Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
A mai napig nem íratkoztam fel hírlevélre, de itt úgyis tájékoztattok :lol:

Köszi az infót, hát ez jó sokára lesz.

viszont péntekre ígérik az oldalukat!

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Már igen, egész jó :oops: Nekem bejött a dizájnja, és könnyen kezelhető az oldal. Infók meg úgyis kerülnek fel folyamatosan.

Hozzászólás ideje:

Nekem nagyon tetszik!

Barta Zoli megszokott alapossága, és a színvonalas anyagok nagyon különlegessé teszik.

Persze egyedivé is!

Mindig várom az új frissítéseket!

Hozzászólás ideje:
Nekem nagyon tetszik!

Barta Zoli megszokott alapossága, és a színvonalas anyagok nagyon különlegessé teszik.

Persze egyedivé is!

Mindig várom az új frissítéseket!

Nekem is tedszik. És is naponta lesem hogy mikor van frissülés.De Zoli mindíg ilyen volt.Alapos.:-)

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Ma jelentik be az októberi klubnap sztárvendéglistáját, figyeljétek az oldalt...

(megint a szinkronbarátok fognak örülni :para: )

Hozzászólás ideje:
Ma jelentik be az októberi klubnap sztárvendéglistáját, figyeljétek az oldalt...

(megint a szinkronbarátok fognak örülni :para: )

Az oldalon azt írták hogy csak holnapra lesz részletes programleírás.

Hozzászólás ideje:
Kíváncsi vagyok! Remélem el tudok jutni a klubnapra... Mikor lesz?

Október 14 szombat, délelött 11 óra.

Hozzászólás ideje:
Előreláthatóan ki jön? Részemről benn van a naptárban :P Hmm.... tarthatnánk utána fórumtalit is :para:

Ja késő estig amig mindenki elnem szivárog szép lassan. :P

Részemről nincs még lezsírozva.De nem is biztos,hogy akarok menni.Itthoni tényerzők lekötnek. És szerintem senkise bánná ha otthon maradnék. Ebben biztos vagyok.

Hozzászólás ideje:

Mikor is lesz, azon túl, hogy októberben? Mert lehet felmegyek (úgy is kell vinnem pár dvd-t pár meberkének :para:). Főleg, ha összejön a biznyiszem, és tovább bővíthetem a lego gyűjteményem, mert akkor összekötöm a kellemest a remekkel.

Hozzászólás ideje:
Mikor is lesz, azon túl, hogy októberben? Mert lehet felmegyek (úgy is kell vinnem pár dvd-t pár meberkének :para:). Főleg, ha összejön a biznyiszem, és tovább bővíthetem a lego gyűjteményem, mert akkor összekötöm a kellemest a remekkel.

Lentebb írtam :P

Október 14 szombat, délelött 11 óra.

Hozzászólás ideje:
Részemről nincs még lezsírozva.De nem is biztos,hogy akarok menni.Itthoni tényerzők lekötnek. És szerintem senkise bánná ha otthon maradnék. Ebben biztos vagyok.

Szerintem se legyél, és úgyis beígértem egy alapos fejmosást aznapra, ami alól még mindig nem fogadok el kibúvót! :P Persze ha otthoni tényezők közbejönnek, az más, de ha mégsem jön valóban közbe ilyen, akkor nincs apelláta :para:

Hozzászólás ideje:
Előreláthatóan ki jön? Részemről benn van a naptárban :P Hmm.... tarthatnánk utána fórumtalit is :P

Lehet...de nem biztos. Úgy is fogalmazhatnék, hogy talán. Esetleg esetleg. Még megláttom.

:para: Gondókodgyyyyyyunk

:):D

Hozzászólás ideje:
Szerintem se legyél, és úgyis beígértem egy alapos fejmosást aznapra, ami alól még mindig nem fogadok el kibúvót! :P Persze ha otthoni tényezők közbejönnek, az más, de ha mégsem jön valóban közbe ilyen, akkor nincs apelláta :para:

Most legyek vagy ne.Mert ezzel a ne legyélellel mindíg megkavartok.Min ne legyek?

Hozzászólás ideje:
Lehet...de nem biztos. Úgy is fogalmazhatnék, hogy talán. Esetleg esetleg. Még megláttom.

:para: Gondókodgyyyyyyunk

:P:P

Gondolj,gondolj,...............

Hozzászólás ideje:
Ne legyél biztos abban, hogy senki nem bánná, ha otthon maradnál :para:

Jjaaaaaa.. Így érthető.

De vajon Krande is ezt gondolta mikor írta?

Hozzászólás ideje:
Szerintem igen :)

Lehet mert akkor nem tudná kölcsön adni a THX 1148-az. Aszem ez a rendes szám. Nem nagyon emlékszem a rendesre.

Hozzászólás ideje:
De vajon Krande is ezt gondolta mikor írta?

hát ha egyszer arra reagáltam hogy "ebben biztos vagyok" akkor a biztosban létedre írtam hogy ne legyél, nem????

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.