Rog Hozzászólás ideje: 2013. Június 26. Hozzászólás ideje: 2013. Június 26. Egész klassz képeket közölt le az Empire. A tünde csaj nagyon vagány de a két csákó kicsit idétlenül bámul. A filmre csak összeszedik tán magukat. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Június 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Június 27. Valóban jó képek Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Június 27. Hozzászólás ideje: 2013. Június 27. Ez a hordós jelenet valami olyasmi lesz, mint a menekülés a koboldoktól az első részben, én már most megmondom. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Június 27. Hozzászólás ideje: 2013. Június 27. (szerkesztve) Vagy pedig olyan (a hordós rész) mint amilyen a könyvben is volt? Esetleg? Szerkesztve: 2013. Június 28. - Darth Riddick Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Június 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Június 28. Nem mindenki olvasta a könyvet, szóval lehet találgatni Szerintem jó hasonlat az előző részben történtekhez, abból lehet kiindulni Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Június 29. Hozzászólás ideje: 2013. Június 29. Peter Jackson nagyon jó videót töltött fel Orlando utolsó forgatási napjáról Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Június 29. Hozzászólás ideje: 2013. Június 29. Vagy pedig olyan (a hordós rész) mint amilyen a könyvben is volt? Esetleg? Ha tudnám Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Július 1. Hozzászólás ideje: 2013. Július 1. Egész jó hangulatban telik a forgatás. Válasz
ati Hozzászólás ideje: 2013. Július 9. Hozzászólás ideje: 2013. Július 9. IMDb azt irja hogy Andy Serkis azaz gollam szerepelni fog a Hobbit második részében. Ez igaz? És milyen szerepe lesz? Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Július 9. Hozzászólás ideje: 2013. Július 9. Hmmm... ha jól emlékszem, a könyv szerint neki már nem kéne szerepelnie. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Július 9. Hozzászólás ideje: 2013. Július 9. Jól emlékszel! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Július 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Július 10. Nem kicsit volna erőltetett, ha időnként bevágnák, amint kóborol, hogy megtalálja a Gyűrűt vagy valami hasonlót. Ilyet nagyon nem szeretnék látni. A józan ész azt mondja, hogy egyáltalán ne szerepeltessék. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Július 10. Hozzászólás ideje: 2013. Július 10. Pedig én pont ilyen jelenetek elkészítésére tippelek. Sőt, a fejemben megjelent néhány ennél is gázabb pillanat. Találkozik még Bilboval, vagy összefut a "fekete kísértettel"... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Július 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Július 10. (szerkesztve) Jaj... ne fessük az ördögöt a falra! Dzséjt, szerintem ilyen "ötletekkel" megélhetnél Zs-kategóriás sztorik írásából is, ha odakerülnél egyszer Persze ennek pont az ellenkezőjét kívánom (mármint kategóriában) Szerkesztve: 2013. Július 10. - MissKarrde Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Július 10. Hozzászólás ideje: 2013. Július 10. Háát mindenképpen dobna a hangulaton, ha csak egy jelenet erejéig is, de inkább őt most hanyagoljuk, bőven elég lesz az új tündéket megismerni. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Július 27. Hozzászólás ideje: 2013. Július 27. Basszus, most olvastam el a Húrin gyermekeit. Nagyon durva és szomorú vége volt Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Július 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Július 27. Tolkien világának Óidőkben történő eseményei szomorúak úgy általában, és pont ez a legszomorúbb mind közül. Ellenben ez a leghosszabb és talán legkevésbé hiányos története, talán ezért lehet egyetlen könyvben külön kiadni. Ennek a kornak a történetei főleg a száműzött noldákról szólnak, és azok nincsenek tele vidámsággal. A könyv végén egy kicsit hiányosak a családfák, úgy látom. Erre már nem is emlékeztem. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Július 27. Hozzászólás ideje: 2013. Július 27. (szerkesztve) Eddig Tolkien Középfölde-regéjéből a Király visszatért és a Hobbitot olvastam el (és most a Húrin gyermekeit), de bepótolom a teljes anyagot. Most fog majd jönni a Szilmarilok. Szerkesztve: 2013. Július 27. - Darth Riddick Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Július 27. Hozzászólás ideje: 2013. Július 27. Peter Jackson fb oldalán most hogy kitett képeket az utolsó film utolsó forgatási napjáról, sokan nyaggatják azzal, hogy csinálják meg a Szilmarilokat is. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Július 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Július 27. A Szilmarilokat nem lehet úgy elkészíteni, mint a többi filmet, ahhoz túl összetett. Nehéz filmes alapanyag. Egyébként C. Tolkien az apjához hasonlóan nem is engedi megfilmesíteni. Válasz
Master Hozzászólás ideje: 2013. Július 28. Hozzászólás ideje: 2013. Július 28. A Szilmarilokat nem lehet úgy elkészíteni, mint a többi filmet, ahhoz túl összetett. Nehéz filmes alapanyag. Egyébként C. Tolkien az apjához hasonlóan nem is engedi megfilmesíteni. Nem csoda, hogy Tolkien Junior nem adja ki a kezéből, max elszúrni tudnák filmnek a Szilmarilokat. Nem is tudom milyen koncepcióban csinálnák, ha valaki neki merne állni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Július 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Július 28. (szerkesztve) Ha már ötletek, akkor sorozat. A Szilmarilokat sorozatként tudnák megcsinálni, mozifilmként nem. Szerkesztve: 2013. Július 28. - MissKarrde Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Július 31. Hozzászólás ideje: 2013. Július 31. (szerkesztve) A bővített Hobbit egyik plusz jelenete: Szerkesztve: 2013. Augusztus 19. - Rog Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Július 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Július 31. Köszi, egész aranyos jelenet. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 1. Szívesen! Nekem is tetszik. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 1. Tényleg jópofa. Válasz
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 4. Kiolvastam a Hobbitot és a Gyűrű Szövetsége első részénél járok. Lenne pár kérdésem e világ nagy szakértőitől. A könyv szerint Azog Moriánál megölte Thrort, és Dain megölte Azogot, és Thrain eltűnt. A filmben Azog megölte Thraint, és most él és virul. Hogy van ez? A Feketemágusról annyi szó esik, hogy kiűzték az erdőből, róla még lesz szó a Gyűrűk Urában, vagy az egész sztorit a filmesek találták ki? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 4. Csak félig tudok kielégítő választ adni. Egyelőre, mert utána kell nézem A hobbitban pár dolognak, mert elég régen olvastam (a film előtt már direkt nem, most pedig mindig van más). Akik csak nézik A hobbitot, azok ne olvassák el a lentieket. Hogy őszinte legyek, már nem emlékszem arra, hogy a filmben kit ölt meg Azog Elvileg Thrort kellett. Szerintem a Thráinos szál filmes szempontból nincs még lezárva. A filmben van némi kavar ork fronton. A Feketemágus sztorija a GYU Függelékeiben található meg, a filmesek onnan emelték át. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 8. (szerkesztve) Bozótnindzsák szerepelnek majd a Smaug pusztaságában Vigyázat, extrém spoilerveszély! http://index.hu/kultur/cinematrix/2013/08/08/bozotnindzsak_lettek_a_hobbit_uj_tundei/ Titkok a sztoriról. A fordítás rendben van, az eredeti cikkben is ez olvasható a theonering.net-en. Szerkesztve: 2013. Augusztus 8. - JakeSully Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.