Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 3. Ody, te hogy akarsz menni? Csak a filmre mennék. Mi a véleményed? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 3. Ody, te hogy akarsz menni? Csak a filmre mennék. Mi a véleményed? Dettó! Szombaton szeretném végre kialudni magam... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 3. Dettó! Szombaton szeretném végre kialudni magam... Csak nehogy a film alatt aludj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 3. Dettó! Szombaton szeretném végre kialudni magam... Csak nehogy a film alatt aludj. Ez teljességgel ki van zárva, előbb aludnék el sex közben, mint egy sw film nézése alatt Már bocs... :shock: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Dettó! Szombaton szeretném végre kialudni magam... Csak nehogy a film alatt aludj. Ez teljességgel ki van zárva, előbb aludnék el sex közben, mint egy sw film nézése alatt Már bocs... :shock: Igazad is van a Szessz olyan uncsi, több ezer éves, és amióta van mesterséges megtermékenyítés értelmetlen. Ezzel szemben az sw mindig tud ujjat :wink: pardon újat nyújtani Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
jedi master yoda Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Valszeg Én is megyek, ha nem dolgozok...:)igaz pont a Dunaban dolgozok:) Ha munka van sajna ki kell hagynom a talit, de ha 2 re végzek elmegyek!!!! Remélem sokatokttal talizok majd! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
jedi master yoda Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. ezt a nem dolgozok= ha 2 re befejeztem a munkat akkor megyek... Kicsit értelmetlenul fogalmaztam, bocsesz!Az erő legyen veletek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Igazad is van a Szessz olyan uncsi Na ne mááárr. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Igazad is van a Szessz olyan uncsi Na ne mááárr. Pedig de! Off. A tevékenység maga uncsi, az állatoknak még fáj is, és bizony az embereknek is sokszor. A körítés az, ami nem uncsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Pedig de! Off. A tevékenység maga uncsi, az állatoknak még fáj is, és bizony az embereknek is sokszor. A körítés az, ami nem uncsi Off Na megyek bicajozni. ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Pedig de! Off. A tevékenység maga uncsi, az állatoknak még fáj is, és bizony az embereknek is sokszor. A körítés az, ami nem uncsi Off Na megyek bicajozni. ON Jaj az csak jányoknak jön be. He he. Meg a lovaglás is A SW-vetítés viszont uniszeksz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Ne nyissunk a Pia topic mellé keksz topicot is? Kombózzunk, szex és Star Wars. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Ne nyissunk a Pia topic mellé keksz topicot is? Kombózzunk, szex és Star Wars. Nem fogod elhinni, ugyanezt kérdeztem Ody-tól Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Off Én itt már mindent elhiszek On Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Mintha "off-olódna" a topik. Báe az én hibám, én mondtam egy hülye hasonlatot... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
dstar Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Most már tuti nem tudok menni, hétvégén szüret... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Akkor most feltennék egy globális kérdést, ki az aki tud jönni, jön is, és nemcsak a vetítésre, hanem 11re a klubnapra is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Akkor most feltennék egy globális kérdést, ki az aki tud jönni, jön is, és nemcsak a vetítésre, hanem 11re a klubnapra is? Azt sajnálom, hogy nem lett meg még május 19-én az üléstérkép... az nagy lett volna. Kéne most csinálni egy Saga Fórumos közös fotót! Ezzel már utaltam is a kérdésre, hogy ott leszek 11-től. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Akkor most feltennék egy globális kérdést, ki az aki tud jönni, jön is, és nemcsak a vetítésre, hanem 11re a klubnapra is? Azt sajnálom, hogy nem lett meg még május 19-én az üléstérkép... az nagy lett volna. Kéne most csinálni egy Saga Fórumos közös fotót! Ezzel már utaltam is a kérdésre, hogy ott leszek 11-től. Ez most csak azért nem jó hivatkozás, mert sokan nem jönnek. Igy csak "akik ott tudtak lenni" kép lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. ki az aki tud jönni, jön is, és nemcsak a vetítésre, hanem 11re a klubnapra is? Jövök a klubnapra is. Meg kellene beszélni egy konkrét helyet, ahol találkozhatnánk mondjuk 11 előtt 10 perccel. Vagy valami hasonlót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Úgy néz ki, én is ott leszek 11-re, de a film után rögtön pucolnom kell, hogy elérjem a buszt. Jó lenne megbeszélni egy találkahelyet, egyetértek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. ki az aki tud jönni, jön is, és nemcsak a vetítésre, hanem 11re a klubnapra is? Jövök a klubnapra is. Meg kellene beszélni egy konkrét helyet, ahol találkozhatnánk mondjuk 11 előtt 10 perccel. Vagy valami hasonlót. Rendben van, aki jön az legyen a mozi környékén, 10:45 körül. Nem tudom pontosan mikorra érek oda ismerve, hogy reggel elalszom, aztán a közlekedés. Hogy ismerjük meg egymást, SimonZ-t ismerem, de biztos sw poló lesz rajtam, ha már több ilyen van egy helyen azok mi leszünk. Mozi után én szaladok haza a meccsre, szóval utánna nekem sincs időm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. ki az aki tud jönni, jön is, és nemcsak a vetítésre, hanem 11re a klubnapra is? Jövök a klubnapra is. Meg kellene beszélni egy konkrét helyet, ahol találkozhatnánk mondjuk 11 előtt 10 perccel. Vagy valami hasonlót. Rendben van, aki jön az legyen a mozi környékén, 10:45 körül. Nem tudom pontosan mikorra érek oda ismerve, hogy reggel elalszom, aztán a közlekedés. Hogy ismerjük meg egymást, SimonZ-t ismerem, de biztos sw poló lesz rajtam, ha már több ilyen van egy helyen azok mi leszünk. Mozi után én szaladok haza a meccsre, szóval utánna nekem sincs időm. Én valószínüleg megyek.Én leszek a legfiatalabb. 8) Lokatelli!A foci neked többet ér mint a fórumtársak? 8) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Akkor most feltennék egy globális kérdést, ki az aki tud jönni, jön is, és nemcsak a vetítésre, hanem 11re a klubnapra is? Én ott leszek a klubnapon is. SimonZ, Lenci, Derb, MissKarrde titeket talán még meg is ismerlek. Meg talán Tiburt és Plokoomot. Viszont, ha láttok valakit zöld karddal hadonászni, és szakálla, bajsza meg szemüvege van nyugodtan köszönjetek rá, én vagyok az, nem harapok és nem melegedek bele annyira a szórakozásba (múltkor többen is ezért kerültek el engem 8)). És még embert sose ütöttem meg azzal a vacakkal (két csillár már minuszban van, de az belefért...). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
jedi master yoda Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Akkor most feltennék egy globális kérdést, ki az aki tud jönni, jön is, és nemcsak a vetítésre, hanem 11re a klubnapra is? Én ott leszek a klubnapon is. SimonZ, Lenci, Derb, MissKarrde titeket talán még meg is ismerlek. Meg talán Tiburt és Plokoomot. Viszont, ha láttok valakit zöld karddal hadonászni, és szakálla, bajsza meg szemüvege van nyugodtan köszönjetek rá, én vagyok az, nem harapok és nem melegedek bele annyira a szórakozásba (múltkor többen is ezért kerültek el engem 8)). És még embert sose ütöttem meg azzal a vacakkal (két csillár már minuszban van, de az belefért...). Ez az! 8) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Ezek szerint mindenki ismer valakit, így csak nem kerüljük el egymást 8) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Természetesen én is megyek klubtalálkozóra. Ha láttok egy barnás szemüveges, kissé pattanásos gyereket, kezébe egy A4-es alakú vastag SW könnyvel az én leszek. 8) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Modi Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Valószínűleg én is eljutok a klubnapra. Igazából nem ismerek senkit, látásból se... ( talán nem most kellett volna elkezdeni a klubnaprajárást, amikor már kész minden film 8) ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Lokatelli!A foci neked többet ér mint a fórumtársak? 8) Hát nekem a foci a másik szenvedélyem, ez nálam olyan mint a Star Wars. Más sportot talán kihagynék, de a válogatott az szent nálam. Talán még egy Juventus meccset is kihagynék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 6. Valószínűleg én is eljutok a klubnapra. Igazából nem ismerek senkit, látásból se... ( talán nem most kellett volna elkezdeni a klubnaprajárást, amikor már kész minden film ) Még én sem voltam klubon, de egyszer el kell kezdeni Lentebb leírt emberekből álló "tömeget" keress, azok leszünk mi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.