Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Gregor halálakor számomra sokkal ütősebb volt, bár lehet elfogult vagyok a RC miatt Ebben is van valami... Sajnos Gregornak elég kevés idő jutott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Következzék a legjobb párbaj! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Ha Maul nyerte a legjobb főszereplő díját lefoglalom az első csak-oda jegyet Abafarra. ÉS nagyon nem akarok odamenni! Nem vagy egyedül, de nyugi, ha mégis bekövetkezik nem leszel egyedül ott se Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Maul versus Vizsla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Nem vagy egyedül, de nyugi, ha mégis bekövetkezik nem leszel egyedül ott se Mehettek majd körbe-körbe, ezt garantálom már most. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Nem vagy egyedül, de nyugi, ha mégis bekövetkezik nem leszel egyedül ott se Hárman vagyunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Maul-nál vannak sokkal esélyesebbek a legjobb főszereplő díjára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. (szerkesztve) Következzék a legjobb párbaj! Nem azt mondtad, hogy a karakterek jönnek? Maul vs Vizsla Nem vagy egyedül, de nyugi, ha mégis bekövetkezik nem leszel egyedül ott se Köszi, ez megnyugatató Szerkesztve: 2013. Április 6. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Maul versus Vizsla. Most kivételesen egyetértünk. A sorozat legjobb párbaja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Maul vs. Vizsla Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Már csak a koreográfia miatt is megérdemli. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Következzék a legjobb párbaj! Egészen a szavazólap kitöltéséig biztos voltam benne, hogy a Sidious-Maul-Savage trió lesz a nyerő. Aztán újranéztem az összes jelöltet, de a Barriss-Anakin párbajt muszáj volt többször. Egyszerűen mindig feltűnt vmi újabb apróság, érdekesség. Alig tudtam "letenni", így felüldefiniáltam a véleményem és azt tettem első helyre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Nem azt mondtad, hogy a karakterek jönnek? Maul vs Vizsla A párbajt nem karakterek vívják? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. A párbajt nem karakterek vívják? Oké, ezt megérdemeltem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Legjobb párbaj DARTH MAUL & SAVAGE OPRESS VS. DARTH SIDIOUS (THE LAWLWESS) 181p Egyáltalán valaki gondolt másra is, aki győzhetett volna? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. (szerkesztve) Már csak a koreográfia miatt is megérdemli. Ahogy Vizsla helyt állt, még a régi mandalore-iaknak is példás lenne Szerkesztve: 2013. Április 6. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Fode: Ha a kedves nézők azt hitték, bojkottáltuk a legjobb csatát - akkor tévedtek. Technikai szünet után újra itt. Csakúgy izzik a levegő a legjobb párbaj díja előtt. Éljen a fekete fénykard! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Na erre nagyon kíváncsi vagyok. Az idén bővelkedtünk jó párbajokban, nehéz volt rangsorolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Fúúúúúúúúúú, az 5 pontos......... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megjöttem! Nagyon örülök, de szerintem a győzelme nem volt kérdéses Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Ez nem volt kérdés! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Nálam itt is egyértelmű volt a dolog: Sidious Vs zabrak fivérek. A felvezetése, a"koreográfia", a párbeszédek, minden marha jó volt benne. Bár a TCW kaszájával a végkimenetel hagy kivánnivalót maga után, de ez sem von le az értékéből az én szememben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Papírforma. Nagy és látványos balhé volt, kár, hogy két számomra kritikus "indokolatlan" karakter is benne volt és Palpi is túl akrobatikus volt néha. Csak hogy kukacoskodjak egy kicsit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Nem örülök, a Maul-Vizsla párbaj sokkal látványosabb volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. B*sszus, pedig ez egy elég lagymatag párbajra sikeredett. Csak Sidious coolsága miatt tudta behúzni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Viszont örülök is, hogy első lett, ennyivel tartozunk Abercrombienak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Fode: Beed szólni sem tud haragjától. Ha valakiknek Gregor önfeláldozása nem ért meg 6 pontot a legjobb csatánál, akkor... No se baj, Beed amúgy is huttul beszél, ott meg minden második szó káromkodás, minden első pedig a pénz (cucc, stb.) szinonimája. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerintem is Sidious személye miatt lett ez a párbaj a győztes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Legjobb párbaj DARTH MAUL & SAVAGE OPRESS VS. DARTH SIDIOUS (THE LAWLWESS) 181p Egyáltalán valaki gondolt másra is, aki győzhetett volna? Őszintén? Meglepni nem lepett meg, de nálam bizony ez is csak harmadik lett. Király volt király volt, de a Maul vs Vizsla sokkal kidolgozottabb és érdekesebb volt, az Ahsoka vs Grievous pedig már csak azért is megérdemelte nálam a második helyet, mert megvilágította, hogy mennyit fejlődött Ahsoka az első évad óta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Nálam is 3. volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.