Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Én ott leszek, remélem Dzséjt is. Ő felvehetne egy Sagas pólót is, ha majd megnyeri (mert megnyeri) a kvízt, akkor a fotón milyen jól mutatna a reklám Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Várjuk meg azért erre Lokatelli reagálását is, mert bezony az utóbbi háromszáz évben ő nyerte a kvízeket. Persze ez mit sem von le Dzséjt érdemeiből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Várjuk meg azért erre Lokatelli reagálását is, mert bezony az utóbbi háromszáz évben ő nyerte a kvízeket. Persze ez mit sem von le Dzséjt érdemeiből. Valóban, ha lokatelli felbukkan, akkor ő nyeri, de sajnos mostanában nagyon eltűnt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Utat kell adnunk a fiatalabb nemzedéknek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Még nem tuti, hogy megyek, de nagy az esély rá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Én még várok a menéssel, mert ez eddig igen szegényes program nyó'cszázért.Ez valóban soványka. Mondjuk én nem fogok menni se így, se úgy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Nálunk a tizenéves korosztály már régóta várja, hogy legyen újra klubnap, úgyhogy én biztos megyek majd velük. Igaz, így családosan leszünk, de azért szívesen csatlakozunk majd azokhoz, akik mégis jönnének. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Nálunk a tizenéves korosztály már régóta várja, hogy legyen újra klubnap, úgyhogy én biztos megyek majd velük. Igaz, így családosan leszünk, de azért szívesen csatlakozunk majd azokhoz, akik mégis jönnének. Ők biztos örülnek majd a CN-es ajándékcsomagnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Ők biztos örülnek majd a CN-es ajándékcsomagnak Ezt el sem mondom előre, hagy örüljenek majd akkor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Sovány? A CN csomag után majd eldől Nekem tetszik, egyébként. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Két nap múlva klubnap. Mi biztos megyünk, az összes gyerekemet és unokaöcsémet hozom, így a sógornőm is jön erősítésnek. A kicsik most lettek 6 évesek, így hátha nyugton kibírják, bár amennyire akarnak jönni (ezért is nincs szívem itthonhagyni őket), majd csak szót értek velük előre erről. Az 501-es légió meg majd tekintélyt teremt a teremben. Jön még valaki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Elvileg én megyek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Én is megyek, de nem maradok sokáig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Örülök, hogy jöttök. Megbeszélhetjük, hogy a büfénél találkozunk előtte, és igyekszünk majd odaérni. Bár én eddig minden klubnapról elkéstem. Kész szerencse, hogy legtöbbször késve kezdik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. (szerkesztve) Kész szerencse, hogy legtöbbször késve kezdik. Most viszont sietni kell, Griffék adogatnak valami SW képregényt is Meg a gyerkőcöknek lesz CN-es ajándékcsomaga, bár azt mindenki kap Szerkesztve: 2010. Május 13. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Kész szerencse, hogy legtöbbször késve kezdik. Néha van előnye Szerintem időben ott leszek, mivel közlekedéshez vagyok kötve Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. (szerkesztve) Tegnap lezajlott a klubnap, és egészen jól sikerült, de egy nagtívumot mindenképpen meg kell említeni: írdatlan tömeg volt. Lehet, hogy azért, mert már régen volt, lehet, hogy CN ajándékcsomag mozgatta meg jobban az embereket (amely gyakorlatilag csak a gyerekek számára bizonyult érdemlegesnek: egy póló, egy CN újság és matrica vagy tetoválás), de az tény, hogy együtt le sem tudtunk ülni, így csak a szünetben tudtunk Karrdéval és lokatellivel pár szót váltani. Mert lokatelli is eljött. Nagyon sok mindennel foglalkozik mostanában, azért nem járt errefelé egy jó ideje, de így legalább hallott rólunk. Phobos-szal nem talákoztam, mert később ért be a terembe, amikor mi már a gyerekekkel nagy nehezen le tudtunk ülni valahová két részletben, és szünetre pedig elment. Ami nem nagy veszteség számára, mert szünet alatt/után gyakorlatilag már csak a kvíz maradt, amit most az Erő útjai fórum tagjai nyertek holtversenyben. A műsor közepesnek volt mondható, de nehéz objektív véleményt mondanom, mivel folyamatosan póbálták elterelni a figyelmemet a kicsik. Önmagukhoz képest teljesen jól viselkedtek, de be kell látnom, hogy az ilyen "üljünk sokáig egy helyben" program továbbra sem nekik való. A fiam el is tűnt a szünetben, rendesen ránk hozta a szívbajt, aztán kiderült, hogy csak önellátó módon elment a WC-re -ami egyrészt jó, mert látszik, hogy jól tájékozódik, másrészt viszont elég veszélyes dolog. Asszem, legközelebb inkább mégsem viszem őket. Azért örülök, hogy volt megint ilyen rendezvény, és remélhetőleg nem kell újbb egy évet várni a következőre. Egyébként kiderült, hogy Barta Zoliéknak gyermeke született, annek is köszönhető ez a hosszú szünet. Szerkesztve: 2010. Május 16. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Tényleg ennyien voltak? Konkrétan miből állt a műsor? Volt benne sok TCW-s anyag vagy csak a TESB -re koncentráltak? A fiad meg azt hiszi felnőtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. A műsor közepesnek volt mondható, de nehéz objektív véleményt mondanom, mivel folyamatosan póbálták elterelni a figyelmemet a kicsik. Nekem sem olyan egyszerű a műsorról sokat írnom, mivel egy része alatt lokatellivel beszélgettünk, a szintén földön ülő "szomszédaink" legnagyobb bánatára Mondjuk ez sok mindent elmond a műsorról, érdekesebb volt másról beszélgetni Tényleg sokan voltak, és sok volt közöttük a család. TCW-ről nem volt túl sok szó, inkább a TESB volt előtérben. Az interjú Luke első szinkronhangjával (egek, a pocsék névmemóriám miatt nem jut eszembe a teljes neve ) remekül sikerült, azt figyelmesen hallgattam végig én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Tényleg ennyien voltak? Konkrétan miből állt a műsor? Volt benne sok TCW-s anyag vagy csak a TESB -re koncentráltak? A műsor apropóját a Birodalom visszavág adta, de egyébként vegyes felvágott volt, voltak régi trailerek, aztán a beszélgetés Kassai Károllyal, aki Luke-ot szinkronizálta az 1984-es MTV-s verzióban, volt egy klip a TCW 2. évadról, elsősorban a csatákból bevágott részletekkel, ami alapvetően jó volt, csak a zenéje nem tetszett, aztán a Jedi Camp 2009-ról egy kisfilmmet mutattak, meg részleteket a Star Wars in Concert-ről, meg még pár apróbb téma, ami most nem jut eszembe. Viszont az eszembe jutott, hogy lehetett volna jobban két részre osztani a programot, úgy, hogy a szünet a műsor felénél legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Baromi sokan voltak, több, mnt 300-an, mert a legvégén jövőknek már nem volt jegyük Pildiék szerencsére le tudtak ülni, de mi Karrdéval és lokatellivel álltunk, majd leültünk a szőnyegre. Szerintem a CN ajándékai és a TCW miatt voltak ilyen sokan. A legtöbb látogatót a gyerekek tették ki, na ők nagyot koppanhattak, hisz csak 1-2 bejátszás volt a TCW-ből meg a nyereményjáték Itt egy hozzávetőleges kép a tömegről: http://starwarshungary.ning.com/photo/az-o...?context=latest A műsor se volt akkora nagy szám, a rádiójáték és Kassai voltak érdekesek. Sajnálom, hogy nem találkoztam Pildiékkel, és ekkora tömegben még a tömegfóbiám is eljött, azért is léptem le a szünetben. Viszont a Deákon találkoztam Simon Zolival Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. (szerkesztve) inkább a TESB volt előtérben Viszont az zavart még egy kicsit, hogy a Birodalomról volt csak szó. Nem tudom a szünetben volt valami a Sithek Bosszújáról, de az most lesz 5 éves, erről is lehetett volna valami... Szerkesztve: 2010. Május 16. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Bizony, pár szót megérdemelt volna az 5 éves évforduló. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Egyetlen szó sem esett a Sith-ek bosszújáról... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Azért jó, hogy a TCW ekkora tömegeket képes megmozgatni. Itt persze inkább a kicsikre gondolok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Egyetlen szó sem esett a Sith-ek bosszújáról... Bartha szájíze rányomja a bélyegét a műsorra, pedig nem magának csinálja.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Azért jó, hogy a TCW ekkora tömegeket képes megmozgatni. Itt persze inkább a kicsikre gondolok. Ja, mindenhol ilyen kis emberkék voltak A kvízen is csak 14 éven aluliak vehettek részt.Szegények nem tudtak mit kezdeni a Dzsedáj kifejezéssel, értetlenül néztek Barthára, mikor így mondta a Jedit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Ja, mindenhol ilyen kis emberkék voltak A kvízen is csak 14 éven aluliak vehettek részt.Szegények nem tudtak mit kezdeni a Dzsedáj kifejezéssel, értetlenül néztek Barthára, mikor így mondta a Jedit Igazából két kvíz volt, egyik szünet előtt, a gyerekeknek, aztán szünet alatt a nagyoknak. A Nintendo a felnőtt kvíz fődíja volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. A Zoli nem "Bartha", hanem csak "Barta". Én vagyok Bartha, és kettőnk között semmilyen rokoni kapcsolat nincs. Mindjárt töltök fel én is képeket (az előb belinkelt képen ott ülök a harmadik széken, asszonykám és Kassai között:)... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. A Zoli nem "Bartha", hanem csak "Barta". Én vagyok Bartha, és kettőnk között semmilyen rokoni kapcsolat nincs. Bocsi, valóban És köszi a képeket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.