Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. De szép nagy füle van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. (szerkesztve) Nekem ez se jön be. Mint ahogy az egész idegen faj. Szerkesztve: 2009. Október 12. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Valami átfogóbb kép nem ártana róla, mert pl a lábai nem látszanak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Most néztem meg a youtube-on a Rocky vs Ivan Drago meccset.Elképesztő nosztalgiahullám öntött el.Még ma is fantasztikus hangulata és zenéje van, pillanatok alatt visszarepít az akkor nagyon is szerethető Amerikához ami a '80-as években jellemezte.Az biztos, hogy meg kell vennem dvd-n mind a 6 Rocky-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Nekem ez se jön be. Mint ahogy az egész idegen faj. Az ilyen infóknak akkor lesz értéke, ha a film jó lesz. Az egyből fel fog majd értékelni minden új lényt, bolygót, és bármilyen egyéb apró információt is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Oldie, oldie, oldie! Holnap után megjelenik a kedvenc filmed: Álom.net Légyszí ne költözz az Xpress vagy a Media Markt elé most, hogy biztosan jusson neked, elég hideg van most és biztosan lesz még nappal is a DVD-ből Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Megnéztem én is Distrinct 9-et.Hát nem voltam elájulva tőle.Innen-onnan van összelopkodva(pl Légy), rövid is volt és szerintem egy olyan storyval, amit már ezerszer láthattunk csak más köntösben.A hangulata ok volt mondjuk. Spoiler: Pár kérdés.Az idegenek miért nem próbálták visszaszerezni a fegyvereiket, hisz ezerszer hatékonyabbak a földieknél?Amikor az üzemanyag meglett akkor szükségük lett volna rájuk a menekülés biztosításához.Láttuk mennyire erősek, a katonáknak esélyük sem lett volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. District 9 Spoiler: Légy? A Légyben Set egy transzporter baleset miatt ötvöződik egy léggyel, szegény D9-es hős (bocs, de a nevét nem jegyeztem meg ) meg semmiféle összevegyülésen nem ment át, egyszerűen átalakult (a genetikai átváltozást meg már a Légy előtt is kiaknázták, többek között a Légy - mármint az eredeti ).A Star Wars is innen-onnan lett összelopkodva és ezerszer ismert történetet mesél el, mégis jó Viszont nem sok film löki így az ember képébe ezt, mindenféle máz nélkül, naturalista módon. Tetejében még itt az ember a gyűlölni való faj, undorítóbb, mint szegény rákok. A hossza meg pont jó, ennél többet szvsz nem bírt volna el. De miért kell mindennek 80 órásnak lennie? (Ezt egyszer értesse meg már velem valaki, miért negatívum mindig az, ha egy film nem éri el a két órát, hanem csak a 90+ percet, mintha azelőtt mindig minden film két óra ezer perc lett volna...). Ez a film így is 8 perc híján két órás. A fegyvereket az idegenek adták el, miért akarták volna visszaszerezni? És Christophert leszámítva nem is tudtak arról, hogy újra van üzemanyag. A hajó beindulása őket is meglepte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. District 9 Spoiler: A fegyvereik ellenére nem is biztos, hogy a rákok valami veszett nagy harcias lények lettek volna. Szerintem egyszerűen csak éltek, ahogy tudtak az emberek között, de nem állt szándékukban ártani nekik, aztán meg csak szerettek volna hazajutni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Toy Story 3 előzetes http://videa.hu/videok/film-animacio/toy-s...3qJDtqFU8gQ2JDS Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Oldie, oldie, oldie! Holnap után megjelenik a kedvenc filmed: Álom.netLégyszí ne költözz az Xpress vagy a Media Markt elé most, hogy biztosan jusson neked, elég hideg van most és biztosan lesz még nappal is a DVD-ből Köcci, köcci, köcci. Vigyek neked is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. District 9 Spoiler: A rákok elvesztették a vezetőiket, akiket valamiféle vírus írtott ki. Ezáltal nem tudtak szervezkedni. Csupán páran maradtak olyanok akikben volt némi tudás, lásd a főhős rákot aki üzemanyagot gyártott. A fegyvereket meg kénytelenek voltak eladni, máskülönben éhen haltak volna.No meg én se értem, hogy miért lenne baj, ha összelopkodott a film? Amúgy szerintem meg éppenséggel egyedülálló volt, mert ilyen dilemmákat, karakterfejlődést én még sci-fiben nem láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. (szerkesztve) Áááá Végre sikerült beszereznem DVD minőségben a Moon-t, erre kiderül, hogy egy gagyi orosz változat. Vagyis minden jó lenne, kép gyönyörű, hang tökéletes lenne, ha nem lenne felette ilyen felmondásos sz*r szinkron, és csak néhol hallatszik az angol szinkron. És még angol felirat sincs! De még normál angol hanggal se lehet "megrendelni". Pedig beleéltem magamat, hogy még ma megnézhetem ezt a csodálatos filmet... Véletlenül valaki nem ismer egy normális változatot? Szerkesztve: 2009. Október 13. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Vigyek neked is? Minimum kettőt, amilyen lelkes volt a filmmel kapcsolatban Véletlenül valaki nem ismer egy normális változatot? Sajnos nem, de mentségemre legyen mondva, nem is kerestem, mert nincs bennem túl nagy érdeklődés a film iránt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Emmericht papa úgy tűnik mégiscsak folytatni akarja a Függetlenség Napját. Igaz, a stúdió per pillanat nem adna neki annyi pénzt, hogy Will Smith is szerepelhessen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Emmericht papa úgy tűnik mégiscsak folytatni akarja a Függetlenség Napját. Igaz, a stúdió per pillanat nem adna neki annyi pénzt, hogy Will Smith is szerepelhessen. Jaj ne, az olyan jó úgy egymagában. Akkor inkább már a Godzillát, az legalább úgy lett befejezve, hogy folytatható legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Jaj ne, az olyan jó úgy egymagában. Akkor inkább már a Godzillát, az legalább úgy lett befejezve, hogy folytatható legyen.az meg túl erőltetett lenne. Kis Godzillák lerohanják a földet, na neeee....Inkább jöjjenek az Ufok és a földön írt vírussal megint fertőzzük meg a számítógépüket, az az elsőnél is annyira szánalmas volt, hogy percekig röhögtem rajta Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Született ám rá magyarázat. Elvégre egy számítógépvírussal meg lehet fertőzni egy mobiltelefont is, de még az asztali DVD játékost is. Másrészről valami kompatibilitás csak volt a két technológia közt, mert az idegenek simán rá tudtak csatlakozni a műholdakra. A Godzilla folytatással én is jobban kiegyeznék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Innen-onnan van összelopkodva(pl Légy)Az nekem is eszembe jutott itt-ott. Az egyik ilyen rész az amikor Fikusz buzgón manikűrözik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Emmericht papa úgy tűnik mégiscsak folytatni akarja a Függetlenség Napját. Igaz, a stúdió per pillanat nem adna neki annyi pénzt, hogy Will Smith is szerepelhessen. Kár lenne folytatni, bár nagyon szeretem nézni, olyan szórakoztató. Smith nélkül meg aztán ne is álmodjanak róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Szerintem is hülyeség lenne egy ID4 2. Kicsit elgondolkoztam rajta hogy milyennek kéne lennie. A NASA megneszelné a zűrből hogy az idegenek vissza akarnak térni ezért a Dave-Steve-Widmore (hopp az egy másik fazon de sebaj ) trió elindulna az alienek bolygójára megelőző csapást mérni a bestiákra és találkoznának Russ pilótával akiről kiderülne hogy nem halt meg a kamikaze-akciója közben hanem a robbanás pillanatában átteleportálódott bestiabolygóra ahol bosszúszomjas Rambo módjára irtja az idegeneket és vele egészülne ki négytagúvá az eredetileg háromtagú csapat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Most jött e-mail, hogy a kedvenc mozimat (Sugár) felszerelték 3D-s vetítővel Kár, hogy én nem tudom kiélvezni, de legalább nem kell másoknak az Arénáig becammogni ha majd azt akarják, hogy a nagy fülű kék páva az Ávátárból a fejük előtt 1 centiig kijöjjön a filmből Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Most jött e-mail, hogy a kedvenc mozimat (Sugár) felszerelték 3D-s vetítővel Kár, hogy én nem tudom kiélvezni, de legalább nem kell másoknak az Arénáig becammogni ha majd azt akarják, hogy a nagy fülű kék páva az Ávátárból a fejük előtt 1 centiig kijöjjön a filmből Az nem IMAX... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. District 9 Spoiler: Teljesen mindegy mitől alakul át valaki, egy folyadéktól, vagy egy géptől.A lényeg ,hogy ugyanaz mint a légyben, hogy egy ember átalakul egy másik élőlénnyé.Azért kell 2 órásnak lennie egy filmnek, mert már nem a 80-as éveket írjuk, ahol annyik voltak a filmek, már nem kell 2 filmnek ráférnie egy 280 perces videókazettára.A kilencvenes években már 2 órásak voltak a filmek, ha már rászoktatták az embereket, akkor maradjanak is annál és ne visszafele fejlődjünk. Az durva, hogy a Függetlenség napját folytatni akarják.Egy is elég volt abból a baromságból.Pont az a vírus a filmtörténet legrettenetesebb marhasága.Persze a világegyetemben mindenhol Windowst vagy Mac-et használnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Az nem IMAX... Az tök mindegy. Imax csak nagy vászon miatt jó. A földi ember éppen lesz*rja, hogy Imaxban nézi meg a filmeket vagy DD 3D-ben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Tegnap láttam a Grönholm-módszert az M1-en. Hihetetlen film, nagyon tetszett, mindenkinek ajánlom... kár, hogy egyelőre se letölteni, se megvásárolni nem tudom, úgy fest... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Az tök mindegy. Imax csak nagy vászon miatt jó. A földi ember éppen lesz*rja, hogy Imaxban nézi meg a filmeket vagy DD 3D-ben Már bocs, de te nem látsz 3D-ben, ugye? Az IMAX-nál az a lényeg, hogy a vászon betölti a látómeződet, kvázi behelyez téged a film történéseibe. A mezei 3D-nél meg olyan, mintha egy kis ablakon kukucskálnál, főleg, ha nagyon hátul ülsz. Nem jön ki annyira az élmény, mint az IMAX-ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Egyszerű a megoldás, előre kell ülni és akkor is betölti a látóteredet a film Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Egyszerű a megoldás, előre kell ülni és akkor is betölti a látóteredet a film Igen, de a rendes mozivászon 2.35:1 képarányú, az IMAX-ben pedig 16:9-ben (1.78:1) fog menni a film. Így máshol le fognak vágni a képből. Meg mondhatnám még, hogy az emberi látómező kb. 16:10 arányú. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Jó, rendben Akkor más 3D-s filmeket meg lehet most már a Sugárba is nézni, nem kell a Corvinba vagy a Westendbe elmenni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.