Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Érdekes, én besasoltam tíz körül, meg éjfél körül lefekvéskor, de akkor mindkettő működött. Furcsa. Mindegy, a fő, hogy most mindenkinek működik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Érdekes, én besasoltam tíz körül, meg éjfél körül lefekvéskor, de akkor mindkettő működött. Furcsa. Mindegy, a fő, hogy most mindenkinek működik Nem furcsa az, mert pont a két időpont között nem volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Szerencsére én sem futottam bele a szünetbe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Keresek egy filmet, minek a címe: Vámpír négy keréken Tud valaki valamilyen linket adni hozzá? Lehet szinkronosan vagy feliratosan is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 24. Keresek egy filmet, minek a címe: Vámpír négy kerékenTud valaki valamilyen linket adni hozzá? Lehet szinkronosan vagy feliratosan is. Megnéztem 4 torrentoldalon is de nincs találat sajna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 24. Megnéztem 4 torrentoldalon is de nincs találat sajna.Valahogy gondoltam De azért köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Akinek kell HD-ben TCW epizód, az regisztráljon a BigTorrenten, úgy tudom oda is felteszik a részeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Akinek kell HD-ben TCW epizód, az regisztráljon a BigTorrenten, úgy tudom oda is felteszik a részeket. Ezer hála Phobos! Jinx oldaláról nem tudom sose leszedni a részeket, mert letöltés közben folyton elszáll a netem. Hálám a sírig fog üldözni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Keresek egy filmet, minek a címe: Vámpír négy kerékenTud valaki valamilyen linket adni hozzá? Lehet szinkronosan vagy feliratosan is. http://port.hu/vampir_negy_kereken_upir_z_...p;i_county_id=1 Enri hozzászólása. Vagy ennyire azért nem fontos? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Lok Durd: Akkor próbáld meg itt Elvileg itt van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Lok Durd: Akkor próbáld meg ittElvileg itt van Köszi, de itt csak a 22. van, azt le is szedem, de a 16-21-et nem rakják fel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Én is átkutattam a netet, de nem látok más elérhetőséget....ezek szerint csak Ncore-ra pakolkák fel, rejtély hogy miért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Mert az nmag egy r*hadt jó oldal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Mert az nmag egy r*hadt jó oldal Ámen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Mert az nmag egy r*hadt jó oldal Ez lehet, hogy így van, de sajnos nem mindenki számára elérhető Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Sajnos így van, és ráadásnak nem könnyű meghívóhoz jutni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 9. Pár év, és vége a diszkontáruházakban a nagy bevásárlásoknak Amerika ráerőltetné a másolásvédelmet a világra Négy éve dolgoznak az EU, az USA és még nyolc ország, Ausztrália, Kanada, Japán, Mexikó, Új-Zéland, Dél-Korea, Szingapúr és Svájc jogászai az Anti-Counterfeiting Trade Agreement, röviden ACTA nevű nemzetközi egyezményen. Kiszivárgott az internetre a véglegesítés és aláírás előtt álló szerződés tervezete; aggasztó dolgok vannak benne másolásvédelmekről, és a fájlcserélők elleni egységes nemzetközi fellépésről... ...a netszolgáltató monitorozhatja felhasználói adatforgalmát, és ha jogvédett tartalmak illegális megosztását vagy letöltését látja, két figyelmeztetés után meg kell szakítania az internetkapcsolatot.... ...A szabályozás mindenféle digitális másolásvédelem feltörését és megkerülését illegálisnak minősítené, beleértve az olyan eseteket is, amikor valaki például az iPad DRM rendszerét töri fel, hogy egy olyan (akár saját fejlesztésű) alkalmazást telepítsen, ami nem ment át az Apple hivatalos engedélyezési procedúráján... http://index.hu/tech/jog/2010/09/09/amerik...lmet_a_vilagra/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 9. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 9. Hiszem, ha látom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Kit érdekel? Lesz majd más hálozat, vagy el lesz rejtve a netszolgáltató elől a tartalom típusa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Négy éve dolgoznak az EU, az USA és még nyolc ország, Ausztrália, Kanada, Japán, Mexikó, Új-Zéland, Dél-Korea, Szingapúr és Svájc jogászai az Anti-Counterfeiting Trade Agreement, röviden ACTA nevű nemzetközi egyezményen. Kiszivárgott az internetre a véglegesítés és aláírás előtt álló szerződés tervezete. Asszem kiemeltem a lényeget Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Hát ezen jót röhögtem. Méghogy ők áldozatok. http://www.sg.hu/cikkek/77007/aldozatnak_t...es_a_megaupload Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 28. Egy kérdésem lenne. Ha adok valakinek egy torrentfile-t mondjuk az ncore-rol de az nem tag észreveszik a mag-on? Aza lehet-e hátrányom belőle(kivágnak miatta)? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 28. Egy kérdésem lenne. Ha adok valakinek egy torrentfile-t mondjuk az ncore-rol de az nem tag észreveszik a mag-on? Aza lehet-e hátrányom belőle(kivágnak miatta)?Én csináltam már ilyet sokszor, szerintem nem lesz belőle semmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 28. Egyszeri alkalomért nem (én is csináltam már), hiszen akár egy másik gépről is használhatod a saját accod is ilyen-olyan okokból. Csak ne fusson egy időben két gépről a ugyanazzal a felh. névhez köthetően a kliens, mert az egyértelművé teszi, hogy két user van egy accra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 28. Köszönöm a válaszokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 25. Ákos megmondja a frankót a torrentezésről: http://www.origo.hu/techbazis/internet/201...-rendorseg.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 25. Ákos megmondja a frankót a torrentezésről:http://www.origo.hu/techbazis/internet/201...-rendorseg.html Fogalmazzunk úgy hogy a marhaságot mondta meg. Először is 500-ért többen megvennék, másodszor neki is rá kéne jönnie, hogy koncertekből tud már megélni. A többi már rájött. Harmadszor egy nagyon jómódú zenész ne szóljon már semmit hogy kevés a bevétele a cd-kből mert neki az nem sokat jelent. Őmaga nyilatkozta hogy valami banki ügyleten 50 millát bukott. Ha ennyit tusd bukni akkor van ott még. Ott haol a Hooligans egy koncertért elkér másfél milliót tt miről beszélünk? Ha meg nem lesz torrent lesz más. Ez van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Frenkie! Az igazságérzet és a jog nem mindig jár kéz a kézben. Sőt, a te igazságérzeted és Ákosé is különbözhet. Ő szeretne pénzt kérni azért, amit csinált. Csak azért mert amúgy van még neki igazságtalan tőle, hogy felszólal, ha nem kapja meg ami jogilag jár neki? (mondom ezt úgy, hogy én is töltögetek, csak megértem a másik oldalt is) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Egyetértek Ladával. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.