Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Én is csekkolom majd! Remek kis előzetes. Battle: Los Angeles a vízen. Érdekes, bár így a trailer alapján szerintem nem sok mindent lehet kihozni belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Battle: Los Angeles a vízen. Érdekes, bár így a trailer alapján szerintem nem sok mindent lehet kihozni belőle. Éppen ezért várok valamilyen csavart a történetben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. (szerkesztve) Jól tennék a készítők ha fordulatosra csinálnák plusz egyebek mellett az is jó lenne ha a csatahajók skulóból való kifogyása esetén emészthető megoldást tálalnának az utánpótlásra. Szerkesztve: 2011. Július 28. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Amerika kapitány kritika Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Látta valaki a Limitless című filmet? Mert nem emlékszem, hogy lett volna kritika róla. Na mind1, a lényeg, hogy egy nagyon jó kis film. Végig lekötött, elgondolkodtatott, szóval egy remek kis film. Csak ajánlani tudom. Ja és igen...én vennék be. ^^ na nem sokat...kivéve ha lenne. 8/10 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Az száz százalék, hogy ezeket az infókat te nem láthattad a filmben a '80-as években, mert a mozis verzióban nem volt szó Ripley lányáról se (egyik jelenet sincs benne), se a robotágyúkról. Legfeljebb a könyvből értesülhettél ezekről, mert abban benne vannak. Hudson nagypofájúsága stimt, a mozisból is lejön, de azért az APC-s pofázása azt is bemutatja, mennyire el van telve magától az összes katona, nem csak Hudson és Vasquez. Nem akkora dolog, mint a fenti kettő, de szerintem bőven megemeli Hudson későbbi pánikjának erejét. A működő Hadley's Hope meg egy tömény hangulatbomba (és elég sokat hozzáad Nyuszihoz). Akkor úgy jártam mint a Jedi Visszatérrel. Ott is meg voltam róla győződve, hogy benne volt egy-két jelenet ami nem is. Akkor lehet hogy többször láttam a bővítettet és már azt hiszem hogy anno láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Köszönöm szépen az Alien-nel kapcsolatos gondolatokat, sejtettem, h nem egy Gyűrűk ura kaliberű bővítés, de, hogy még az Alien rövidebb is Az mondjuk elvesz a hangulatból, h vált szinkron és felirat között, de a Prometheus előtt mindenképpen ki fogom próbálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 29. Akkor úgy jártam mint a Jedi Visszatérrel. Ott is meg voltam róla győződve, hogy benne volt egy-két jelenet ami nem is. Akkor lehet hogy többször láttam a bővítettet és már azt hiszem hogy anno láttam. Az megesik. Én a múltkor gondolkodtam el azon, hogy a kevesebbszer látott részeknél (A3, AR) már nem tudom, mi a bővítés, olyan rég láttam az eredeti verziókat. Pedig azért eléggé képben vagyok a témában. . Köszönöm szépen az Alien-nel kapcsolatos gondolatokat, sejtettem, h nem egy Gyűrűk ura kaliberű bővítés, de, hogy még az Alien rövidebb is Az mondjuk elvesz a hangulatból, h vált szinkron és felirat között, de a Prometheus előtt mindenképpen ki fogom próbálni. Hát nem egy Gyűrűk Ura, még az A3 sem. Szerintem érdemes lenne angolul végignézni, akkor nincs váltásprobléma, plusz nem nyírja ki a filmeket a gagyi szinkron (mert felteszem, nem a Farkas Zsuzsás szinkron van az első két részen, ami istenien sikerült, hanem a rendkívül elcseszett Menszátor Magdolnás). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 29. Besson-féle bosszúzás Saldana-módra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 29. Megnéztem má' én is ezt az Álomháborút. Szerintem nem olyan rossz ez, hogy annyira pocskondiázzák. Emosoknak meg majdhogynem külön öröm egy ilyen film. A képi világ nagyon jó volt, sztori meg szodával elmegy. Ötletes meg minden, de az Eredet fogyaszthatóbb. Hja, ahhoz nem hasonlítsuk mert ugye ott álom van, itt meg.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 29. (szerkesztve) Red Tails Trailer!! Premier 2012. január 20! http://movies.yahoo.com/movie/1810095581/trailer Szerkesztve: 2011. Július 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 29. Na ez az én filmem lesz Remélem jó sok légicsata lesz benne és nem hónapokat fog késni nálunk a film. Amúgy érdekes, hogy eddig nem sok infó került ki a forgatásról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 29. (szerkesztve) Na ez az én filmem lesz Remélem jó sok légicsata lesz benne és nem hónapokat fog késni nálunk a film. Amúgy érdekes, hogy eddig nem sok infó került ki a forgatásról. Nagy kuss volt körülötte. Lucas-t ismerve, a végén hatalmas csata lesz. Egyébként én is kíváncsi vagyok rá. Már ebből az előzetesből süt az amcsi pátosz, plusz meg lesz spékelve egy kis fekete öntudattal (Frenkie örülhet ). Jó lesz ez. A házimozi rendszereknek pedig jó kis tesztanyag. Szerkesztve: 2011. Július 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 29. Na ez az én filmem lesz Remélem jó sok légicsata lesz benne és nem hónapokat fog késni nálunk a film. Amúgy érdekes, hogy eddig nem sok infó került ki a forgatásról. Nem csak a te filmed lesz Imádom a 2. vh-s dolgokat, főleg a légicsatákat. Öcsém a szám tátvamaradt. Már első 10 mp meggyőzött hogy ezt látnom kell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Július 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 29. Érdekes, az egész pont olyan amilyennek elképzeltem a sztori leirás alapján. Nekem ilyen egyik fülön be másikon ki produkciónak tűnik. A csatáknak sok közük nem lesz a valósághoz, de legalább látványosak lesznek. Egy nézést azért nálam is megfog érni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 29. Én már egy Midway-i csatát várok a mai technológiával. A múltkor volt éppen az egyik doksi-természetfilm csatornán egy olyan mely percről-percre dolgozta fel az egészet. valami hihetetlen brutális volt az egész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 29. Én már egy Midway-i csatát várok a mai technológiával. A múltkor volt éppen az egyik doksi-természetfilm csatornán egy olyan mely percről-percre dolgozta fel az egészet. valami hihetetlen brutális volt az egész. Szerintem jópár olyan csata lenne amit meglehetne filmesíteni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 29. Megnéztem a Hp 7/2-t. Méltó folytatása az első résznek, az utóbbi kettő talán a legjobban sikerült két darab a HP sagából (utána magasan a 3. rész jön). Az egyetlen dolog, ami nem tetszett, a befejezés mert Voldemort a könyvben nem így hal meg, és kihagyták ,hogy Harry feláldozása révén mindenkit megvédett a kastélyban, és ez + a bodzapálca vezetett Tom halálához . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Red Tails Trailer!! Premier 2012. január 20! http://movies.yahoo.com/movie/1810095581/trailer Na, erre kíváncsi leszek. Csak ne lenne olyan számítógépes játék íze. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Végre megtudtuk hogy Gyuri bá' min titkolózott annyit. Klassznak tűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Red Tails Trailer!! Premier 2012. január 20! http://movies.yahoo.com/movie/1810095581/trailer Ez nagyon odavág. Annyira megfogott a hangulata, hogy valószinü moziban nézem meg. A csaták meg szenzációsak, az a rengeteg repülő az égen gyönyörű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Az Expandables 2 várható színészei: John Travolta, Jean-Claude Van Damme, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis és Chuck Norris. Szerintetek lesz irtás? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Az Expandables 2 várható színészei: John Travolta, Jean-Claude Van Damme, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis és Chuck Norris. Szerintetek lesz irtás? Itt aztán fröcsögni fog a vér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Yeah, lesz ezek szerint pörgőforgó rúgás is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Ha Csák-on múlna ő lenne az egyszemélyes "The Expendables". Egymaga lenyomna minden ellenfelet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Pittsburgh utcáit megszállták Batmanus tengerészgyalogos követői. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. "Does it come in black?" Más. Egy angol nyelvű Transformers oldal szülinapi hetére összedobtam egy kis képregényt. Akinek tetszik. szeresse, itt a magyarítás. http://www.freeweb.hu/krande/tf/ooc/oocm.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Red Tails Trailer!! Premier 2012. január 20! http://movies.yahoo.com/movie/1810095581/trailer Engem is érdekel, régen láttam már valódi eseményeken alapuló igazi háborús filmet, el is kélt már egy a sok fantázia-csatás film mellett. Az amerikai pátosz is csak akkor baj, ha túlmegy a jóízlés határán, azon belül jöhet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. TéDéKáeR forgatási klpek Átokék akcióban 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Köszi Rog! Bár érdekes, hogy verőfénybe vették fel ezeket a jeleneteket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.