kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 13. Hozzászólás ideje: 2006. Május 13. Én sem tudom minek olvasom ezt a topicot, csak belefájdul a szívem. DE teljesen igazad van Dzséjt! Majd legközelebb! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 13. Hozzászólás ideje: 2006. Május 13. Aranyos kis klubnap volt, de nem lettem megverve. Sem a Qui-gon jellegű fénykarddal, sem mással. Potyára cipeltem mind a hármat! A Sötét Oldal 2-ről meg hadd mondjam el, hogy mire befejezték, megromlott. Bár jó ötletek zsákszámra voltak benne, szóval nem bánom hogy egyszer megnéztem. A befejező képsor meg határozottan rulzi volt, bár arról ötletem sincs hogy honnan kerítették őket:) Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Május 13. Hozzászólás ideje: 2006. Május 13. Hát nem nem lett.Nem is akartam.Lehet,hogy túl erőben lettem vola. De mindenkit győszködött.Nagyon akart. Dzséjt: Hogy milyen fajta.Nem tudom ítéld meg te.Ha így látsz engem. ui:Nem ide tartozik nagyon ide de a mai napon mikor klubnapon voltam tele ment a fejem ötlettel és hamarosan.Aszem ha minden jól megy már holnap új videó várható sw témában classikus zenére.Nagyon cool lesz. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 13. Hozzászólás ideje: 2006. Május 13. Dzséjt: Hogy milyen fajta.Nem tudom ítéld meg te.Ha így látsz engem. Nyugi, nem látlak így, csak viccöltem Jó fej vagy! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Május 13. Hozzászólás ideje: 2006. Május 13. Milyen volt?Meséljetek?Jó volt a szinkronos? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 13. Hozzászólás ideje: 2006. Május 13. Aranyos kis klubnap volt, de nem lettem megverve. Sem a Qui-gon jellegű fénykarddal, sem mással. Potyára cipeltem mind a hármat! Én túl gyáva voltam ahhoz, hogy leálljak fénykardozni, mert még soha nem csináltam ilyet Jó nap volt, bár az utazás nem volt éppen problémamentes A Sötét oldal kettőnek a vége abszolút nem jött be, nagyon elhúzták az akciórészt, "vághatták" volna rövidebbre is. Annak a királynőnek vagy nem is tudom kinek a történetét pedig még mindig nem tudom hova tenni Már harmadszor láttam szinkronosan. A másik két szinkronos nézés már régen volt, így el is felejtettem egy csomó szinkronos dolgot pl. a jogosítvány szó használatát A szinkron nem lett jobb az idő múlásával, de nem ez volt a fontos, nem is igazán törődtem vele, a fejemben közben egyfolytában ment az angol verzió, mondatok, hangok, stb. De újra nagy vásznon látni a filmet remek volt, ráadásul jó helyen is ültünk Valószínűleg többet nem fogjuk vásznon látni (bár én tavaly nyáron úgy mentem el egyszer megnézni, hogy utoljára látom, és azóta még kétszer láttam ). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 13. Hozzászólás ideje: 2006. Május 13. Remek volt a klubnap! Én legalábbis jól éreztem magam. Az összeállított műsor megfelelő volt, bár a sötét oldal 2-ről nincs sok jó emlékem...talán csak Tibur felbukkanása. Maga a ROTS nagyon jó volt, még szinkronnal is. A legjobb helyekre kaptunk jegyet, így első osztályú minőségben élvezhettük a filmet. A legjobb SW FILM! Legközelebb is ott a helyünk, igaz szisz? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 13. Hozzászólás ideje: 2006. Május 13. Milyen volt?Meséljetek?Jó volt a szinkronos? OFF Szavazás frenkie! Nem igaz, hogy nincs 10 perced erre.... Te vagy az egyetlen törzs tag, aki nem szavazott. ON Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Számpmra is terült mentes volt a nap. Az Ep3-ról: Hát 1 szer ládtam szinkronnal és valahogy most sem tudtam megemészteni és rontott a helyzeten hogy a vetítés kozben voltak hanghibák melyet a nézők észre is vettek.Szerintem Ody ék is.De alapjába véve nem volt rossz. A Sötét oldal 2-ről:Nekem úgy ahogy bejött.Főleg a poénos beszólások. (Mint a roham osztagosok dumája akció közben:Na mi lesz a vacsi?) De számpmra is túl sok volt az akcióból.Egyfolytába csak azt ládtam hogy robbanás. A mezítelen csaj meg sokvolt.SW filmben ilyet.Na hát ez durva.Szerintem mindenki meglepődött.16 évesnek nem ajánlják.De érdekes volt,hogy most kihagyták a stáb listát. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. A Sötét oldal 2-ről:Nekem úgy ahogy bejött.Főleg a poénos beszólások. A tizenhat karikás nő nagyon nem kellett bele, a vacsi viszont tényleg fin... izé, jó volt:) Mit is mindott a főnök Hogy szálljanak le a vacsi-vonalról, különben nem lesz idejük megrágni? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Azt hiszem, kétszer volt hanghiba. Tekercs cserélésekor. Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. (szerkesztve) Azt hiszem, kétszer volt hanghiba. Tekercs cserélésekor. Akkor jó sokszor cserélhettek tekercset.Mert töbször is hallodtam és nem csak a felénél mikor szokták.Ha túl hosszú a film. OF: ÉS íme az új videó: http://beta.yousendit.com/transfer.php?act...F76F8BE1840CBAD Szerkesztve: 2006. Május 14. - Derb Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Az látszik h mikor cserélnek tekercset, mert egy pillanatra elmegy a képélesség. a "Do you know where he is now?" előtt tuti van egy, meg amikor Anakin a lávahomokban hever akkortájt is... a mikor Anakin háborogni kezd Obinak immár négyszemközt hogy nem mester, annál is van egy ha jól rémlik... legalábbis az angol darabolásnál. Magyarul egyszer láttam, nem tudom:) Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Aki látta a Columbo-t az ismeri a trükköt. Fekete kör a jobb felső sarokban kétszer felvillan, utána van. Azért nyávoghatott egy kicsit, mert a sok cseréléstől kicsit elhúzták a szalagot. Válasz
Plokoom Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Sajnálom, hogy előbb el kellet jönnöm szombaton. A Sötét Oldal 2 első 5 percét még láttam, remélem, hogy a többit pótolni tudom a júniusi Átjáró Fesztiválon (ha jól értettem, ott is lemegy majd). Elhangzott, hogy mikor lesz a következő klubnap? Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Sajnálom, hogy előbb el kellet jönnöm szombaton. A Sötét Oldal 2 első 5 percét még láttam, remélem, hogy a többit pótolni tudom a júniusi Átjáró Fesztiválon (ha jól értettem, ott is lemegy majd). Elhangzott, hogy mikor lesz a következő klubnap? Sajnos nem.Pedig engem is érdekelt volna.Biztos 2-3 hónap mulva lesz. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Aki látta a Columbo-t az ismeri a trükköt.Fekete kör a jobb felső sarokban kétszer felvillan, utána van. Azért nyávoghatott egy kicsit, mert a sok cseréléstől kicsit elhúzták a szalagot. Amióta láttam azt a részt, állandóan szemet szúr az a kör. Az egyik mozis verziós ep3-mon meg kéne néznem, hányszor villog a kör. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Aki látta a Columbo-t az ismeri a trükköt. Azt a Colombót asszem én is látttam... az az amikor az volt az alibi hogy épp a gyilkosság idején cserélt filmet? Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Amióta láttam azt a részt, állandóan szemet szúr az a kör. Az egyik mozis verziós ep3-mon meg kéne néznem, hányszor villog a kör. kb 20-26 percenként. ennyi egy tekercs Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. OFF Ody: Már szavaztam.Elnézést a késésért. ON Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Elhangzott, hogy mikor lesz a következő klubnap? Sajna nem. Gyorsan átzavartak minket az Indesit terembe. Érdekes módon, Bartha úr nem méltóztatott meglesni a szinkronos EP3-at (mint ahogy sok más nagy rajongó is talált remek kibúvókat ). Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Aki látta a Columbo-t az ismeri a trükköt.Fekete kör a jobb felső sarokban kétszer felvillan, utána van. Azért nyávoghatott egy kicsit, mert a sok cseréléstől kicsit elhúzták a szalagot. Jaja, az jelzi a gépésznek hogy mikor kell kicserélni a filmet.Columbo rulezzzz Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Én ezeket a karikákat már korábban is észrevettem, és jó ideig filóztam, hogy mire valók... Akkor még X volt és utána karika. Vagy fordítva? Azóta is mindig fel szokott tűnni a mozifilmek nézésekor. Nagyon ritka, hogy nem látom meg a jelzést egy tekercsváltás előtt, de ez nem zavarja a filmek élvezetét. (Bár annak azért örülök, hogy a DVD-n nincs ilyen. Viszont a mozivászon nagyobb, mint a tévé képernyője. ) Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Nekem van egy mozis sw3 verzióm, bár majdnem egy éve nem láttam de asszem a Mace Windus csatánál van tekercsváltás, ott sok volt a karika Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Közvetlenül a "Do what must be done, Lord Vader" előtt van a váltás. Ekkor el is hallgat a zene. Ez gondot okozott Lucaséknak, mert eredetileg folyamatosan hallatszó hangot akartak ez alá a szöveg alá tenni, de aztán eszükbe jutott, hogy ott lesz valahol a tekercshatár. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Sajna nem. Gyorsan átzavartak minket az Indesit terembe. De föl lehzetett iratkozni a hírlevelükre, úgyhogy csak nem fogunk lemaradni testületileg róla! Érdekes módon, Bartha úr nem méltóztatott meglesni a szinkronos EP3-at (mint ahogy sok más nagy rajongó is talált remek kibúvókat ). A szinkronos az fájóan szinkronos. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. De föl lehzetett iratkozni a hírlevelükre, úgyhogy csak nem fogunk lemaradni testületileg róla! Amit én folyton elfelejtek megtenni, pedig még mondta is. Majd legközelebb. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. A szinkronos az fájóan szinkronos. Azért annyira nem gáz szerintem. Egyébként pedig elég gázos, hogy egy sötét oldal 2-re többen kíváncsiak mint az EPIII-ra. Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. (szerkesztve) Azért annyira nem gáz szerintem. Egyébként pedig elég gázos, hogy egy sötét oldal 2-re többen kíváncsiak mint az EPIII-ra. Végül is érthető.Magyar Star wars alkotás.Szenvedni akartünk.Bár azért nem volt rossz.És valjuk be az Ep3 szinkronnal fejezze be a mozi vetítését.Juj. Ui: Már tervezem a folytatást a videónak :-) Szisz régi javaslatára olyat próbálok mint még senki.Lehet,hogy lefogtok utni és kárhozott lerszek.De mit szólnátok egy olyan sw klipre ami alatt a Jezus Christus Szupersztár első két száma megy? Szerkesztve: 2006. Május 16. - Derb Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. (szerkesztve) Szerintem a ROTS némafilmként is köröket ver arra a valamire. Szerkesztve: 2006. Május 16. - Ody Mandrell Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.