MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Pedig egy 1-1,5 perces trailert már összedobhatnának a meglévő anyagból, nem kéne a csúcsjelenetekből, csak ami kész van, hogy lássunk már valamit belőle Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. JakeSully írta: Én már a Predatorst nézném jövő ilyenkor Állítólag a Dog Soldiers és a Barlang rendezője Neill Marshall rendezheti a mozit. Alig várom . Ha nem remake lesz akkor én is várom. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. frenkie írta: Nem tudom, valahogy Bay filmjei komolyabbak.Emmerich már olyan látványelemeket vet be filmjeiben, hogy már nevetségessé válik.A Függetlenség Napjából is egy nagyon jó komoly filmet lehetett volna csinálni ere berakja Smith-t aki elhülyésekdi az egészet. Armageddon? Teli van ilyen nevetséges látványelemekkel, felsorolni is nehéz lenne, és világmegmentős film az is. Minden eresztékében ugyanolyan nevetséges, mint a Függetlenség napja, de a Transformers is beállhat melléjük, ami szintén teli van röhejes dolgokkal, és megint világmegmentős. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. MissKarrde írta: Pedig egy 1-1,5 perces trailert már összedobhatnának a meglévő anyagból, nem kéne a csúcsjelenetekből, csak ami kész van, hogy lássunk már valamit belőle Neh is mond..Tisztára felháborító most már, amit a Fox művel..Az istenért nem akarja promotálni ezt a filmet. Ez már Christian Bale-nek se tetszik Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. A végén még az lesz, hogy semmi kép, semmi mozgó előzetes nélkül fogunk beülni a moziba. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Darth_Phobos írta: A végén még az lesz, hogy semmi kép, semmi mozgó előzetes nélkül fogunk beülni a moziba. Szerintem ez lenne a legjobb megoldás. Jöjjön ki pár hangulatfokozó poszter, néhány teaser és szinte nuku képkocka a filmből. Persze ezt a kiadó biztos nem meri meglépni, de ennél jobbat nehezen kívánhatnánk. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. No azért a mozibalátogató közönség zöme, nem tart ott, hogy némileg fel ne csigázzák őt némi mozgó képanyaggal. Valamit azért sejtetni kell a tartalomról, hogy érdeklődő is legyen, de főleg néző, a filmhez. Skacok, amúgy megnéztem az Elcserélt életeket. Hatalmas egy film pedig piszkosul sok idegesítő elemet találtam a film első fél órájában. De aztán ami azután jött, azt a filmínyenceket mind a tíz ujjuk megnyalására készteti Mikor már azt hinné az ember, hogy vége a filmnek Eastwood MESTER rátesz egy lapáttal Angelina Jolie pedig fantasztikusan játszott. Mestermű a film, ez nem vitás. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Darth_Phobos írta: A végén még az lesz, hogy semmi kép, semmi mozgó előzetes nélkül fogunk beülni a moziba. Nem ez lesz az első a történelemben Jaja, egész jó kis film volt az Elcserélt életek Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Öblös Miska TOP3 listám 1. A szikla 2. Armageddon 3. Transformers +1 Bad Boys Emmerich TOP3 listám 1. A függetlenség napja 2. Csillagkapu 3. Godzilla +1 Holnapután Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Sherlock Holmes pószter Watson pószter Pandorum pószter Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Rog írta: Pandorum pószter Steven Tyler személyesen? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Obi1 írta: Steven Tyler személyesen? Jé télleg ő az. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Darth_Phobos írta: A végén még az lesz, hogy semmi kép, semmi mozgó előzetes nélkül fogunk beülni a moziba. Manapság ez valóban ínyenc megoldás lenne. Én sem bánnám, hiszen ha tényleg korszakalkotó film lesz belőle, így tudna a legjobban hatni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Rog írta: Sherlock Holmes pószter Ez nagyon tetszik Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Dzséjt írta: Armageddon? Teli van ilyen nevetséges látványelemekkel, felsorolni is nehéz lenne, és világmegmentős film az is. Minden eresztékében ugyanolyan nevetséges, mint a Függetlenség napja, de a Transformers is beállhat melléjük, ami szintén teli van röhejes dolgokkal, és megint világmegmentős. Nekem az Armageddon komolyabb film azért.Persze van benne marhaság(pl kibírnak 10 g-t), de összeségében nekem valahogy komolynak tűnik, főleg a vége. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Pildi írta: Manapság ez valóban ínyenc megoldás lenne. Én sem bánnám, hiszen ha tényleg korszakalkotó film lesz belőle, így tudna a legjobban hatni. Na igen. Amúgy érdekelne hogy vajon 77-ben hány ember láthatta az SW trailerét? Szerintem nem sokan. És ugye szájról szájra terjed a hírre, akik látták, hogy micsoda jó filmmel van dolgunk. Szerintem Cameronék is majd ebben bíznak, hogy akik látták, azok isteníteni fogják, a nép meg érdeklődve megnézni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. (szerkesztve) JakeSully írta: Nem lesz AVATAR trailer se a Transformers, se az Ice Age 3 előtt, biztos!http://www.collider.com/2009/06/18/no-avat...ers-or-ice-age/ Nem tudnak a trailerrel elkészülni időben, azért. Nagyon nagy bukta szagot érzek, de ne legyen igazam. Emmerich új filmje meg egy felturbósított függetlenség napja. Ezzel szerintem el is mondtam mindent róla. Szerkesztve: 2009. Június 19. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. JakeSully írta: Szerintem Cameronék is majd ebben bíznak, hogy akik látták, azok isteníteni fogják, a nép meg érdeklődve megnézni. Szívesen adom tovább, micsoda filmet láttam, ha jó lesz Öcsémet is elküldtem ST-et nézni, pedig nem is tudott róla semmit A film közben jött rá, hogy látta már előtte a fiatal Spockot, pedig a Hősöket nézi ő is mindig Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. MissKarrde írta: Szívesen adom tovább, micsoda filmet láttam, ha jó lesz Öcsémet is elküldtem ST-et nézni, pedig nem is tudott róla semmit A film közben jött rá, hogy látta már előtte a fiatal Spockot, pedig a Hősöket nézi ő is mindig Az Avatar után az egész rokonságot küldjed csak moziba Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. De azért megalol, hogy ilyen-olyan embereknek mutogatnak részleteket a filmből, amik után az említett nézők "istenítik" az avatart, azaz vagy hazudnak, vagy látványilag elfogadható képsorokat látnak, és Cameronék mégis képtelenek egy 1,5 perces trailert összehozni... Szerintem két lehetőség van: - az összes istenítő hazudik, és még sehogy sem áll a film - ez a rejtegetés egy bújtató marketingpolitika eszköze Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Donát írta: De azért megalol, hogy ilyen-olyan embereknek mutogatnak részleteket a filmből, amik után az említett nézők "istenítik" az avatart, azaz vagy hazudnak, vagy látványilag elfogadható képsorokat látnak, és Cameronék mégis képtelenek egy 1,5 perces trailert összehozni... Szerintem két lehetőség van: - az összes istenítő hazudik, és még sehogy sem áll a film - ez a rejtegetés egy bújtató marketingpolitika eszköze Szerintem az utóbbi. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Ezek az istenítők kikészítenek egyszer Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. JakeSully írta: Ezek az istenítők kikészítenek egyszer Te is az leszel decemberben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. frenkie írta: Te is az leszel decemberben. Már most is az. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Donát írta: De azért megalol, hogy ilyen-olyan embereknek mutogatnak részleteket a filmből, amik után az említett nézők "istenítik" az avatart, azaz vagy hazudnak, vagy látványilag elfogadható képsorokat látnak, és Cameronék mégis képtelenek egy 1,5 perces trailert összehozni... Szerintem két lehetőség van: - az összes istenítő hazudik, és még sehogy sem áll a film - ez a rejtegetés egy bújtató marketingpolitika eszköze Nos, ha a július végi Comic Conon levetítenek előzetest a nézőknek, és utána szétrobban az internet a sok istenítőtől, akkor talán már megnyugodhatunk egy pöppet, hogy talán az sok-sok ember mégse hazudik. Vagy a teremből kijövet mindenki kap egy zsíros csekket, csak istenítse az Avatart? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. JakeSully írta: Nos, ha a július végi Comic Conon levetítenek előzetest a nézőknek, és utána szétrobban az internet a sok istenítőtől, akkor talán már megnyugodhatunk egy pöppet, hogy talán az sok-sok ember mégse hazudik.Vagy a teremből kijövet mindenki kap egy zsíros csekket, csak istenítse az Avatart? Miért te nem kaptál? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 20. Hozzászólás ideje: 2009. Június 20. frenkie írta: Miért te nem kaptál? Biztos valami titokvédelmi izét is alá kellett hozzá írni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 20. Hozzászólás ideje: 2009. Június 20. Rog írta: TF2 részlet Tetszetős. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 20. Hozzászólás ideje: 2009. Június 20. Támadnak a merőkanalak! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.