JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Két filmajánlat Pildinek és MissKarrdenak, meg igazából bárkinek aki szereti a teljesen trükk- és akciómentes emberi drámákat. Vademberek hajszája (Hunt for the Wilderpeople - 2016) Ezt a filmet most sikerült megnéznem. Nekem is nagyon tetszett. Igazi feelgood film Új Zélandról. Kellemes kikapcsolódás volt, köszi szépen még egyszer, hogy ajánlottad. Valószínűleg így soha nem néztem volna meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Ezt a filmet most sikerült megnéznem. Nekem is nagyon tetszett. Igazi feelgood film Új Zélandról. Kellemes kikapcsolódás volt, köszi szépen még egyszer, hogy ajánlottad. Valószínűleg így soha nem néztem volna meg Szívesen! Örülök, hogy tetszett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Bomarr, a Captain Fantastic is szenzációs film volt! Viggo Mortensen tényleg nagyot alakít benne. Van egy érdekes üzenete a mai globalizált, fogyasztó társadalom felé, és a bizonyos vallásokat is ekéz.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Igen, ugyanakkor tetszik hogy amellett hogy kritizál nem állítja, hogy az ellenkezője tökéletes lenne. Ráhagyja a nézőre a tanulságok levonását és nekem főleg az tetszik ami például szörmentén az oktatás kapcsán felmerül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. A film vége is nagyon különleges volt. Ahogyan elbúcsúzott a család az édesanyjuktól..Szép is meg furcsa is. Szép a vidám zenés jelenet, furcsa a repülőtéri WC-ben, ahogy lehúzzák a hamvait. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. A karib kalózok új része a "Dead man tell no tales" tényleg azt a címet kapta magyarul, hogy "Salazar bosszúja" ... Miért? Hozzák elém a felelősöket! Én A holtak kincse után már semmin sem lepődöm meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Jó tré alcíme lesz. Pedig már elkönyveltem magamban hogy talán A holtak nem mesélnek lesz az alcím. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Jake Gyllenhaal és Ryan Reynolds életet talál a Marson...A túlélésükért kell küzdeniük. Gravitáció és az Interstellar tetszett, akkor talán ez is fog! Én megnézem majd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Érdekesnek tűnik, de erről a trailerről se a Gravitáció, se az Interstellar nem jutna eszembe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 1. (szerkesztve) Várja még valaki rajtam kívül Martin Scorsese új filmjét a Silence-t? A 17. századi feudális Japánban játszódik, ahova keresztény hittérítők érkeznek. Egy ismert regény feldolgozása. Szereplők: Liam Neeson, Andrew Garfield, Ken Watanabe és Adam Driver ! A film a hírek szerint majd 3 órás történelmi eposz lesz. Súlyos darabnak ígérkezik.. Bomarr te legalább várod? Kíváncsi leszek Adam Driver alakítására (a kép jobb oldalán) Szerkesztve: 2016. November 1. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 1. Érdekesnek tűnik, de erről a trailerről se a Gravitáció, se az Interstellar nem jutna eszembe. Nekem se, de tényleg jónak ígérkezik a film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. November 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 1. Súlyos darabnak ígérkezik.. Bomarr te legalább várod? Jaja mióta hallottam róla nálam ez lett az egyik legjobban várt idei film. De biztos vagyok benne, hogy vannak itt még páran, akiket érdekelni fog. Azért egy Scorsese film mindig nagy esemény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 1. Én A holtak kincse után már semmin sem lepődöm meg. Igen, viszonylag nehéz volt benyelni azt a költői képet is..De halványan volt párhuzam, nyomokban felfogható volt. Ez viszont egy koynkrétum, és homlokegyenest más.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 1. Várja még valaki rajtam kívül Martin Scorsese új filmjét a Silence-t? Úgy látom, többen is várjuk, köztük én is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 1. Ezelőtt még semmit se tudtam arról a muviról de most már oda fogok rá figyelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 1. Nekem is új infó, megnézzük Qui-gont és Kylo-t egy filmben! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2016. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 1. Scorsese neve nálam még mindig abban a fiókban van, akikről, ha megtudom, hogy jönnek egy új filmmel, akkor az engem már látatlanba is érdekel. Úgyhogy én is várom a filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 1. The Name of the Rose (A rózsa neve) Csak most sikerült pótolnom ezt az alapművet , Umberto Eco világhírű középkori bűnügyi regényének filmadaptációját. 1379-ben játszódik egye itáliai kolostor falai közt. Rejtélyes gyilkosságok történnek, és Sean Connery karakterére hárul a feladat, hogy megfejtse a gyilkos kilétét. Groteszk figurák, a sötét középkor minden mocskával. És a zseniális Ron Perlman-al, aki egy púpos szörnyszülöttet alakít a filmben. Nagyon tetszett. Christian Slater is milyen fiatal volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. November 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 1. Mikor valaki nemrég beírta, hogy alig tudta végignézni az egyik Farkas filmet, mert ronda volt az egyik ázsiai csaj benne pont ez a film jutott eszembe. Ez tele van eszement csúnya arcokkal. A film viszont első-osztályú. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 1. A könyv után nekem a film nem igazán tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 1. Én a film miatt olvastam el a könyvet, így nekem ilyen gondom nem volt. Még utólag is a film az inkább kedvenc, bár a könyv is tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 2. A héten nekem is sikerült megnézni a Captain Fantastic című filmet, még egyszer köszönöm az ajánlást Nagyon tetszett, igen tanulságos film volt mindamellett, hogy közben kikapcsolt. Az egész család nagyon szerethető volt, még a nagyszülők is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 2. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 2. Doctor Strange Hozza a megszokott Marvel színvonalat. A főgonosz sajnos megintcsak felejthető (ezen Mads Mikkelsen sem segít sokat), van egy jó jelenete Strange-dzsel, de kb. ennyivel ki is fullad. És ilyet nem szoktam mondani, de aki teheti 3D-ben nézze, mert a 2D-s vetítés után én bántam azt a "mínusz egy dimenziót". A film hihetetlenül látványos (ami a trailerben van, az smafu), így aki csípi az MCU-t, annak moziban kötelező. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. November 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 2. A héten nekem is sikerült megnézni a Captain Fantastic című filmet, még egyszer köszönöm az ajánlást Szuper! És szívesen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 2. Jó lesz , én már várom Kiváló színészek alakítanak benne, ugye tudjuk. Gandalf , Obi Wan, és Hermonie pl Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 3. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 3. (szerkesztve) Nekem is sikerült végre megnéznem a Captain Fantastic c. filmet, és én is csak jót mondhatok róla. Érdekes szelete a társadalomnak, nagyon szerethető család; meghökkentő helyzet, amibe kerülnek, és szerintem az apa megtalálja a jó megoldást. Viggo Mortensen szuper volt benne. Bomarr, köszi az ajánlást még egyszer, nagyon tetszett. MissKarrde, nekem valamelyes eszembe juttatta A család kicsi kincse c. filmet, számomra hasonló boldogságot sugárzott. Rog, köszi a Passengers videót! Nagyon várom ezt a filmet, már a szituáció is hátborzongató. No, és a Szépség és a Szörnyeteg is nagyon várós. Szerkesztve: 2016. November 3. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 3. Hát ez a bőség zavara...valaki ajánljon innen valami különleges filmet légyszi http://www.listchallenges.com/lists/movies Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 3. Érkezett egy új trailer a csodanőcis filmhez. http://www.youtube.com/watch?v=1Q8fG0TtVAY&feature=share Plusz pár poszter is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.