Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Egyébként ki az, aki biztosan jön?

Én. A film nélkül is mentem volna, de így meg pláne. Nem baj, hogy szinkronos lesz, már láttam úgy többször is. És majd itthon megnézem felirattal :D

Hozzászólás ideje:
hogy mi a véleményük a szövegről, hallották-e angolul előtte, ilyíesmi. GH anno azt válaszolta h csomó hibát ők már kijavítottak.... úgyhogy hozzáteszem:lehet kezdeni rémámodni h mi volt az eredeti szöveg :)

Szövegről mi a vélemányük, az mindegy nekik gyakorlatilag csak fel kell olvasni.

Angolul sem kell hallaniuk, ez a legnagyobb marhaság volt az ep1 idején, hogy a Lucasfilmes csóka visszahallgattatta, hogy egyezik az ereszkedő magyar hangsúly az eredeti emelkedő angollal :) Azon akadt ki valaki, hogy követelte hogy Yodán pl mint az angolban elől legyen a hangsúly, szóval Yóda, de hálaazégnek mindent nem sikerült ránkerőltetnie a barmoknak.

Grúber nem az SW-re mondta, hogy rossz szöveget kaptak, sőt ki is emelte, hogy ez egy komoly munka volt, itt nem fordulhat elő ilyesmi. Itt kitűnő munkát végzett a szövegíró. A "limonádékra" mondta, hogy ott silány minőségő a fordítás esetenként, abba kellett belejavítaniuk, vagya átfogalmazniuk magyarosabbra.

Természetesen ilyenen ott a helyem. Igazából egy Zsigmond-Moser audiokommentárt meghallgatnék a film alatt, amolyan Így készült.. stílusút.

Hozzászólás ideje:
Ha szinkronosan, akkor nem nézem meg.

Szinkronszínészekkel szép is lenne mást nézni, mint a szinkronos változatot. :)

Olyan, mintha Hayden Christensen-t meg Natalie Portman-t díszvendégként beraknánk a Gyűrűk urára.

Hozzászólás ideje:
Természetesen ilyenen ott a helyem. Igazából egy Zsigmond-Moser audiokommentárt meghallgatnék a film alatt, amolyan Így készült.. stílusút.

Ó, egy ilyet én is. A filmet úgyis ismerjük, nyugodtan beszélhetnének közben :)

Hozzászólás ideje:
A Megasztár Megatánc zsűri táncos gyerek.

Másnéven nem Alföldi Róber hanem a hason mása. :)

De az a srác aki régen vezényelte a sci-fi napokat-általában ő volt aszem.

Hozzászólás ideje:
Másnéven nem Alföldi Róber hanem a hason mása. :)

De az a srác aki régen vezényelte a sci-fi napokat-általában ő volt aszem.

Múltkor is volt a TV2-n hogy mekkora SW Fan ez a Novák. :)

Hozzászólás ideje:

Abból a szempontból egy picit sajnáltos, hogy időre kell befejezni a klubnapot, mert kezdődik a film(ide nekem az ilyen kellemetlenséget :lol: ), múltkor is kutyafuttába alig végeztünk a filmig, sőt, volt olyan ami le se ment a műsorból.

Egy kicsit sem lehet megtoldani a műsort, ha nincs film csak a takarítók zavarnak ki a teremből.

Hozzászólás ideje:
Abból a szempontból egy picit sajnáltos, hogy időre kell befejezni a klubnapot, mert kezdődik a film(ide nekem az ilyen kellemetlenséget :lol: )

Például ezért kellene időben kezdeni, ami nem megy éppen könnyen a szervezőknek. Helyesebben, az elmúlt egy évben ez még soha nem sikerült nekik. Na de én is bevállalok ilyen kellemetlenséget :D

Hozzászólás ideje:

Igazából, csak az a programban, hogy kapunyitás 11. Nem akkor kezdődik a műsor.

Vagyis korábbra kéne tenni a kapunyitást, de akkor még biztos nincs kész a hangosítás stb...

Hozzászólás ideje:
Most is valami ilyesmit kéne összehozni. A szinkronszínészek közelében. :cry:

Szerintem is. Menjünk időben, aztán vegyünk együtt jegyet, mint akkor. Igaz, hogy legutóbb nem voltunk éppen sokan, így nem volt nehéz összehozni. A szinkronszínészek közelében már kicsit nehezebb dolog. Hmm... ha most is annyian leszünk, akkor nem fog annyit számítani, hogy hova szól a jegy, majd helyet változtatunk :D

Hozzászólás ideje:
Én nem emlékszem, hogy ez így ki lett volna emelve. De lehet, hoyg tévedek. :cry:

Mintha mondták volna, hogy akkor lesz utoljára felirattal. Az Európa mozi a szinkronos változatot még adta egy darabig később is.

Hozzászólás ideje:
Ha mindenki megy, lehet én is beülök, de akkor így mikor érnénk haza? Csak mert én hozzátok igazodnék, mert egyedül nem találok ki a Nyugati/Keletibe :D

Donát

Majd ott eldől minden, mint ahogy máskor is. Ha Ody nem jön, én megyek csak a Nyugatiba, és majd figyelek, hogy el ne kavarodj, és időben legyünk :D

Na jó, metrón azért más is fog jönni, csak nem száll ki a Nyugatinál :P

Ha kettőkor kezdődik a film, kb. fél öt után van vége, rosszabb esetben öt előtt nem sokkal. Ha mást nem tervezünk (már pedig a jelek szerint nem), akkor öt körül a Nyugatiban leszünk. Hmmm... ha gondolod, előtte is talizhatunk a Nyugatiban, és akkor nem lesz gond az odaút sem.

Fuge, nem lesz az durva, ez inkább izgalmas :cry:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.