pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 12. Hosszú idő után végre rászántam magam az újabb két Terminátor megnézésére. A Salvation Christian Bale ellenére se tetszett különösebben. Voltak jó momentumai és az alapötlet is bejött, de összességében valahogy mégis félrement. A világ megmentésével kapcsolatos csavar ült, a sztori nagyjából rendben volt, de a karakterekkel érdemben nem kezdtek semmit. Egyikőjüket se tudtam megkedvelni, a szerelmi szál meg idegesítő és hiteltelen volt, nekem legalábbis. Ezen kívül volt pár kritikán aluli megoldás, mint pl. a "robotszív", az újjáélesztés vagy épp a kultfigura CGI arca. A Genisys viszont kifejezetten tetszett. Más a hangulata és a tónusa, mint a régieknek, de bejön. Tudom, hogy a legtöbbeknek kínzás volt a film, ill. a klasszikusok megcsúfolásának érezték, nekem mégis adták a visszautalások és a kapcsolódási pontok. Az aktuális világunkra és annak technológiával való átitatottságára való reflektálás is tetszett, noha nyilván nem ezen volt a hangsúly. Számomra ütősek voltak a szereplők, a többségük legalábbis. A történet nem volt egy nagy durranás, de egy sci-fi bőrbe bújt akciófilmhez elment. Szóval én remekül szórakoztam rajta, mondjuk biztos velem van a baj, mert nekem a 3. rész is tetszett. Tudom, hogy mindkét rész eredetileg egy új trilógia nyitánya lett volna. A Salvation esetében azt éreztem, hogy (főleg a karaktereknél) vannak olyan erős hiányosságok, amik talán ennek tudhatóak be, de nem volt elég jó a végeredmény. Persze lehet, hogy csak belemagyarázás, mivel tudom, hogy folytatást terveztek. A Genisys-nél mégis úgy gondolom, hogy önmagában is egy elég kerek film, megáll a saját lábán. Pontosabban folytatás nélkül se hagy komolyabb hiányérzetet. Ha jól tudom, akkor viszont ennek a további részeit is elkaszálták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 12. A Genisys viszont kifejezetten tetszett. Más a hangulata és a tónusa, mint a régieknek, de bejön. Tudom, hogy a legtöbbeknek kínzás volt a film, ill. a klasszikusok megcsúfolásának érezték, nekem mégis adták a visszautalások és a kapcsolódási pontok. Szerintem azért annyira nem lett lehúzva a film, és az itteni fórumtársak legtöbbjének is tetszett. Azért remélem, hogy a trailer készítői azóta szakmát váltottak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 13. Szóval én remekül szórakoztam rajta, mondjuk biztos velem van a baj, mert nekem a 3. rész is tetszett. Akkor ugyanaz a bajunk, mert én is így vagyok vele. Tudom, hogy mindkét rész eredetileg egy új trilógia nyitánya lett volna. A Salvation esetében azt éreztem, hogy (főleg a karaktereknél) vannak olyan erős hiányosságok, amik talán ennek tudhatóak be, de nem volt elég jó a végeredmény. Persze lehet, hogy csak belemagyarázás, mivel tudom, hogy folytatást terveztek. A Genisys-nél mégis úgy gondolom, hogy önmagában is egy elég kerek film, megáll a saját lábán. Pontosabban folytatás nélkül se hagy komolyabb hiányérzetet. Ha jól tudom, akkor viszont ennek a további részeit is elkaszálták. A TS hibája sajnos sok esetben a vágóasztalon keresendő, rengeteg olyan jelenet, ami a világhoz és a karakterekhez adott hozzá, elveszett a vágószobában. Például Kate sokkal nagyobb szerepet kapott volna. Volt egy jelenet, amiben ő és John arról beszélgetnek, hogy mivel annyiszor utaztak vissza a múltba és változtatták meg a jövőt, az a világ nem ugyanaz, amiből Kyle jött, így az sem biztos, hogy John meg tudja menteni az emberiséget. De volt egy olyan jelenet is, ami szintén arra megy rá, hogy a sok beavatkozás kétségessé tette a sorsukat, mert a T-800-as korábban jelent meg - ezt a tengeralattjárón adta volna elő, a félelmeit a kiborgok korai megjelenésével kapcsolatban (a poén az, hogy az egész trailerkampány John kétségeire épült fel, a filmben pedig ennek nyoma sincs). Kimaradtak a T-700-asok (a gyárban csak szétszerelve lehet látni őket), a T-RIP-nek is több ideje lett volna a vásznon, ugyanígy kimaradt a haláltábor rengeteg jelenete, például a lázadás és az ostrom. Marcus létezését is jobban elmagyarázták volna (ráadásul nem Skynet, hanem a csaj a film elejéről, aki addigra szintén hibriddé vált Skynetnek hála). Szóval bőségesen kifilézték a filmet a vágóasztalon. A TG végével nekem így, hogy nem lesz folytatás az az egy bajom van, hogy mutatják, hogy Skynet sértetlenül átvészelte a robbanást, vagyis önmagában nincs lezárása a filmnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 13. Practical Effect Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 13. Jó kis videó. Hát volt ebben meló bőven! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 13. Volt dolga rendesen a kaszkadőröknek és a pirotechnikusoknak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 14. War Dogs: kellemes kikapcsolódás, amelyben Scorsese-stílusjegyek is felfedezhetőek. Mindenkinek ajánlom a filmet, még akkor is, ha a Fegyvernepperrel nem ér fel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 14. War Dogs: kellemes kikapcsolódás, amelyben Scorsese-stílusjegyek is felfedezhetőek. Mindenkinek ajánlom a filmet, még akkor is, ha a Fegyvernepperrel nem ér fel. Már egy ideje tervben van, de nem jutok odáig.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 14. Szóval én remekül szórakoztam rajta, mondjuk biztos velem van a baj, mert nekem a 3. rész is tetszett. Akkor ugyanaz a bajunk, mert én is így vagyok vele. Ez a baj nálam is jelentkezett. Plusz súlyosbító tényező hogy nekem mindegyik termi muvi bejön valamennyire. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 15. Évek óta ez az első magyar film amit várok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 15. Ez a baj nálam is jelentkezett. Plusz súlyosbító tényező hogy nekem mindegyik termi muvi bejön valamennyire. Szerintem te ásd el magadat jó mélyre. Mi meg föléd kerülünk, legalábbis én biztos, mert így vagy úgy, de nekem is bejött eddig mindegyik termi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 15. Ajajaj. Sötéten látom a jövőt akár az éjszakai országutat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. Ez a baj nálam is jelentkezett. Plusz súlyosbító tényező hogy nekem mindegyik termi muvi bejön valamennyire. Szerintem te ásd el magadat jó mélyre. Mi meg föléd kerülünk, legalábbis én biztos, mert így vagy úgy, de nekem is bejött eddig mindegyik termi. Csatlakozom. A helyén kezelem a dolgokat, és a szinvonal beli különbségeket is érzem, de mindben volt ami tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. Egyiptom istenei: Na itt egy film, amit kerültem, csak jobb ötlet híjján kezdtem bele, és most félbe is szakítottam. Hivalkodó cgi, szines szagos látványorgia, videojátékszerű megmozdulások, ocsmány -30 évvel ezelőtti színvonalú- mögéfényképezések.. Érdemes folytatni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. Érdemes folytatni? Nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 17. Nem Oké, köszi, közben R2 is írt privit, és linkelte a kritikáját. Kuka ez a film.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 19. Kb. egy éves csúszással én is megnéztem a legújabb Terminátor-filmet. Nem annyira gáz, mint amennyire sokan leírták, egész szórakoztató volt vasárnap estére Az én figyelmemet kerülte el, vagy tényleg nem derült ki, hogyan kerültek terminátorok 84 előttre. Ezt gázosabbnak érzem, mint a vége főcím utáni jelenetet, mert az végül is csak a "csapó" utáni ráadás, rá lehet fogni nagy jóindulattal, hogy folytatások hiányában nem része a sztorinak. Elnézést, csak nehéz visszanézni egy évi hozzászólást, hátha valahol kiderül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 19. Az nem derült ki, mint ahogy az sem, hogy Papsy-nak ki törölte a memóriáját a visszaküldésével kapcsolatban - ugyanakkor felismerte a T-3000-est és a létrehozásával kapcsolatos kísérletekre is "emlékezett", szóval csak szelektíven törölték a memóriáját. Gondolom ezek a folytatásból derültek volna ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 19. Egyértelműen a folytatásokból kaptuk volna meg a válaszokat ezekre. Nagyon sajnálom, hogy nem lesz belőle semmi, szerintem a Genysis nagyon szórakoztató és a magam módján okosan felépített film volt, kellett volna neki még legalább egy rész!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 19. (szerkesztve) Köszi a válaszokat Kicsit sajnálom, hogy nem lesz folytatás, mert érdekelt volna, mit hoznak ki belőle. Szerkesztve: 2016. Szeptember 19. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 19. Szerintem csak idő kérdése és lesz valami "T" -kutyulás.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 19. Passengers: Nyilván egy csomó morális dolog felvetődik majd..Egyelőre nem is tudom, hogy milyen tipusú sci-fi lesz. De nagyon szeretem a műfajt, mindig remélem, hogy valami igazán jó lehet a következő szépreményű alkotás. Közben befutott egy rövidke teaser Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. Köszi!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. Egész ütősnek ígérkezik ez az utazós muvi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Egész ütősnek ígérkezik ez az utazós muvi. Reggelem, mikor tudatosult, hogy munkába kell mennem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Reméljük hogy a muvi azért jobb lesz mint a melóba menős reggeleid. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Egész ütősnek ígérkezik ez az utazós muvi. Bizony nagyon tetszik, nagyon várom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Az a jó, hogy én csak az utóbbi hetekben hallottam ennek a filmnek az érkezéséről (ami érthetetlen számomra, nem egy barlangban lakom), és már be is tettem a decemberi mozimenetrendembe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. (szerkesztve) 71 éves korában elhunyt Curtis Hanson rendező. Életműve nem sok alkotást tartalmaz, de 90-es évektől kezdve olyan remek, igazi feszültséggel teli filmeket forgatot, amiket csak 70-es és a 80-as évek elején tudtak. Isten nyugosztalja. Sajnos kezdenek elmenni azok az alkotók akik még igazi rettenetet tudtak a szívekbe csempészni. Szerkesztve: 2016. Szeptember 21. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. (szerkesztve) 71 éves korában elhunyt Curtis Hanson rendező. Életműve nem sok alkotást tartalmaz, de 90-es évektől kezdve olyan remek, igazi feszültséggel teli filmeket forgatot, amiket csak 70-es és a 80-as évek elején tudtak. Isten nyugosztalja. Sajnos kezdenek elmenni azok az alkotók akik még igazi rettenetet tudtak a szívekbe csempészni. Nem ismertem túlzottan. Átnéztem a munkásságát és csak a Veszélyes vizeken-t láttam, és talán a Kéz, amely a bölcsőt... Előbbit tudom, hogy szerettem! Szerkesztve: 2016. Szeptember 21. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.