Ugrás a kommentre

Filmek

Bomarr

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2013. 09. 30. - 19:07, Frenkie írta:

Közben eszembe jutott hogy egy filmjét láttam a Hantaboyt, de már abban sem tetszett a túlmozgása. Ezen kivül semmi mást nem láttam tőle. Az Ace Venturát azért majd megnézem. Különben a másik ellenszenves színész nálam még Adam Sandler. Tőle tényleg egy filmet sem láttam.

Akkor nézd meg az Üres Várost. Én is innen kaptam a tippet, Sandler van benne, és nagyon jó. Nem vígjáték, sőt.

Hozzászólás ideje:

Köszi a jó ötletet, így spoiler jel mögött valóban kevesebb helyet foglal. Akit érdekel, nyugodtan olvashatja.:)

Apollo 18

Spoileres tartalom megtekintése

Europa Report

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

A Warcraft-múvi 2015 december 18-án kerül a mozikba.

2013. 10. 01. - 20:19, Ody Mandrell írta:

Ez jó jelenet. :D

Azon jelenetek közé tartozhat amik Schwarzi szinészkedni próbálása miatt viccesek. :D Szerkesztve: - Rog
Hozzászólás ideje:

Többetek ajánlására tegnap megnéztem én is a Triangle-t.

Ha szerepelne a szótárban a mindfuck kifejezés, akkor én mellé odaírnám nagybetűvel ezt a filmet! Összességében, amit látunk az ebben formában, racionálisan értelmezhetetlen. Szerintem a film viszonyrendszerében, nem parallel univerzumokban működik, hanem a periodikusan, jobban mondva ciklikusan ismétlődő eseménysorozat, mind egy bizonyos valóságból eredeztethető...

Az mindenesetre tény, hogy nagyon kreatív volt, aki ezt kitalálta. Mindig szívesen veszem az ilyen csavaros, agymegdolgoztató történeteket. Nagy köszönet annak, aki ajánlotta.

A Jim Carry témához, még hozzászólnék, bár már úgy látom lecsengett. Sokáig én is egy pojácának tartottam. Aztán mikor megnéztem tőle olyan filmeket, mint - az Ember a Holdon, Truman Show, 23-as szám, vagy az Egy makulátlan elme örök ragyogása - átértékeltem a véleményemet. Nagyon is tud ő színészkedni, hogyha akar. Illetve ezekben az esetekben normálisan megírt karaktereket osztottak rá, amiknek mélysége van. Igazán magas színvonalon képes a drámát hozni, ami szerintem egy komoly színésznél elengedhetetlen, egy komikustól pedig igazi kuriózum, amit Jim Carrey játszik ezekben a filmekben. Legutóbb abban a pingvines filmben láttam (a címe most nem ugrik be), az nem annyira tetszett, nem is mondom azt, hogy minden filmjét szeretem… de nagyon tehetségesnek tartom!

Hozzászólás ideje:

WW Z: Jó volt tetszett. Biztos mindenki leírt már mindent róla, azt is hogy

Hozzászólás ideje:

Gravitáció

Tetszett, spoiler alatt hosszabban.

Összességében nálam 8/10 amiben jelentős szerepet vállal az audió és képi megjelenítés, a színészi játék, és meglepő módon a forgatókönyv is.

Hozzászólás ideje:

A mester már nem érhette meg. :cry:

De még mindig nem tudok megbarátkozni azzal, hogy Chris Pine lett Jack Ryan... Oké, Ben Affleck (A rettegés arénája) sem volt jó, sőt, én Harrison Fordot (Férfias játékok, Végveszélyben) sem tudtam elfogadni. Alec Baldwin (Vadászat a Vörös Októberre) volt az, aki a könyvekbeli Ryan remek megtestesítője volt.

Basszus, Keira Knightley meg még mindig baromira hasonlít Natalie Portmanra. Amíg ki nem írták, hogy ő játszik benne, azt hittem, Portman kisasszony az.

Hozzászólás ideje:
  2013. 10. 04. - 6:12, Donát írta:

Gravitáció

Tetszett, spoiler alatt hosszabban.

Összességében nálam 8/10 amiben jelentős szerepet vállal az audió és képi megjelenítés, a színészi játék, és meglepő módon a forgatókönyv is.

Pont ma akartam megnézni ezt a filmet, de - most hétvégén itthon voltam és - szomorúan tapasztaltuk tesómmal, hogy Nyíregyházán még nem adják. :( Jövőhéten Pesten azért mindenképpen megejtem majd. Nagyon jókat hallottam róla. :)

Gravitáció 3D

In Space No One Can Hear Your Scream...

Az Alien óta ez a mondás itt most hatványozottan igaz. Rég volt az űr ennyire hideg, rideg, realisztikus és embertelen. Hiába sikítasz, hiába kérsz segítséget, magadra maradtál az űr végtelenjében. Az agyadban elraktározott tudásod és szivóságod az egyetlen, ami megmentheti az életed.

90 perc vizuális orgazmus megfeszített tempójú végkifejlettel. Sandra Bullock lehengerlő alakításával.

Az Apollo 13 óta nem készült ennyire jó űrben játszódó valósághű igényes gondossággal felépített mozi, ahol a karakterek ki voltak téve az az univerzum és gravitáció szeszélyének.

Az Avatar óta a legjobb 3D-s filmélmény, megérte minden centjét.

5/5

Donát: nagyon érdekes az elméleted, most hogy gondolkodtam rajta, elképzelhető.

Szerkesztve: - JakeSully
Hozzászólás ideje:

Gravitáció 3D

Leginkább azt tudom róla mondani, hogy egy bámulatos útikalauz az űrprogramhoz, egyben egy hiperrealisztkus minimálszereplős dráma a világűrben. A legnagyobb érdeme kétséget kizáróan a helyszín, a látvány: tényleg ott pörögsz a Föld felett, szinte érzed a súlytalanság minden következményét. Soha ennyire nem volt még szükség a 3D-re, ami a zéró gravitáció (a benne lebegő tárgyakkal), és az űr végtelen mélysége érzékeltetésének első számú eszköze, s mint ilyen, ezt csak ekkora vásznon lehet igazából kiélvezni. Otthon ezt fele ekkora élményt sem fog nyújtani.

Ugyanakkor az az eufória, ami ez a mozit körbelengi, engem nem érintett meg. Izgalomból, fordulatból, drámából nincs hiány, a film felépítése kiváló – a trailerben említett tragédia is meglepően hamar jön -, végig képes feszültségben tartani. Ahogy jutunk előre a történetben, meg a helyszínekben, úgy válik egyre fontosabbá a túlélés – és ebben Sanda Bullock kiváló partner. Sőt, még a finálét is meg lehet könnyezni – bármennyire banális is -, mégis, valami extra érzelmi motiváció számomra hiányzott. Spoilermentesen: tudtam izgulni azon, ami történik, de nem tudtam érdemben izgulni a szereplő sorsáért. Pláne úgy, hogy már az elején az a fránya oxigénszintet mégiscsak Hollywoodból szabályozták…

Nekem nem az év filmje (egyre inkább a Lehetetlen az), de kétséget kizáróan egy első osztályú sci-fi: ha arra vágyom, milyen az élet odafenn, ezt nézem. De jómagam szívesebben utazok mindenféle idegen bolygóra idegen lények közé…

85%

Hozzászólás ideje:

A teóriámról mit gondolsz?

2013. 10. 05. - 19:42, R2-D2 írta:

Gravitáció 3D

Leginkább azt tudom róla mondani, hogy egy bámulatos útikalauz az űrprogramhoz, egyben egy hiperrealisztkus minimálszereplős dráma a világűrben. A legnagyobb érdeme kétséget kizáróan a helyszín, a látvány: tényleg ott pörögsz a Föld felett, szinte érzed a súlytalanság minden következményét. Soha ennyire nem volt még szükség a 3D-re, ami a zéró gravitáció (a benne lebegő tárgyakkal), és az űr végtelen mélysége érzékeltetésének első számú eszköze, s mint ilyen, ezt csak ekkora vásznon lehet igazából kiélvezni. Otthon ezt fele ekkora élményt sem fog nyújtani.

Ugyanakkor az az eufória, ami ez a mozit körbelengi, engem nem érintett meg. Izgalomból, fordulatból, drámából nincs hiány, a film felépítése kiváló – a trailerben említett tragédia is meglepően hamar jön -, végig képes feszültségben tartani. Ahogy jutunk előre a történetben, meg a helyszínekben, úgy válik egyre fontosabbá a túlélés – és ebben Sanda Bullock kiváló partner. Sőt, még a finálét is meg lehet könnyezni – bármennyire banális is -, mégis, valami extra érzelmi motiváció számomra hiányzott. Spoilermentesen: tudtam izgulni azon, ami történik, de nem tudtam érdemben izgulni a szereplő sorsáért. Pláne úgy, hogy már az elején az a fránya oxigénszintet mégiscsak Hollywoodból szabályozták…

Nekem nem az év filmje (egyre inkább a Lehetetlen az), de kétséget kizáróan egy első osztályú sci-fi: ha arra vágyom, milyen az élet odafenn, ezt nézem. De jómagam szívesebben utazok mindenféle idegen bolygóra idegen lények közé…

85%

Hozzászólás ideje:
  2013. 10. 06. - 14:19, Donát írta:

A teóriámról mit gondolsz?

Érdekes, nekem nézés közben nm jutott esezmbe ilyesmi... De

Az éhezők viadala

Tegnap ment RTL-en, megnéztem, nagyon jó volt. Jennifer Lawrence nagyon tehetséges színésznő, Panem hangulata pedig tökéletesen vonultat fel egy utópia-disztópia párhuzamot. Attól tartok, meg fogom nézni novemberben a folytatást. :)

Szerkesztve: - Merr-Sonn

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.