kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. És így ragadt meg a filmművészet a némafilmek korában. Vagy várjunk csak...?! Jaj, ne már, tudod te, hogy mire gondoltam... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Tudom, de nem tudok vele azonosulni. Egy film ne hümmögésekből meg hosszú nézésekből álljon (szerintem), hanem beszélgetésből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Tudom, de nem tudok vele azonosulni. Egy film ne hümmögésekből meg hosszú nézésekből álljon (szerintem), hanem beszélgetésből. Az életben se beszélsz folyton... á, hagyjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Ez nyilván filmtől függ, nem lehet se azt mondani hogy felesleges a beszéd, se azt hogy mindenképp szükség van rá. Az a lényeg hogy működjön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Nálam az év filmje eddig a The Tree of Life talán, zseniális film. Érdekesnek tűnik, majd figyelem, hogy elérhető lesz-e valamilyen formában. Az a lényeg hogy működjön. Hasonlót akartam én is írni erre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Érdekesnek tűnik, majd figyelem, hogy elérhető lesz-e valamilyen formában. Fent van Br-ripben és magyar felirat is van hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. (szerkesztve) Több mint 30 év bűnözés van a hátam mögött, de ehhez hasonló szégyen még sohasem ért. Szerkesztve: 2011. Szeptember 22. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Kedvenc filmem tőlük. Ha már kedvenc film, megnéztem(sokadjára) a Becstelen Brigantykat, hát nem sok ennél tökéletesebb filmet láttam életemben. Ha meg kéne neveznem minden idők legjobb alakítását, Christoph Waltz mint Hans Landa toronymagasan vezetne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Nálam az év filmje eddig a The Tree of Life talán, zseniális film. Sokan hasonlítják a 2001-hez, ami jogos is, csak épp annak az ellentéte. Ez se valami akciódús film, de az első 30 perc igen nagyon látványos, úgy hogy szinte nem is volt benne CGI. Többek között a Drive elől happolta Cannesban a legjobb film díját. Megnéztem most a trailert, és engem is érdekel. Remélem, adják majd moziban, mert letölteni nem fogom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Kedvenc filmem tőlük. Ha már kedvenc film, megnéztem(sokadjára) a Becstelen Brigantykat, hát nem sok ennél tökéletesebb filmet láttam életemben. Ha meg kéne neveznem minden idők legjobb alakítását, Christoph Waltz mint Hans Landa toronymagasan vezetne. No, ezzel csak egyetérteni tudok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Ha meg kéne neveznem minden idők legjobb alakítását, Christoph Waltz mint Hans Landa toronymagasan vezetne. Eszméletlen a fickó az biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Kedvenc filmem tőlük. Ha már kedvenc film, megnéztem(sokadjára) a Becstelen Brigantykat, hát nem sok ennél tökéletesebb filmet láttam életemben. Ha meg kéne neveznem minden idők legjobb alakítását, Christoph Waltz mint Hans Landa toronymagasan vezetne. Nálam fej fej mellett vezetnek Ledgerrel aki Jokert alakította. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Az életben se beszélsz folyton... á, hagyjuk. Nem véletlen, hogy a filmek 90%-ában nem hümmögnek, hanem beszélnek. A főszereplő karakterével egyszerűen nem lehetett kapcsolatot létesíteni. Sem más karakternek, sem a nézőnek. Tényleg hagyjuk, mert úgy se fogjuk meggyőzni egymást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 23. Én meg nem bírom Tarantino filmjeit, így a Becsteleneket sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 23. A Batman: Year One animációs film, még idén megjelenik DVD-n. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 23. http://videa.hu/wrLGSpS65wf97uem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 23. Ez kemény lesz mint a bikasz*r. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 23. Statham nagyon benne van a keménylegény szerepkörben. Mást nem is lehet tőle már elvárni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 23. Összeereszteném őket egy filmre a Bauer gyerekkel. De még McClane is odaférhetne melléjük. Kéne Stathamnak már egy saját széria. Mondjuk a Szállító feltuningolva egy magasabb szintre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 23. Ez a Sammy W. gyerek feltűnési viszketegségben szenved. . Összeereszteném őket egy filmre a Bauer gyerekkel. De még McClane is odaférhetne melléjük. Kéne Stathamnak már egy saját széria. Mondjuk a Szállító feltuningolva egy magasabb szintre. Saját széria nélkül kilógna a trióból. Előbb azt kéne összehozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 23. Saját széria nélkül kilógna a trióból. Előbb azt kéne összehozni. Ott van neki a Crank 1-2, ott olyan mértékben tökös hogy csak na Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 23. Forráskód Na ez szuper volt. Kicsit talán a film lemaradt itt-ott a sztori kiválóságáról, de amúgy nagyszerűen működött minden. Emlékeztetett az Időzsarura. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 23. Statham nagyon benne van a keménylegény szerepkörben. Mást nem is lehet tőle már elvárni. Statham ma a legnagyobb király akciófilm fronton. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 24. A Statham filmben az ott nem Yvonne? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 24. Ott van neki a Crank 1-2 Én nem csípem se azokat se a Szállítós szériát így nem igazán veszem őket számításba ha akciófilm nézéshez támad kedvem. A Statham filmben az ott nem Yvonne? De. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 24. Fent van Br-ripben és magyar felirat is van hozzá. Köszi, utána nézek Drive Egyelőre nem tudom hova tenni. Nagyon hangulat film, az agyam felfogja, hogy jó film, de még egyszer megnézni már nem tudnám. Ez a fajta depis hangulat (bár talán nem ez a legjobb szó rá), amit maga után hagyott, mostanában nem igazán jön be számomra. Carey Mulligan pedig már találhatna egy vidámabb filmet is magának. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 25. (szerkesztve) Kicsit többet vártam Anncika Macseknőjétől de nekem úgy-ahogy megfelel. Szerkesztve: 2011. Szeptember 25. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 25. Kicsit többet vártam Anncika Macseknőjétől de nekem úgy-ahogy megfelel. A második kép jobb alsó sarkában azt hittem a Just married felirat van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 25. (szerkesztve) Én meg azt hittem hogy nem kell őket spoiler-be rakni. Szerkesztve: 2011. Szeptember 25. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 25. Én meg azt hittem hogy nem kell őket spoiler-be rakni. Légyszi ha lehet akkor igen. Nem akarok többet megtudni a filmről. Biztos vannak mások is így. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.