NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Hozzászólás ideje: 2011. December 6. (szerkesztve) Ha már Batmanről megy a témázás, akkor íme f*sza kép amit az imént találtam Szerkesztve: 2011. December 6. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2011. December 8. Hozzászólás ideje: 2011. December 8. Gibson papa egy kilenc éves skac segítségével tanulja meg hogy hogyan kell túlélni egy kemény mexikói börtönt. Ha egyedül nem megy ugye... Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 8. Hozzászólás ideje: 2011. December 8. Én közben férfivá avattam magam és megnéztem a Rambo mind a 4 részét Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2011. December 8. Hozzászólás ideje: 2011. December 8. Az a jó! Megtetted az első lépést egy új világ felé. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. December 8. Hozzászólás ideje: 2011. December 8. Én közben férfivá avattam magam és megnéztem a Rambo mind a 4 részét Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. December 8. Hozzászólás ideje: 2011. December 8. Én közben férfivá avattam magam és megnéztem a Rambo mind a 4 részét Kitüntetést érdemelsz. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. December 8. Hozzászólás ideje: 2011. December 8. Kitüntetést érdemelsz. Majd falazunk neki ha a barátnője éppen az Alkonyatra akarná elrángatni. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 8. Hozzászólás ideje: 2011. December 8. Az a jó! Megtetted az első lépést egy új világ felé. Kitüntetést érdemelsz. Köszi szépen Majd falazunk neki ha a barátnője éppen az Alkonyatra akarná elrángatni. Bevallom őszintén én láttam az Alkonyatot de csak az első részét, mert kíváncsi voltam hogy mit vannak annyira oda érte, de szerintem logikátlan meg hülyeség Válasz
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. December 9. Hozzászólás ideje: 2011. December 9. (szerkesztve) No, megnéztem a Végső állomás 5. részét, és szomorúan tapasztaltam, hogy minden ugyan olyan mint a többi részben. Ha lesz még folytatás, akkor remélem, hogy majd azért a Kaszást is át fogják verni. Okéj, ő a nagy természet feletti, akivel nem jó packázni, de akkor is azért legalább egy ember megérdemelné, hogy túlélje. És ő nagysága ne üldözze! A film meg, olyan mint a többi, szerintem. Szerkesztve: 2011. December 9. - SZKipi Padawan Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 9. Hozzászólás ideje: 2011. December 9. No, megnéztem a Végső állomás 5. részét, és szomorúan tapasztaltam, hogy minden ugyan olyan mint a többi részben. Ha lesz még folytatás, akkor remélem, hogy majd azért a Kaszást is át fogják verni. Okéj, ő a nagy természet feletti, akivel nem jó packázni, de akkor is azért legalább egy ember megérdemelné, hogy túlélje. És ő nagysága ne üldözze! A film meg, olyan mint a többi, szerintem. Szerintem nagyon jó lett az 5. rész főleg a 4. függvényében. 5.ben azért van annyi változás hogy a karaktereket jobban kibontják, nem mint a 4.ben hogy felbukkan oszt 5 percel később már meg is hal. De a filmet szerintem maga a vége teszi nagyon zseniálissá 6. rész szerintem nem biztos hogy lesz már, bár rebesgetik hogy lehetséges. Amúgy én a néger paliról akarnék többet megtudni aki mindig felbukkan. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2011. December 9. Hozzászólás ideje: 2011. December 9. (szerkesztve) Ütősnek ígérkezik ez a csatahajós földönkívülis múvi. http://videa.hu/0jZvI5RWdas2hiZA Szerkesztve: 2011. December 9. - Rog Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 9. Hozzászólás ideje: 2011. December 9. Ütősnek ígérkezik ez a csatahajós földönkívülis múvi. http://www.youtube.com/watch?v=MFLA17DKx3Q Kicsit ilyen Battle of Los Angeles on the sea, de szerintem mindenképp megnézem . Érdekesek azok a jojó szerű izék Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2011. December 9. Hozzászólás ideje: 2011. December 9. Kicsit ilyen Battle of Los Angeles on the sea Bizony lopkodtak innen-onnan. Kis Trafó, kis ID4, kis Armageddon, satöbbi-satöbbi. A lényeg hogy működjön. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. December 9. Hozzászólás ideje: 2011. December 9. Ha így lopkod akkor semmi baj se lesz vele. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. December 9. Hozzászólás ideje: 2011. December 9. Az amerikai hadsereggel semmi nem veszi fel a versenyt. Pont. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Sajnos a lenti filmhez még nem találtam a magyar bemutató dátumát, pedig moziban nézős lesz, kérdés, hogy mikor. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Hozzászólás ideje: 2011. December 10. The Dark Knight Rises Poszter Hűűűűűűűűűűűű Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Nagyon komoly! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Hozzászólás ideje: 2011. December 11. The Dark Knight Rises Poszter Hűűűűűűűűűűűű Na véééégre. Ez már valamit bennem is megmozgatott. Nagyon árulkodó a kompozíció. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Hozzászólás ideje: 2011. December 11. The Dark Knight Rises Poszter Hűűűűűűűűűűűű Jó poszter. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Na, ez eldöntötte a kérdést, nem nézem meg moziban. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Na, ez eldöntötte a kérdést, nem nézem meg moziban. Már bocs, de te h*lye vagy. Már most bizsereg mindenem, hogy milyen jó film lesz, te meg egy ilyen szenzációhajhász poszter miatt lemondanál egy óriási filmélményről. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Már bocs, de te h*lye vagy. Óvatosabban fogalmazzunk már. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Na véééégre. Ez már valamit bennem is megmozgatott. Nagyon árulkodó a kompozíció. Igen, azt, hogy még nem fogyott el az első tízezer, kicsit selejtes denevérmaszk. Na, ez eldöntötte a kérdést, nem nézem meg moziban. Azért nem kéne még messzemenő következtetéseket levonni egy poszterből... A trailer után eldönteni ezt, az oké, na de egy semmitmondó plakát láttán. Az azért kemény. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Nagyon jó a plakát. Viszont szerintem a poént lelőtték. Batman halott lesz. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Nem egészen, az egyik prológus után játszott snittben Bane konkrétan eltöri Batman álarcát, és a földhöz vágja, de ettől még nem hal meg. Ez a poszter is a "break the bat"-re utal, vagyis arra hogy a képregényben onnan híresült el Bane hogy eltörte Bruce gerincét. Amit nem feltétlenül lépnek meg a filmben, lehet csak így szimbolikusan mint ez a poszter. Emiatt nem megnézni a filmet, háát. Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Hozzászólás ideje: 2011. December 11. A jelenlegi tényállás szerint én is kihagyom ezt a filmet, van bőven ami jobban érdekel 2012-ben, de ez tényleg jó poszter, vagyis igazából az első anyag a film kapcsán ami tetszik. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Én az előző részt fél éven keresztül majdnem minden nap megnéztem, szóval bizakodó vagyok a harmadik rész iránt hogy jó lesz. Persze akinek nem jött be a TDK annak ez se fog, viszont akinek tetszett az szerintem nyugodtan hátradőlhet, nem fog csalódni Nolanben. Az évtized filmje lesz. Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Hozzászólás ideje: 2011. December 11. akinek nem jött be a TDK annak ez se fog, viszont akinek tetszett az szerintem nyugodtan hátradőlhet. Ebben tökéletesen egyetértek! Nem is fogok fikázni mert nincs vele komoly bajom csak nem az én filmem és ennyi. Egy különbség mégiscsak van, szemmel láthatóan nincs olyan őrület, hiszti és hájp mint a TDK előtt volt. Amit Joker személyének tudok be. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.