Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 27. Tegnap megnéztem a Ninja Assasint. Még ekkora hentelős filmet. Új értelmet nyertek a Ninják. Sajnos a szinkron még az ST Voyager -t is alulmúlta, de ezt leszámítva nagyon élveztem. Volt benne kicsi misztikum is szóval soha rosszabb akciófilmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 28. Az előző Sentinel tetszett, ez már nem annyira, mármint ha hűek akarunk lenni a képregényhez, amúgy nem vészes. KÍváncsi leszek mozgásban milyen lesz. Várós ez a film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 28. (szerkesztve) Toldi helyzetjelentés Nagyköltségvetésű Toldi-adaptációját tavaly áprilistól mostanáig teljesen előkészítették, és Pálfi bármikor el tudná kezdeni forgatni, de a Filmalap még nem bólintott rá a végső költségvetésükre, így jelen pillanatban csak reménykednek abban, hogy tavasszal belevághatnak. http://www.origo.hu/filmklub/blog/riport/forgatas/20140124-riport-palfi-gyorgy-szabadeses-cimu-filmjenek-forgatasarol.html Filmalap töketlenkedése miatt nem halad a projekt... Szerkesztve: 2014. Január 28. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 28. Na, örülök, hogy nem vettem el a kedved tőle... Nekem csak a félarcú (Harrow) tűnt fel. Ki volt a másik?? Ha valamit kinézek megnézésre, akkor azt véleménytől függetlenül megnézem (maximum nem moziban) Alapból olyan filmnek tűnt, aminél kétséges, kinek jön be egyáltalán. Ő is játszott benne, szöszin, talán azért nem tűnt fel: http://www.imdb.com/name/nm0924154/?ref_=tt_cl_t9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2014. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 28. Ha valamit kinézek megnézésre, akkor azt véleménytől függetlenül megnézem (maximum nem moziban) Alapból olyan filmnek tűnt, aminél kétséges, kinek jön be egyáltalán. Ő is játszott benne, szöszin, talán azért nem tűnt fel: http://www.imdb.com/name/nm0924154/?ref_=tt_cl_t9 Tényleg!!!! Ő volt a polgármester mellett, nem? Azzal az idióta szemüveggel meg hajjal! Egyébként kivételesen az sg.hu-n találtam egy jó írást a filmől, aminek a közepe táján leírtakkal maximálisan egyet tudok érteni. http://sg.hu/cikkek/102863/amerikai-botrany Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 29. Jennifer Lawrence mint Mystique Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 29. Tényleg!!!! Ő volt a polgármester mellett, nem? Azzal az idióta szemüveggel meg hajjal! Egyébként kivételesen az sg.hu-n találtam egy jó írást a filmől, aminek a közepe táján leírtakkal maximálisan egyet tudok érteni. http://sg.hu/cikkek/102863/amerikai-botrany Igen, elég furán nézett ki Ez egy nagyon korrekt írás, nagyjából egyet is értek vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 29. (szerkesztve) No elkészült a "Top10 2013" listám: 01. A Wall Street farkasa 02. Az Acélember 03. Pacific Rim 04. Feledés 05. Szupercella 06. A Hobbit: Smaug pusztasága 07. Z világháború 08. Elysium 09. Gravitáció 10. 12 év rabszolgaság Szerkesztve: 2014. Március 2. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 30. No elkészült a "Top10 2013" listám: Ez egy jó lista. A Wolf Street farkasa meg meg már lassan a legnézettebb film lesz Magyarországon. Verdesi a 400.000-es nézőszámot. Nagyon kíváncsi vagyok rá! Ki gondolta volna, hogy simlis csaló brókerek ennyire érdeklik a magyarokat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 30. NYam Nyam! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 30. Ez Romanoff ügynök? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 30. (szerkesztve) Ki gondolta volna, hogy simlis csaló brókerek ennyire érdeklik a magyarokat? Szerintem kevesebben mint gondolnánk mert az érdeklődők köre úgyis megoszlik. Van aki miattuk nézi, van aki Leo miatt, van aki.azért mert Scorsese rendezte,... sötöbö-sötöbö. Szerkesztve: 2014. Január 30. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2014. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 30. Szerintem kevesebben mint gondolnánk mert az érdeklődők köre úgyis megoszlik. Van aki miattuk nézi, van aki Leo miatt, van aki.azért mert Scorsese rendezte,... sötöbö-sötöbö. ... van, aki meg a hype miatt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2014. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 30. (szerkesztve) NYam Nyam! Azé e konkrét aztat mondom! Szerkesztve: 2014. Január 30. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. Jesse Eisenberg fogja alakítani Lex Luthort az új Superman vs Batman mozifilmben Nagyon jó választás! Jeremy Irons pedig Alfred Pennyworth lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. Elég régóta követem ezt a srácot és az őrültségeit, még amikor nem volt mainstream. Sejthető volt, hogy egyszer ebből is csinálnak majd egy filmet, mint a Jackass esetében... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. (szerkesztve) ... van, aki meg a hype miatt... .. van, aki csak szórakozni akart és lehetne még folytatni aminek kikerülése végett inkább maradtam a sötöbözésnél. Szerkesztve: 2014. Január 31. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. Jesse Eisenberg fogja alakítani Lex Luthort az új Superman vs Batman mozifilmben Nagyon jó választás! Jeremy Irons pedig Alfred Pennyworth lesz! Én egyiknek se örülök kifejezetten. Jeremy Irons még csak-csak, de Eisenberg Luthorként? Számomra ez baromi meredek. Se a kora, se a kiállása nem Lexes, de meglátjuk mi sül ki belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 1. Dzséjt: A Fűrésszel kapcsolatban nem értek veled egyet. De persze ez nem baj. Nekem az nagyon új volt durvaságban és nem feltétlenül a fizikaira gondolok. Ezzel egyetértek, pszichológiai durvaságban tényleg újat mutatott, de szerintem ez nem többlet, csak újdonság. Attól még egy öncélúan erőszakos, egyetlen ötletre ráépített film marad. Első nézésre zseniális a Fűrész, akkor sokkol az erőszakossága és földhöz vág a fordulata. Szóval jó film. Csak másodikra ezek már nem működnek igazán. Nem olyan thriller, mint mondjuk A bárányok hallgatnak, ahol már csak Antony Hopkins játéka miatt is érdemes újra és újra megnézni a filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 1. Készül gyerekkorom egyik kedvenc meséjéből egy élőszereplős, CG hibrid Disney feldolgozás A Hupikék törpikék az az Alvin és a mókusok sikere arra ösztönözte a Disney-t, hogy a Csipet Csapat két főhőse, Chip és Dale is megkapja a maga félig élőszereplős, félig CGI-animációs mozifilmjét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 1. Ezzel egyetértek, pszichológiai durvaságban tényleg újat mutatott, de szerintem ez nem többlet, csak újdonság. Attól még egy öncélúan erőszakos, egyetlen ötletre ráépített film marad. Első nézésre zseniális a Fűrész, akkor sokkol az erőszakossága és földhöz vág a fordulata. Szóval jó film. Csak másodikra ezek már nem működnek igazán. Nem olyan thriller, mint mondjuk A bárányok hallgatnak, ahol már csak Antony Hopkins játéka miatt is érdemes újra és újra megnézni a filmet. Így teljesen egyetértek veled. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 2. Látta már valaki közületek a Náci Zombik című filmet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Február 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 2. Én láttam, de még évekkel ezelőtt. Mély nyomokat nem hagyott bennem. Úgy maradt meg, mint ami végülis szódával elment. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 2. Én most futottam bele és hát...na. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 2. Ody állítólag készül a Náci Zombik 2. Még több náci zombival Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 2. Volt benne így is épp elég. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 2. A Csipet csapatot várom, gyerekkori nagy kedvencem ez is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 2. Tegnap megnéztem a Thor 2őt és atyám de jó film volt. Sokkal több ilyen kéne. Néha fullra azt éreztem mintha a SW világában játszódna. Poén, látvány, akció, remek ellenség és még sztorija is volt. 9/10 - De csak azért mert a közepén lévő akció sokkal komolyabb volt mint a végén lévő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 2. Látta már valaki közületek a Náci Zombik című filmet? Én is láttam. Baromi brutál és abszurd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 2. Ody állítólag készül a Náci Zombik 2. Volt szerencsém a traileréhez de körülbelül egy Shaun of the Dead szint. Vicces akar lenni de nem az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.