Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 26. Hozzászólás ideje: 2006. Július 26. Okt 14 klubnap! Megyünk szisz? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 26. Hozzászólás ideje: 2006. Július 26. A mai napig nem íratkoztam fel hírlevélre, de itt úgyis tájékoztattok Köszi az infót, hát ez jó sokára lesz. viszont péntekre ígérik az oldalukat! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Július 26. Hozzászólás ideje: 2006. Július 26. Legalább nem lesz ilyen dögmeleg akkor. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 26. Hozzászólás ideje: 2006. Július 26. A kis optimista:) Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 27. Hozzászólás ideje: 2006. Július 27. Legalább nem lesz ilyen dögmeleg akkor. Nagy előny Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 14. No mit szóltok a www.starwarsklub.hu -hoz? Néztétek már? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 14. Már igen, egész jó Nekem bejött a dizájnja, és könnyen kezelhető az oldal. Infók meg úgyis kerülnek fel folyamatosan. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 14. No mit szóltok a www.starwarsklub.hu -hoz? Néztétek már? Klassz kis site, és ahogy elnézem, tartalom is felkerült! Number one lesz? Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 14. Nekem nagyon tetszik! Barta Zoli megszokott alapossága, és a színvonalas anyagok nagyon különlegessé teszik. Persze egyedivé is! Mindig várom az új frissítéseket! Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 14. Nekem nagyon tetszik!Barta Zoli megszokott alapossága, és a színvonalas anyagok nagyon különlegessé teszik. Persze egyedivé is! Mindig várom az új frissítéseket! Nekem is tedszik. És is naponta lesem hogy mikor van frissülés.De Zoli mindíg ilyen volt.Alapos.:-) Válasz
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. Az oldal tényleg nagyon jó nekem is tetszik csak sajna a köv. klubnap csak okt.-ben lesz Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Ma jelentik be az októberi klubnap sztárvendéglistáját, figyeljétek az oldalt... (megint a szinkronbarátok fognak örülni ) Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Ma jelentik be az októberi klubnap sztárvendéglistáját, figyeljétek az oldalt... (megint a szinkronbarátok fognak örülni ) Az oldalon azt írták hogy csak holnapra lesz részletes programleírás. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Kíváncsi vagyok! Remélem el tudok jutni a klubnapra... Mikor lesz? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Kíváncsi vagyok! Remélem el tudok jutni a klubnapra... Mikor lesz? Október 14 szombat, délelött 11 óra. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Előreláthatóan ki jön? Részemről benn van a naptárban Hmm.... tarthatnánk utána fórumtalit is Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Előreláthatóan ki jön? Részemről benn van a naptárban Hmm.... tarthatnánk utána fórumtalit is Ja késő estig amig mindenki elnem szivárog szép lassan. Részemről nincs még lezsírozva.De nem is biztos,hogy akarok menni.Itthoni tényerzők lekötnek. És szerintem senkise bánná ha otthon maradnék. Ebben biztos vagyok. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. És szerintem senkise bánná ha otthon maradnék. Ebben biztos vagyok. Ne legyél. Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Ne legyél. Köszi . Sokat segítettél. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Mikor is lesz, azon túl, hogy októberben? Mert lehet felmegyek (úgy is kell vinnem pár dvd-t pár meberkének ). Főleg, ha összejön a biznyiszem, és tovább bővíthetem a lego gyűjteményem, mert akkor összekötöm a kellemest a remekkel. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Mikor is lesz, azon túl, hogy októberben? Mert lehet felmegyek (úgy is kell vinnem pár dvd-t pár meberkének ). Főleg, ha összejön a biznyiszem, és tovább bővíthetem a lego gyűjteményem, mert akkor összekötöm a kellemest a remekkel. Lentebb írtam Október 14 szombat, délelött 11 óra. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Részemről nincs még lezsírozva.De nem is biztos,hogy akarok menni.Itthoni tényerzők lekötnek. És szerintem senkise bánná ha otthon maradnék. Ebben biztos vagyok. Szerintem se legyél, és úgyis beígértem egy alapos fejmosást aznapra, ami alól még mindig nem fogadok el kibúvót! Persze ha otthoni tényezők közbejönnek, az más, de ha mégsem jön valóban közbe ilyen, akkor nincs apelláta Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Előreláthatóan ki jön? Részemről benn van a naptárban Hmm.... tarthatnánk utána fórumtalit is Lehet...de nem biztos. Úgy is fogalmazhatnék, hogy talán. Esetleg esetleg. Még megláttom. Gondókodgyyyyyyunk Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Szerintem se legyél, és úgyis beígértem egy alapos fejmosást aznapra, ami alól még mindig nem fogadok el kibúvót! Persze ha otthoni tényezők közbejönnek, az más, de ha mégsem jön valóban közbe ilyen, akkor nincs apelláta Most legyek vagy ne.Mert ezzel a ne legyélellel mindíg megkavartok.Min ne legyek? Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Lehet...de nem biztos. Úgy is fogalmazhatnék, hogy talán. Esetleg esetleg. Még megláttom. Gondókodgyyyyyyunk Gondolj,gondolj,............... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Ne legyél biztos abban, hogy senki nem bánná, ha otthon maradnál Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Ne legyél biztos abban, hogy senki nem bánná, ha otthon maradnál Jjaaaaaa.. Így érthető. De vajon Krande is ezt gondolta mikor írta? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Szerintem igen Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Szerintem igen Lehet mert akkor nem tudná kölcsön adni a THX 1148-az. Aszem ez a rendes szám. Nem nagyon emlékszem a rendesre. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. De vajon Krande is ezt gondolta mikor írta? hát ha egyszer arra reagáltam hogy "ebben biztos vagyok" akkor a biztosban létedre írtam hogy ne legyél, nem???? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.