Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Hánykor? Minek jönnél ki az állomásra? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Támogatom a gruppen ötletet! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Igen, sajnos (sajnos, hülye szó ez jelen esetben) nem tudok ott lenni. Holnap indulok (lassan már ma) Franciaországba Donát. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Igen, sajnos (sajnos, hülye szó ez jelen esetben) nem tudok ott lenni. Holnap indulok (lassan már ma) Franciaországba Donát. ÁÁÁ, lemaradsz a LOST-ról... Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Igen, a csillagok jelenlegi állása szerint megyek a klubnapra. Pénteken Pestről Esztergomba kell mennem, és még szombat reggel is ott leszek, ezért nem akartam még egyszer visszamászni Pestre, hogy aztán onnan hazamenjek majdnem ugyanarra. Pedig nagyon sajnáltam, hogy nem találkozunk. De a vetítés átrendezte a képet. Ezt nem hagyhatom ki. És így szerencsére Titeket sem foglak kihagyni. A Nyugatinál nem biztos, hogy ott tudok lenni. Ha busszal megyek vissza Pestre, valamivel 10 után tudnék megérkezni a DP-be, vagy 11 után (attól függ, mikor kelek fel. ) OFF Donát, jó utat kívánok! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Az én vonatom pont tízre ér be a Nyugatiba. Kivéve, ha késik, ami már menetrendszerinti az elmúlt két-három hónap alapján Állandóan van valami probléma, amiért néha másfél órás késések is vannak a vonalon. Viszont ez általában hétköznap történik meg, a klub meg szombaton lesz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Most már nincs késés, apad a Tisza. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 7. Hozzászólás ideje: 2006. Május 7. Ejj, én is szívesen mennék, de sajnos monden pénzem másba öltem és nem valószínű, hogy addigra össze tudok szedni valami pluszt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 7. Hozzászólás ideje: 2006. Május 7. Ejj, én is szívesen mennék, de sajnos monden pénzem másba öltem és nem valószínű, hogy addigra össze tudok szedni valami pluszt Anyukádéktól kérjél kölcsön. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 7. Hozzászólás ideje: 2006. Május 7. Az a probléma, hogy a szüleim lendületből tartoznak nekem, én meg majdnem ugyan annyival tartozom másnak, de azért majd hátha összejön valami. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 7. Hozzászólás ideje: 2006. Május 7. OFF: Zoli, köszi, neked is jó utat! OFF2.: Ne aggódj, Obi1, pénteken pótolok mindent On: Mindenkinek jó szórakozást kívánok, fiúk-lányok! Donát. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 7. Hozzászólás ideje: 2006. Május 7. Most már nincs késés, apad a Tisza. OFF Nem azért vannak késések, főleg nem Pest felől. Jó néhány felső vezeték szakadás volt mostanság, és a Ceglédről induló személyeknek nem sok közük van a Tiszához Szerintem a szolnokinak se nagyon, mert nem kell átjönnie a Tisza felett. ON Köszi, Donát Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 7. Hozzászólás ideje: 2006. Május 7. OFF2.: Ne aggódj, Obi1, pénteken pótolok mindent Donát. Akkor majd pénteken megbeszéljük a részt! Jó utat! Válasz
Atlas Hozzászólás ideje: 2006. Május 7. Hozzászólás ideje: 2006. Május 7. Én csak félig tudok ott lenni, ami azt jelenti, hogy a klubnapon összefuthatunk, viszont a Sith-ekre már nem nézek be, mivel 16.15-től kézimeccsen kell ordibálnom a Fradi-pályán Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 7. Hozzászólás ideje: 2006. Május 7. Kár Atlas...nagy kár. Vajon Plokoom megnézi majd? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Lentebb mintha lett volna arról szó, hogy egyben/egy helyre vegyük meg a jegyet, hogy együtt lássák a sagafórumosok a filmet. Azóta erről nem volt szó, ezért én újra felvetném. Ha mindenkinek jó így, kellene valami gyakorlati megvalósítás is hozzá. Pl. mindenki jön időben (reméljük a közlekedés nem tesz keresztbe senkinek), összedobjuk a zsét, megbeszéljük, hova vegyünk jegyet, és egy valaki (vagy kettő) sorban áll a jegyért, aki esetleg nem tud jönni időben, annak veszünk, vagy valami hasonló. Lehet javasolni mást is Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Nem tudok felmenni... Rohadt ZHk...váááá Pedig ott lenne a helyem! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Szerintem is jó ötlet Karrde. REmélejük lesz aki bevállalja. kudar: legközelebb feljössz. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Holnap szerintem mindenki írja be, hogy biztosan jön-e, és mikorra tud érkezni. És ha ez megvan, akkor pénteken meg lehet beszélni, hogy hány jegyet kell bevállalni előre. Aztán majd kitalálunk valamit. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. kudar: legközelebb feljössz. Azért most is megpróbálok! De legközelebb fénysebességgel repülök majd! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Én ott leszek, sorbanállásnál valszeg tudok hasznoskodni, de annyiban viszont nem érint, hogy nem maradok ott mozilni... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Én ott leszek, sorbanállásnál valszeg tudok hasznoskodni, de annyiban viszont nem érint, hogy nem maradok ott mozilni... Akkor majd téged bízunk meg a jegyvétellel. Válasz
Plokoom Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Kár Atlas...nagy kár. Vajon Plokoom megnézi majd? Sajnos én is hasonló eset vagyok, mint Atlas, csak nekem nem az FTC-pályán (hajrá Fradi!), hanem családi ünepplésen kell lennem, úgyhogy egykor el kell jönnöm a klubnapról. De addig ott leszek, hiszen ott a helyem. Válasz
Plokoom Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. A filmnézést meg majd DVD-ről pótlom... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Ki jön még vidékről a klubnapra? Pontosabban ki érkezik a nyugatiba? Én 9:10-kor érkezem elvileg. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. (szerkesztve) Rajtam kívül a nyugatiba? Hát nem sokan, azt hiszem. Szerkesztve: 2006. Május 12. - MissKarrde Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Rajtam kívül a nyugatiba? Hát nem sokan, azt hiszem. Donát jöhet... Úgy látom már hazaért. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Akkor hogy legyen ez a központi jegyvevés? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Akkor hogy legyen ez a központi jegyvevés? Majd ha ott leszünk egyben, akkor összedobjuk a pénzt, és valaki megveszi. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Nem, nem jövök, mert baromi fáradt vagyok, most nem tudok menni. Egyébként valóban hazaértem Donát. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.