Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Igen, sajnos (sajnos, hülye szó ez jelen esetben) nem tudok ott lenni. Holnap indulok (lassan már ma) Franciaországba :D

Donát.

ÁÁÁ, lemaradsz a LOST-ról... :oops:

Hozzászólás ideje:

Igen, a csillagok jelenlegi állása szerint megyek a klubnapra. :)

Pénteken Pestről Esztergomba kell mennem, és még szombat reggel is ott leszek, ezért nem akartam még egyszer visszamászni Pestre, hogy aztán onnan hazamenjek majdnem ugyanarra. :P Pedig nagyon sajnáltam, hogy nem találkozunk. De a vetítés átrendezte a képet. :D Ezt nem hagyhatom ki. És így szerencsére Titeket sem foglak kihagyni. :D:(

A Nyugatinál nem biztos, hogy ott tudok lenni. Ha busszal megyek vissza Pestre, valamivel 10 után tudnék megérkezni a DP-be, vagy 11 után (attól függ, mikor kelek fel. :P )

OFF

Donát, jó utat kívánok!

Hozzászólás ideje:

Az én vonatom pont tízre ér be a Nyugatiba. Kivéve, ha késik, ami már menetrendszerinti az elmúlt két-három hónap alapján :( Állandóan van valami probléma, amiért néha másfél órás késések is vannak a vonalon. Viszont ez általában hétköznap történik meg, a klub meg szombaton lesz :)

Hozzászólás ideje:
Most már nincs késés, apad a Tisza. :)

OFF

Nem azért vannak késések, főleg nem Pest felől. Jó néhány felső vezeték szakadás volt mostanság, és a Ceglédről induló személyeknek nem sok közük van a Tiszához :P Szerintem a szolnokinak se nagyon, mert nem kell átjönnie a Tisza felett.

ON

Köszi, Donát :(

Hozzászólás ideje:
OFF2.: Ne aggódj, Obi1, pénteken pótolok mindent :(

Donát.

Akkor majd pénteken megbeszéljük a részt!

Jó utat!

Hozzászólás ideje:

Én csak félig tudok ott lenni, ami azt jelenti, hogy a klubnapon összefuthatunk, viszont a Sith-ekre már nem nézek be, mivel 16.15-től kézimeccsen kell ordibálnom a Fradi-pályán :(

Hozzászólás ideje:

Lentebb mintha lett volna arról szó, hogy egyben/egy helyre vegyük meg a jegyet, hogy együtt lássák a sagafórumosok a filmet. Azóta erről nem volt szó, ezért én újra felvetném. Ha mindenkinek jó így, kellene valami gyakorlati megvalósítás is hozzá. Pl. mindenki jön időben (reméljük a közlekedés nem tesz keresztbe senkinek), összedobjuk a zsét, megbeszéljük, hova vegyünk jegyet, és egy valaki (vagy kettő) sorban áll a jegyért, aki esetleg nem tud jönni időben, annak veszünk, vagy valami hasonló. Lehet javasolni mást is :)

Hozzászólás ideje:
kudar: legközelebb feljössz. :)

Azért most is megpróbálok!

De legközelebb fénysebességgel repülök majd! :peace:

Hozzászólás ideje:
Kár Atlas...nagy kár. Vajon Plokoom megnézi majd? :peace:

Sajnos én is hasonló eset vagyok, mint Atlas, csak nekem nem az FTC-pályán (hajrá Fradi!), hanem családi ünepplésen kell lennem, úgyhogy egykor el kell jönnöm a klubnapról. De addig ott leszek, hiszen ott a helyem. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.