olyasmit, hogy az első találkozásuk örökre megváltoztatja a két karakter életét. Remélem, csak arra gondoltak, hogy barátok lesznek, és hogy Finn felszámolja a korábbi életét az ER-nél. Nyilván! Gondolj bele. Han és Luke. Azthiszem homokozás nélkül is megváltozhat két férfi élete. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. De Poe-nak miben változott meg az élete a Finn-nel való szökéskor? Ugyanazt az életet folytatta, amit addig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. De Poe-nak miben változott meg az élete a Finn-nel való szökéskor? Ugyanazt az életet folytatta, amit addig. Lehet arra gondolt, hogy amúgy nem tudott volna megszökni és szomorú véget ér a pályafutása. Vagy hogy ezáltal egy még nagyobb eseménylánc főszereplője lehet, BB8 is célba tudta juttatni az infót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Közben megtaláltam az idézetet, ami pontosan úgy hangzik magyarul, hogy örökre összefonódik az életük Azért ha majd jönnek az infók Rey csókjelenetével Poe-val (vagy Finn-nel), akkor majd megnyugszom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Boyegát kérdezték már erről de azt mondta, hogy ez az egész Poe-Finn románc csak Oscar fejében létezik és semmi alapja nincs. Mondjuk ez a film alapján elég egyértelmű. Az egész mentőakció elég fura lenne ha Finn semmit nem érezne Rey iránt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. (szerkesztve) Fülig szerelmes lett a csajba. Ez a buzis dolog kb. akkora baromság, mint anno az a hír volt, hogy Leo játssza a felnőtt Anakin -t és Celine Dion énekli az EPII betétdalát. Szerkesztve: 2016. Január 12. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Boyegát kérdezték már erről de azt mondta, hogy ez az egész Poe-Finn románc csak Oscar fejében létezik és semmi alapja nincs. Mondjuk ez a film alapján elég egyértelmű. Az egész mentőakció elég fura lenne ha Finn semmit nem érezne Rey iránt. Link? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Link? Elég sok helyen lejött. ITT az egyik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. (szerkesztve) Ha a Star Wars-ban homokozni fognak és itt most nyilván nem a Jakku, a Genonosis vagy a Tatooine homokjára gondolok, akkor nekem ennyi volt az SW! Jó, nyilván nem, majd megpróbálom ignorálni azt a részt, de óriásit csalódnék és rettenetesen el lennék kettyenve, ha ilyen ütné fel a fejét SW-ben! Szerkesztve: 2016. Január 12. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Basszus, egyesek totál depibe estek attól, hogy nem meleg a két csávó. De akkor ezek szerint Oscar úgy gondolja, hogy homár a karakter, és eszerint játszotta el?? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Basszus, egyesek totál depibe estek attól, hogy nem meleg a két csávó. De akkor ezek szerint Oscar úgy gondolja, hogy homár a karakter, és eszerint játszotta el?? Szerintem ezaz egész kicsit túl komolyan van véve. Valszeg csak hülyült Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Szerintem is csak hülyült, de a sok hombár egyből rácuppant. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. (szerkesztve) @ Ody Mandrell Biztos vagyok benne hogy csak viccelni akart... aztán vannak akik túl komolyan vették. Tényleg, vajon Rey és Poe illene egymáshoz? Most valahogy ez jutott eszembe itt a nagy szerelmi elméletek olvasása közben. Szerkesztve: 2016. Január 12. - Jar-Jar Binks Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. (szerkesztve) De akkor ezek szerint Oscar úgy gondolja, hogy homár a karakter, és eszerint játszotta el?? Ez kizárt dolog. Tuti csak poénkodott valahol, néhány médium meg nem vette a lapot, vagy épp a hír terjedése során szokás szerint átalakult az infó és ez a barom elmélet kerekedett belőle. Tényleg, vajon Rey és Poe illene egymáshoz? Ezt így egyelőre lehetetlen megmondani, mert még csak nem is találkoztak vagy beszéltek egymással. Amúgy Poe milyen idős? Szerkesztve: 2016. Január 12. - pb69 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Ezt így egyelőre lehetetlen megmondani, mert még csak nem is találkoztak vagy beszéltek egymással. Amúgy Poe milyen idős? Kb. 30. Az endori buli estéjén fogant. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. (szerkesztve) Ezt így egyelőre lehetetlen megmondani, mert még csak nem is találkoztak vagy beszéltek egymással. Amúgy Poe milyen idős? Az endori ünneplés alatt fogant, szóval 30 körül van. Egyébként pont ez számomra a gyanús. Nekem nagyon fura hogy ők eddig nem is találkoztak. Biztos hogy ennek lesz jelentősége a későbbiekben... Szerkesztve: 2016. Január 12. - Jar-Jar Binks Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Kb. 30. Az endori buli estéjén fogant. Az endori események alatt már 2 éves volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Az endori események alatt már 2 éves volt. Gondolom ezt a wookipediából nézted A kánon művekből egyértelmű, hogy akkor fogant. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Gondolom ezt a wookipediából nézted A kánon művekből egyértelmű, hogy akkor fogant. A Shattered Empire 2. számában hangzik el, hogy Poe 2 éves hetekkel az Endor után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Hoppá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. (szerkesztve) Rosszul emlékeztem. Shara nem említi a korát pontosan, de 17 nappal az Endor után, beszélt a fiával. Maga a 2 év valóban a wookie-ról rémlett, de arra emlékeztem, hogy említik valahol a második számban. Szerkesztve: 2016. Január 12. - Dei Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Poe? Már fia is volt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Poe? Már fia is volt? Fiatalon kezdte. Amúgy az édesanyjára céloztam a szövegben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Poe? Már fia is volt? Nagy játékos ez a Poe. Amúgy akkor kicsit idős Rey-hez, nem? Jó, mondjuk nem olyan sok az a korkülönbség, de sokan már a Padmé és Anakin közti eltérésen is agonizáltak. Mondjuk valószínűleg azért, mert a kis Ani már 8-9 évesen szerlemet vallott kb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Akkor elég sanszos, hogy nem az endori bulin fogant, hanem néhány hónappal előtte. Biztos, mikor a Bothanok sikeresen meghozták az infókat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. OFF Nem vallott szerelmet, az csak a szinkron baromsága volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Maga a 2 év valóban a wookie-ról rémlett, de arra emlékeztem, hogy említik valahol a második számban. A képes útmutatóból derül ki, hogy Poe 32 éves az Ep7 idején (azaz 2 évvel született az endori csata előtt). De igen, egyébként a képregény alapján is kikövetkeztethető, hogy nem az endori estén fogant. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Nem vallott szerelmet, az csak a szinkron baromsága volt. Tudom, csak trollkodtam kicsit. Ha jól tudom, akkor Rey 19 éves, Poe pedig akkor 32. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.