RacerX Hozzászólás ideje: Csütörtök 17:57 Hozzászólás ideje: Csütörtök 17:57 (szerkesztve) Szerkesztve: Csütörtök 19:03 - Dzséjt 1 1 4 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Csütörtök 19:07 Hozzászólás ideje: Csütörtök 19:07 Basszus, én eddig azt hittem, hogy Mel Brooks évekkel ezelőtt meghalt. A szöveg marha jó 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Csütörtök 21:31 Hozzászólás ideje: Csütörtök 21:31 3 órával ezelőtt, RacerX írta: Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Szombat 07:36 Szerző Hozzászólás ideje: Szombat 07:36 Az Until Dawn előzetes alapján úgy tűnt, hogy ennek semmi köze a videojátékhoz és csak egy sablonos tinihorrort készítettek egy ismert név alatt. Végül nagy meglepetésemre a film nem is annyira sablonos és egyértelműen van köze a videojátékhoz, mégha nem is egy az egyben veszi át a sztoriját. Túl mély nyomokat nem hagy, mert a szereplők nem valami érdekesek, de a sajátos koncepciója miatt egy nézést simán megért. 2 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: Szombat 14:07 Hozzászólás ideje: Szombat 14:07 Nálam teljesen működött az elejétől a végéig mint Until Dawn úgy is, hogy a film végi jelenet tette csak igazán helyre, hogy mit akartak a filmmel. Ez konkrétan egy Until Dawn sztori, ugyanabban az univerzumban játszódik mint a játéké. Itt az összekötő kapocs Dr. Phil karaktere, úgy mint pl. a Dark Pictures Anthologyban a Kurátor. Hogy ez előzmény vagy folytatás a játékhoz azt a készítők se fixálták le de ez így van jól. Kb. mintha kijátszotta volna az ember a Man of Medan-t és kapott volna egy rövid teasert a kövi játékhoz a Little Hope-hoz, de hogy ezek időben hol vannak egymáshoz és van e közük egymáshoz az teljesen mindegy. Így nézve ez a film teljesen rendben van, számomra az univerzum része. 1 Válasz
Kriszmanus Hozzászólás ideje: Szombat 19:02 Hozzászólás ideje: Szombat 19:02 2025. 06. 12. - 22:31, Yoda József írta: Na ja, erre a hírre nem vártam, meglepően várom a második részt És remélem, hogy Brooks megéli a premiert 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Szombat 19:41 Hozzászólás ideje: Szombat 19:41 38 perccel korábban, Kriszmanus írta: Na ja, erre a hírre nem vártam, meglepően várom a második részt És remélem, hogy Brooks megéli a premiert Tök jó, hogy ilyen fiatalok is ismerik ezt a klasszikust Válasz
Kriszmanus Hozzászólás ideje: Szombat 19:46 Hozzászólás ideje: Szombat 19:46 1 órával korábban, Yoda József írta: Tök jó, hogy ilyen fiatalok is ismerik ezt a klasszikust Kb majdnem abban az időszakban ismertem meg ezt, mint amikor a Star Warst... 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Vasárnap 10:50 Hozzászólás ideje: Vasárnap 10:50 2025. 06. 12. - 19:57, RacerX írta: Ezt csak most tudtam megnézni, de marha jó lett. Remélem a film is hasonló lesz. 2 Válasz
Kriszmanus Hozzászólás ideje: Tegnap 06:16 Hozzászólás ideje: Tegnap 06:16 19 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ezt csak most tudtam megnézni, de marha jó lett. "After forty years, we asked: 'What to the fans want?' But instead, we're making this movie." Ez a film remélem olyan zseniális lesz, mint ez a mondat. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 06:24 Hozzászólás ideje: Tegnap 06:24 The Swartz Awakens. Ezen behaltam. 1 Válasz
Kriszmanus Hozzászólás ideje: Tegnap 06:43 Hozzászólás ideje: Tegnap 06:43 2025. 06. 12. - 21:07, Dzséjt írta: Basszus, én eddig azt hittem, hogy Mel Brooks évekkel ezelőtt meghalt. 101 éves lesz ő a premierre, ha megéli. 1 1 Válasz
Kriszmanus Hozzászólás ideje: Tegnap 10:06 Hozzászólás ideje: Tegnap 10:06 Meg több megbízható forrás is mondja (pl. a The Hollywood Reporter vagy a The Wrap), hogy a több színész is visszatér az eredeti filmből. Többek között Mel Brooks, Rick Moranis, Bill Pullman és Daphne Zuniga. Valamint Josh Gad mellett csatlakozik Lewis Pullman és Keke Palmer is, Pullman Lone Starr és Vespa fiát, Starburstot, míg Palmer egy Destiny nevű karaktert fog játszani. Források: https://deadline.com/2025/06/spaceballs-2-casts-rick-moranis-bill-pullman-keke-palmer-1236431204/ https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/spaceballs-sequel-mel-brooks-1236263558/ https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/spaceballs-sequel-lewis-pullman-1236263744/ https://www.thewrap.com/spaceballs-daphne-zuniga-returns-sequel-mel-brooks/ 2 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Tegnap 10:07 Hozzászólás ideje: Tegnap 10:07 Pusztán a videó alapján nem esélytelen, hogy megéli a premiert. Jövő hét szombaton lesz 99 éves, de a videóban lévő krapekról meg nem mondanám, hogy a 100 küszöbén áll. 80-as évei végét, 90-es évei elejét tippelném. 1 1 Válasz
Kriszmanus Hozzászólás ideje: Tegnap 10:07 Hozzászólás ideje: Tegnap 10:07 Éppen most , Dzséjt írta: 80-as évei végét, 90-es évei elejét tippelném. Még a 70-es évei vége is elképzelhető. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Tegnap 15:36 Hozzászólás ideje: Tegnap 15:36 8 órával ezelőtt, Kriszmanus írta: 101 éves lesz ő a premierre, ha megéli. Mennyire el lett találva annó, hogy Ő lett Yoda..Bocsánat: Joghurt! Válasz
Kriszmanus Hozzászólás ideje: 23 órával korábban Hozzászólás ideje: 23 órával korábban 3 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Bocsánat: Joghurt! "Yoghurt! Yoghurt! Gyűlölöm a yoghurtot! Meg az epreset is!" 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.