Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Piák, kaják, cigik - avagy, hogy (ne) tedd tönkre magad

Milyen sört iszol? 73 felhasználó szavazott

1. 1. Milyen sört iszol?

• Dreher
      2
    • Arany Ászok
      5
    • Borsodi
      2
    • Stella Artois
      1
    • Soproni
      9
    • Schlossgold
      0
    • Amstel
      0
    • Gösser
      2
    • Holsten
      0
    • Kaiser
      0
    • Szalon
      1
    • Becks
      1
    • más...
      17
    • nem fogyasztok sört
      32

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

• 2 héttel később...
  • 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

No kérem... Tegye fel a kezét aki ivott már erős paprika pálinkát? :D Ma ebéd előtt volt alkalmam megkóstolni. Kicsit viszolyogtam tőle, de meglepően finom volt, kiváló aroma és zamat, ráadásul még erős is. :D Szóval igazi kerítésszaggató darab.

Hozzászólás ideje:

Nem tán ittál valami szíverősítőt? :D Én ma Otellót kóstoltam. Nagyon érdekes illata van, leginkább olyan mintha tömény kénsavat szagolnál de ízre nem rossz. :D

Az kemény lehet. :D . Én most kezdek ünnepelni. Be van hűtve pár doboz Stella Artois. Apropó, múltkor említetted a paprikapálinkát. Hol lehet ilyet beszerezni?

Hozzászólás ideje:

Nem, ha csak a kávé nem számít, abból négyet. :) Csak pocsékul aludtam melóban, amikor meg hazajöttem, dolgozni kezdtem alvás helyett (oké, ez egy kicsit hülyén hangzik :D). Úgyhogy részemről lassan csicsika.

Szombaton ittam havernál házi gyártmányú forralt bort. Finom volt, főleg a narancs, miután megszívta magát. Meg persze, Maxit. :)

Hozzászólás ideje:

Az kemény lehet. :D . Én most kezdek ünnepelni. Be van hűtve pár doboz Stella Artois. Apropó, múltkor említetted a paprikapálinkát. Hol lehet ilyet beszerezni?

Sajnos sehol (legalább is bolti forgalomban én még nem láttam ilyet). :( Csak házi készítésben létezik. Faterék hozták valahonnan az istenháta mögül. :D

Meg persze, Maxit. :)

Az mi az? :D

Hozzászólás ideje:

Szerintem nem olyan régen kerülhetett újra forgalomba (1-2 éve?). Mi is csak úgy bukkantunk rá, hogy volt három belőle a Tescóban a whiskey-k között, és úgy kilógott a sorból (amúgy whiskey-t akartunk venni). De megérte, nagyon finom.

Hozzászólás ideje:

Hubit én is szeretem, de már nagyon régen nem ittam. :( (haveromékkal egyszer elvetettük a sulykot a mennyiséget illetően, a szomszéd városban tértünk magunkhoz).

Hozzászólás ideje:

Akkor ez most tömény ital vagy borpárlat? :D A Hubit nagyon szeretem mert nem émelygős mint a Jäger, többet meg lehet belőle inni. :)

A Hubi tényleg jó. Egyszer kaptam szülinapomra egy üveggel, egy hét múlva nem volt belőle annyiira finom hogy állandóan rájártam. :D

Hozzászólás ideje:

Ha minden nap csak egy kupicával ittál akkor valóban elfogyhatott a hétvégére. :D

Persze nagyjából így volt.

Hozzászólás ideje:

Szerintem még az Unicum szilva az ami egy nagyon jól eltalált ital. Mióta létezik szinte teljesen kiiktattuk a Jagert.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.