MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. November 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 7. Tetszik, hogy teljesen új jeleneteket láthatunk az új trailerben. Eddig is sejtettem, hogy biztosan monumentálisra tervezték a csatát, az is lesz. Kár, hogy ezerféleképpen lehet elszúrni, és a múltbeliek miatt némileg aggódom Attól függetlenül reménykedem benne, hogy remek filmélményben lesz részünk decemberben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 7. Fantasztikus, lenyűgöző. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2014. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 7. Ez tényleg jól néz ki! Sajnálom, hogy a sárkányt nemigen látjuk benne. Az előző rész némileg pofátlan lezárása után legalábbis azt vártam, hogy markánsan fel fog tűnni ő is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 8. Hol van már az éneklő goblin király stílus, meg a vacsorával dobálózó törpök hangulata. Ez már Gyűrűk ura film. Végre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 12. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 12. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 12. http://www.youtube.com/watch?v=lbVqlxzpJGY Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 17. Jól hallom Legolas Stohl Buci? "Visszakövetelni jöttem, ami az enyém!" Jesszusom ezt meg hogy mondja Thranduil????? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2014. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 17. Hát nagyon remélem, hogy csak az előzeteseben volt Stohl és a filmben Rékasi lesz, mint eddig is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 17. Állítólag a film csak 144 perces lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Állítólag a film csak 144 perces lesz. Majdnem tokeletes.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Állítólag a film csak 144 perces lesz. Ennyiben ki tudnék egyezni... Sajnos péntek 1 óra körül, amikor arra jártam, a Media Marktba még nem érkezett meg a DVD-változat, szóval nincs még 2. részem. Itt helyben sehol nem lehet filmeket kapni, szóval egyelőre bizonytalan időre elhalasztva a vásárlás... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 19. Tessek szepen letolteni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. November 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 19. Nem töltöm le, a "Tolkien-filmek" hiánytalanul legyenek meg a polcon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2014. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 19. Szerintem összességében jó lett a bővítés. Az a pont, ami a moziban számomra egyből bővítendőnek tűnt (Beorn háza) pont dicséretesen lett több. Az extráknak kb, a felénél járok, de iszonyat szórakoztató és informatív, mint megszokott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. November 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 20. Valahogy be kellene szereznem, jelen állás szerint kb. egy hónapig nem megyek Pestre... Na majd szétnézek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 21. Igen, jó lenne, ha a Hobbitban maradnának az eddigi szinkronok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 22. (szerkesztve) Billy Boyd "The Last Goodbye" dalához videóklip készült... lehet a papírzsepit előkészíteni Középföldétől végleg elbúcsúzik Hollywood. Vagy Hollywood-ban nem ismerik azt a szót, hogy végleg? Szerkesztve: 2014. November 22. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. November 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 22. Remek ez a videó és a dal is tetszik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Tegnap vegre befejeztuk a Varatlan utazast. Kb. egynek elment...de ilyen elnyujtott egy elhuzott filmet...csak a GYU filmek ilyenek komolyan mondom...20 perceken keresztul nem tortenik semmi....szep,latvanyos meg minden... A vege is...a Sasok mar az elejetol kezdve elvihetnek oket oda ahova akarjsk,kb. 5 perc lenne... na mindegy.Hamarosan nezzuk a 2-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Jake.... én azért idővel bízom a Szilmarilok megfilmesítésében. Remélem hogy nem ez lesz valóban az utolsó Középföldén játszódó film. Tegnap vegre befejeztuk a Varatlan utazast. Tegnap fejeztétek be? Mikor kezdtétek el? Kb. egynek elment...de ilyen elnyujtott egy elhuzott filmet...csak a GYU filmek ilyenek komolyan mondom...20 perceken keresztul nem tortenik semmi....szep,latvanyos meg minden... Sokan jönnek ezzel, én moziban 2x láttam a Váratlan utazást, egy pillanatig sem éreztem, hogy unatkoznék, vagy hogy vontatott lenne, amit látok. Totálisan lekötött. Ellenben GYU filmeknél éreztem adott esetben vontatottságot magam is, de nem érdekelt különösebben az sem. A vege is...a Sasok mar az elejetol kezdve elvihetnek oket oda ahova akarjsk,kb. 5 perc lenne... Látom nem nagyon olvastad még az eredeti könyveket. Nos a sasokat nem lehet csak úgy egrecéroztatni és ugráltatni. Már a GYU trilógiával kapcsolatban is felmerült, hogy miért nem vitték a sasok Frodót egyenesen Mordorba a Végzet Hegyéhez? Nos... egyrészt az túl egyszerű lenne, másrészt meg mint mondtam, a sasokat nem lehet ugráltatni!!! Ha olvasod a könyveket abból szépen kiderül ezzel kapcsolatban is minden! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Lattam moziban,kulonosebben nem volt nagy elmeny.Tenyleg csak a latvany.... Kb. egy hete kezdtuk. Igaz ,laikus vagyok a temaban... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 25. (szerkesztve) Esetemben a Váratlan utazás volt a katalizátor Tolkien világát tekintve. A GYU filmeket mindig is kedveltem, de semmi extra. Aztán megnéztem moziban a Váratlan utazást és a film után azonnal rohantam megvenni a Hobbit regényt, a Húrin gyermekeit és a Szilmarilokot. Mondanom sem kell, faltam ezeket a könyveket. Aztán a Smaug pusztaságát már topogva vártam, és nincs ez másként az Öt sereg csatájával sem. Szóval számomra még a GYU filmeknél is többet nyújtott ez az "elnyújtott, élménytelen" Váratlan utazás. Egy hét alatt néztek meg egy filmet? Milyen léptékben haladtok akkor napi szinten? Bocsi, csak ilyet még nem nagyon hallottam... ezért vagyok kíváncsi. Szerkesztve: 2014. November 25. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Ja nem...semmi extra.Csak egy hete 1,5oranal mar keso volt...belealudtunk,aztan tegnap volt ra eronk befejezni! Egyebkent a Hobbit konyvom mind ezek ellenere gondolkozom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 25. (szerkesztve) A regénnyel kapcsolatban tudni kell, hogy ez volt Tolkien első Középföldén játszódó története és elsősorban a saját gyermekeinek írta, ergo sokkal inkább "ifjúsági vagy akár gyerekregénynek" nevezhető, sem mint komoly hangvételű felnőtteknek szóló tartalomnak. (Ettől függetlenül én nagyon élveztem az olvasását!) + a Hobbit filmek a regényhez képest ki van bővítve Tolkien egyéb műveiből szemezgetett eseményekkel + Peter Jackson saját bővítéseivel. Szerkesztve: 2014. November 25. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Azt mar ranezesre is mindig megjegyzem a boltban,hogy na ez aztan ki van bovitve a vasznon. koszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Valahogy tartok A szilmarilok filmre adaptálásától, nem tudom, hogy egyáltalán jó ötlet lenne-e bármelyik történetet filmre vinni. A hobbit nyelvezete elég élvezetes, főleg az MTT által javított Szobotka-féle fordításban; gyerekkönyv, de mégsem gyermeteg Olyan jó, hogy az embernek vannak rendes ceglédi kolléganői no meg hiper-szuper-Tesco is Van már DVD-filmem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Akkor várható egy Szilmarilok trilógia?Legalább 9 óra? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 25. + Peter Jackson saját bővítéseivel. Mint a répaevés Bree-ben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Mint a répaevés Bree-ben? Akár, többek között Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.