Ugrás a kommentre

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Eddig George Lucas volt az ősellenség, akit ki kellett irtani a Star Wars mellől. Most petíció van azért, hogy visszatérjen. Hát igen, a rajongónál nincs hülyébb állatfaj... :roll:

Hozzászólás ideje:

Lesz még itt majd petíció azért is, hogy realizálják a Darth Jar Jar teóriát, miszerint mindig is ő állt a gonosz dolgok hátterében és valójában ő volt Plagueis, ő irányította Sidious-t és ő Snoke. :D

Hozzászólás ideje:

Egyesek nem azt kapták a filmtől, amit vártak, és elindult egy petíció! :D Érdekes felállás lenne, az már tény:

https://www.change.org/p/disney-lucasfilm-kathleen-kennedy-george-lucas-back-to-the-star-wars-movies?recruiter=358392784&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink

Igazából a petició egy rossz szót nem ír az ep.7-ről. Csak nagyon illedelmesen annyit állapítanak meg, hogy bár Trevorrow nem tehetségtelen, de talán mégse ő a legalkalmasabb figura a trilógia lezárására és szép gesztus és egyfajta elköszönés lenne Lucastól ha ő rendezné a záró-részt.

Mondjuk a levél írója úgy tűnik nem igazán ismeri Lucast. Hogy olyan figurákról meséljen akiket nem ő alkotott? Hogy olyan történetre tegye ki a pontot, amit nem ő gyúrt össze? Azért az ep.8 után már aligha lesz nagy a mozgástér. Ráadásul fura, hogy a forgatókönyvíró leváltását nem kérik. Persze meredek is lenne ha nem ugyanaz írná az ep.8-at meg az ep.9-et (hisz ennek a kettőnek nagyon szervesen kell kapcsolódnia, az ep.8 gyakorlatilag arról kell szóljon hogy megcsinálja a helyet a végső nagy konfliktusnak). Csak hát Lucas még sose csinált olyan filmet amit nem ő írt. És most nyilván csak Lucas felöl közelítettem, de tucatnyi másik oka van amiért ennek nem lenne értelme. Például hogy az ilyen alig tizezres aláíróval bíró globális peticióknak soha semmi következménye.

Hozzászólás ideje:

Én ez alapján nem érzem felháborítónak vagy annyira megdöbbentőnek a véleményét. Megvallom őszintén, hogy nem követem sem az ember, sem pedig a klubjának a ténykedését, de így tipikusan olyan figurának tűnik, akinek megvoltak a maga igencsak erős elvárásai. Ezeknek az új film nem felelt meg, ő pedig nem tudta befogadni az eltérő hozzáállást és így megbarátkozni az egésszel. Sokan így jártak az előzménytrilógiával és onnan robbant ki az jelenség, amit ma leginkább PT-gyűlöletnek vagy pocskondiázásnak hívunk.

Lehet, hogy ha részletesebben és spoiler-esebben beszéltek volna a filmről, akkor kibújt volna a szög a zsákból, de én nem éreztem annyira agyatlanul agresszívnak és "fikázónak" a szövegét, mint mondjuk amiket nagyon sokan a prequel kapcsán megengednek maguknak. Azt mondjuk nem igazán értettem, hogy egyrészt hiányzik neki a klasszikus SW hangulat és elemek, miközben hibának rója fel, hogy túlságosan az Ep.4-re hajaz az egész és nem mertek újítani. Kicsit ellentmondásosnak tűnik ez nekem. Ugyanezen recept szerint nem érzi elég egyedinek a sztorit és a karaktereket, mert az Ep.4 "reboot"-ja, viszont félrecsúszottnak és összecsapottnak is ítéli a történetet, miközben az Ep.4 meg minden szempontból kielégítette, így nyilván e téren is.

Hozzászólás ideje:

Azt mondjuk nem igazán értettem, hogy egyrészt hiányzik neki a klasszikus SW hangulat és elemek, miközben hibának rója fel, hogy túlságosan az Ep.4-re hajaz az egész és nem mertek újítani. Kicsit ellentmondásosnak tűnik ez nekem.

Nem is kicsit az. Akkor lett volna klasszikus SW-hangulat, ha a régebbi részeket nézi meg a moziban újra :hehe: De most komolyan, egy új trilógiának, de még egy új filmnek is biztosan más lesz a hangulata, ha meg a történet teljesen eltérő, pláne.

Hozzászólás ideje:

Barta a Star Wars-t tekintve megrekedt 1983-ban (de még az is lehet, hogy 1980-ban). Persze ez nem baj, csak ennyi idő után meg kéne már emészteni, hogy ahogy a világ, úgy a Star Wars is változik, 30 év alatt óhatatlanul. Mivel már a PT is láthatóan fizikai fájdalmat jelentett neki, nem értem, minek csinálja még. Bár sejtem.

Hozzászólás ideje:

Elég csak ránézni a fejére az elején, mikor arról beszél, hogy már 14 éve ő a klub vezetője. Minden világfájdalom rajta van az arcán. Most vagy minden dologról, ami kedves számára, ilyen fejjel nyilatkozik (ami elég gáz lenne már önmagában is :D), vagy elege van az egészből. Nem tudom, melyik opció lenne a jobb.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.