Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. A listám összeállt (egy óra rágódás árán), a mailt hamarosan küldöm. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. Alapos kutatómunka után összeállítottam a listámat, és el is küldtem. Négy jelöltem van, akiket győztesként szeretnék látni: a tookákat, Gundzsit, Ian Abercrombie-t (szegény megérdemelné a posztumusz-díjat az Eminence-ért) és a Coruscant Police Gunship . Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. Alapos kutatómunka után összeállítottam a listámat, és el is küldtem. Négy jelöltem van, akiket győztesként szeretnék látni: a tookákat, Gundzsit, Ian Abercrombie-t (szegény megérdemelné a posztumusz-díjat az Eminence-ért) és a Coruscant Police Gunship . Először kerüljenek be a listába. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. No, én is elküldtem a listámat. Válasz
danityu Hozzászólás ideje: 2013. Március 12. Hozzászólás ideje: 2013. Március 12. Én is elküldtem a jelöltlistámat. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Március 12. Hozzászólás ideje: 2013. Március 12. Jelöltlista elszabadítva. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 12. Az utolsó évados szavazásra mindenki kettős erővel készüljön, többet aligha lesz ilyen móka. Aki még nem jelölt és szeretne, az bátran tegyen egy próbát! Köszönjük. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Március 12. Hozzászólás ideje: 2013. Március 12. Erről jut eszembe, tartunk egy "Az Egész Sorozat legjobbjai" szavazást? Rémlik, hogy valamelyik korábbi szavazás topikjában esett szó ilyesmiről. Vagy azzal megvárjuk a még hátralévő szálakat? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 12. Jó kérdés, mindenképpen lesz ilyen. De az majd csak akkor, ha tényleg lezárul az egész sorozat. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 13. Hozzászólás ideje: 2013. Március 13. Eddig tizenhárman küldték be a jelöltjeiket. Ma este hatig még elküldheti, aki akarja. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Március 13. Hozzászólás ideje: 2013. Március 13. Erről jut eszembe, tartunk egy "Az Egész Sorozat legjobbjai" szavazást? Rémlik, hogy valamelyik korábbi szavazás topikjában esett szó ilyesmiről. Vagy azzal megvárjuk a még hátralévő szálakat? Nem rossz ötlet, mondjuk az eddigi győztesekből állíthatnánk össze. Válasz
Platschu Hozzászólás ideje: 2013. Március 13. Hozzászólás ideje: 2013. Március 13. (szerkesztve) Én nem jelöltem senkit se, mert nem tudom a neveket. LEGJOBB SZÖRNY - nem hiszem, hogy lett volna az évadban 6 db - Savaga Opress ide számít? LEGJOBB KLÓNKATONA - idén szinte nem is szerepeltek LEGJOBB JEDI - hat jelölt? Ehh.... Szerkesztve: 2013. Március 13. - Platschu Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 13. Hozzászólás ideje: 2013. Március 13. Én nem jelöltem senkit se, mert nem tudom a neveket. LEGJOBB SZÖRNY - nem hiszem, hogy lett volna az évadban 6 db - Savaga Opress ide számít? LEGJOBB KLÓNKATONA - idén szinte nem is szerepeltek LEGJOBB JEDI - hat jelölt? Ehh.... Nem kell tudni a neveket, sokan csak körülírják a dolgokat. Amúgy, ha egy ici-picit lejjebb tekersz az oldalon, láthatod, hogy én soroltam föl az évad majdnem összes szörnyét (a kihagyottakat Ody pótolta), mint ahogy korábban abban is megegyeztünk, hogy a szörnyek lényegében az állatokat (kreatúrákat) takarják. Legjobb klón: Rex, Fox, Gregor, Cody, Wolffe, Odd Ball, Neyo, Hawk, Hound. Jediből meg aztán végképp nem nehéz hatot felsorolni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 13. Hozzászólás ideje: 2013. Március 13. Papíron ezennel lezártam a jelöltállítás szakaszt, megkezdem az összesítést (tizennégy lista vár reám). De papíron kívül éjfélig még elfogadok listákat. Válasz
LeeLee Hozzászólás ideje: 2013. Március 13. Hozzászólás ideje: 2013. Március 13. 11-kor végzek, addigra hazaérek és talán sikerül elküldejem a végleges listát. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 13. Hozzászólás ideje: 2013. Március 13. Csak nyugodtan, előre láthatólag ma már nem fekszem le. Hajnali hatig fogadok bármit és bárkit. Remélem a freemail nem akar még extraként keresztbe tenni, mer' momentán elérhetetlen... Azért aki azt írta a jelöltek közé, hogy Jedi Starfighter, konkretizálhatta volna, hogy a kettő közül melyik. Mivel a Delta-7B (ep2-es TCW-s továbbgondolása) és az Eta-2 (ep3-as) is szerepelt az évadban és mindkettő Jedi Starfighter. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Március 13. Hozzászólás ideje: 2013. Március 13. Én most nem jelölök, nincs annyi időm hogy átbogarásszam a 20 epizód "Appearances" szekcióit külön-külön (mintha tavaly lett volna az évad cikknél egy ilyen összevont, ahol minden fel volt sorolva), de majd szavazásra beszállok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 13. Szerintem meghosszabíthatjuk péntek éjfélig a határidőt ha van rá igény?! Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Március 13. Hozzászólás ideje: 2013. Március 13. Addigra összedobnék egyet - már 2 napja belekezdetem -, csak ma is zh-ztam, holnap is fogok, de pénteken tudnék rá időt szakítani Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 13. Hozzászólás ideje: 2013. Március 13. Részemről mehet a hosszabbítás. Addig legalább letudom az első kör összesítését, aztán már csak hozzá kell írnom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 13. (szerkesztve) Rendben, akkor a jelölések beküldési határideje március 15, 23 óra! Még nem késő listát állítani. Szerkesztve: 2013. Március 13. - Ody Mandrell Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Március 13. Hozzászólás ideje: 2013. Március 13. Vétettem egy kisebb bakit. A legjobb csatáknál, mivel nem nagyon tudtam elég felszínit összeszedni, egy űrcsatát is jelöltem. Nem tudom, hogy ez nagy gond-e. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 13. A legjobb csata lehet földi és űrbéli is. Teljesen mindegy. Válasz
Platschu Hozzászólás ideje: 2013. Március 13. Hozzászólás ideje: 2013. Március 13. (szerkesztve) Lehetett volna még pár kategória : - Legjobb történet - Legjobb történeti csavar - Legjobb karakter halál / kiírás - Legjobb látványelem Na de mindegy, ha elkészült a lista, akkor örömmel szavazok. A "legjobb" Jedi pedig irónia volt... Idén alig volt Obi-van és Anakin, a többiek meg aztán még annyira se, így marad Ahsoka vagy Ahsoka. Vagy ne befolyásoljam a szavazást? Szerkesztve: 2013. Március 13. - Platschu Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 13. Legjobb történet lesz is, de mivel abból csak öt volt ebben az évadban, nem lesz nehéz listát állítani. Válasz
LeeLee Hozzászólás ideje: 2013. Március 13. Hozzászólás ideje: 2013. Március 13. Na, nagy hajrában elküldtem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 13. Köszi Brigi! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 14. Hozzászólás ideje: 2013. Március 14. A "legjobb" Jedi pedig irónia volt... Idén alig volt Obi-van és Anakin, a többiek meg aztán még annyira se, így marad Ahsoka vagy Ahsoka. Vagy ne befolyásoljam a szavazást? A legjobb Jediknek ott vannak ám a padawanok is. Meg azért feltűntek olyanok is, akik bizonyították már, hogy nem ámokfutók (pl: a bot-fénykardos öreg), szóval azért vannak még jó Jedik. Lehet páran kapnak majd tőlem korrigálást kérő e-mailt. Nem komolyakat, csak hogy pontosítsák, melyik Jedi Starfighterre gondoltak, vagy az onderoni csata melyik részbeli eseményére (mert mind a négy rész csatája onderoni csata). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. No már csak pár óra és megtudjuk kik szerepelnek a listán. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.