MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. December 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 26. Nem lehetetlen, hogy egyedül vagyok ezzel, de nekem a Hobbit jobban tetszett (a film) mint a Gyűrűk Ura. Donát írta még, hogy neki is A hobbit jön be jobban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 26. Pár nap múlva én is megnézem a filmet, már alig várom. Amúgy, Riddick, nem vagy egyedül, mástól is hallottam már ezt. A könyvnél persze már más a helyzet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 26. Nute, mindenképpen írj egy pár soros véleményt a filmről... érdekel a véleményed. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 26. Nem lehetetlen, hogy egyedül vagyok ezzel, de nekem a Hobbit jobban tetszett (a film) mint a Gyűrűk Ura. Legalábbis egyelőre, még hátra van két rész ugye + a könyv olvasását is a napokban tervezem elkezdeni. DE... a Hobbit járult hozzá ahhoz esetemben, hogy magát a Gyűrűk Urát is jobban megkedveljem. Ne értsetek félre, a magam módján szerettem a GYU-t, de közel sem annyira, mint sokan mások... ám ez most változni látszik. Hogy mennyire? Nos ez a jövőben kiderül Nem vagy egyedül Egyet értek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 27. Köszönet az összefoglalóért, Miss! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. December 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 27. Nagyon szívesen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 30. Örömmel jelentem, hogy eddig nagyon tetszik A Gyűrű Szövetsége Bár nem bánnám, ha végre kiérnének a Megyéből, de így is jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 30. Hú, az nagyon egy túlnyújtott rész volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. Kaszás Attila előadásában sikerült beszereznem A Hobbit hangoskönyvet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. majd mondasz véleményt? Kíváncsi vagyok rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 28. Fent van a Hobbit 720p és 1080p felbontásban a megfelelő üzlethelyiségben Aki nem akar várni az április megjelenéséig, az már HD-ben fogyaszthatja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 28. Bezony Én már bevásároltam! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Február 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 28. Riddick, azért a régi fordítás annyira megcsontosodott bennem, hogy nagyon idegen még az aláírásod ebben a formában, a réginek megvolt az az előnye, hogy jobb volt a ritmusa, így jobban megragadt a fejben: Volt egyszer egy földbe vájt lyuk, abban élt egy babó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 28. (szerkesztve) Meglehet, de én ezzel az ú fordítással ismerkedtem meg, szóval nekem meg ez a megszokott és a másik a furcsa. + a magyar szinkron is ezt a fordítást vette alapul. (Én pedig alapból nem vagyok szinkron ellenes, GYU+Hobbit filmeknél meg aztán pláne ) Szerkesztve: 2013. Február 28. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 28. Nekem is "Riddick verziója" tetszik jobban. Egyrészt azt se tudom mi az a babó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 28. Egyrészt azt se tudom mi az a babó. A hobbitok kedvenc eledele. Hagymás babó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 28. Nem a krumplis hal a kedvencük? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 1. Most olvastam egy rossz hírt A Hobbit 3. részét 2014 nyaráról átteszik decemberre, fél évet csúsztatnak rajta Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 1. Hát ez remek. Pont akkor lesz a Brad Bird/Damon Lindelof féle látványos Disney mozi a Tomorrowland premiere is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 1. Valóban nem jó hír, remélhetőleg valamilyen nyomós oka van a halasztásnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 1. (szerkesztve) Jól megoldották a törpasszonyok kinézetét Szerkesztve: 2013. Március 1. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 1. Te jó isten. Azt hittem az csak Aragorn poénja, hogy a törpe-asszonyoknak szakálla van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 1. (szerkesztve) A férfi törpök szakállához képest ez semmi. Szerintem is jó megoldás. Ezek szerint Gimli kicsit túlzott: Hogy is volt a dumája? "Hangra, s külsőre oly hasonlóak hozzánk, hogy azt hiszik nincsenek is törp asszonyok... a törpök meg csak úgy kiugrálnak a földből." Gilmli lehet, hogy a "kevésbé ápolt" törp asszonyokra gondolt Szerkesztve: 2013. Március 1. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 1. Ez esetben a könyvek a mérvadóak, és ott valóban olyan hosszú a szakálluk, mint a férfi törpöknek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 2. Lenyűgöző volt a Hobbit HD-ben így itthon is PJ nagyon jól eltalálta a balanszt A gyerekre redukált stílust a komorabb LOTR stílussal ügyesen vegyítette Egyébként szegény Gollam mire várt 60 évig? Van valahol valami írás arról, hogy próbálta visszaszerezni a gyűrűt Bilbotól? Vagy vegetált a barlangjában bő 6 évtizedig? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 2. Könyvek alapján az valójában 78 év, csak éppen filmen Bilbó lelépése és Frodó lelépése közötti 18 évet enyhén szólva sem lehetett volna bemutatni, így az éveket igazították a filmesek, ezért lett végül 60 év (nem csak a Gyűrű hiánya miatt öregedett meg annyira Bilbó, hanem a közben eltelt 18 év miatt is, ez a filmben kicsit felemásan jött ki). Gollam nem csak ült a barlangjában, onnan aztán eljött, történt egy s más vele addig is, amíg a mordoriak elkapták. Pl. olyanok, hogy Aragorn Gandalf megbízásából kereste és elkapta egyszer kóborlása közben, és ezután a tündék őrizték, de onnan is sikerült megszöknie, de már olyan régen olvastam a könyvet, hogy nem rémlik pontosan, mi történt (még ezen kívül is). Sajnos nem mostanában fogok bele egy ilyen hosszú könyvbe, hogy felfrissítsem a tudásomat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 2. Azért köszi az infót MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 2. (szerkesztve) Durvák ezek a törphölgyek. Viszont nagyon nem örülök a 3. film elcsúsztatásának, eddig olyan boldog voltam, hogy a 2. után csak fél évet kell várni. Szerkesztve: 2013. Március 2. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 6. Ez a jelenet még mindig valami frenetikusan jó. Valami ilyesmit várok majd az Öt Sereg Csatájában is. http://www.youtube.com/watch?v=oE13VYH84Ok&start=145 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 7. (szerkesztve) Na igen, az Öt Sereg Csatája. nagyon kíváncsi vagyok hogy fog festeni filmen. Ami pedig a betett részletet illeti... awesome!! Szerkesztve: 2013. Március 9. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.