Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ez az új Pókember nagyon béna. Az előzetes el is vette a kedvemet tőle.

Teljes mértékben egyetértek.

Nekem ez a srác még mindig nem jön be, mint hálószövő, és akkor az elhízott ázsiai haverjáról ne is beszéljünk. A jelmez és a logó viszont nagyon tetszik, illetve Robert Downey Jr. szerepeltetése is kiváló ötlet.

Az Avengers-maszkot viselő bűnözők amúgy jópofák voltak a trailerben. :D

Egyébként bármennyire is nem szimpatikus a film, meg fogom nézni. Mondjuk, egy Andrew Garfield-féle SM-filmnek jobban örültem volna.

Szerkesztve: - caseyjones

Hozzászólás ideje:

Én speciel csak nem néztem fel mostanában a "kaminszúnra". Nem volt eszemben. :D

Hozzászólás ideje:

Látom minednki akkora RO lázban ég, hogy elsiklottatok az új Nolan film előzetes felett :P

Nagyon jó, persze a film nézős lesz trailer nélkül is :)

Hozzászólás ideje:

Blade Runner 2049 teaser

Sajnos elég bombasztikusnak néz ki, de ki tudja, mennyire adja vissza a film hangulatát. Őszintén szólva nekem már Deckard visszahozatala sem tetszik, remélem, lesz rá valami jó magyarázat.

30 évvel vagyunk a Szárnyas fejvadász történései után. A Los Angeles-i rendőrségnek új blade runnerje van, K (Ryan Gosling), aki rábukkan egy rég eltemetett, nagy horderejű titokra, ami romba döntheti a társadalmat. K a nyomozás során a 30 éve eltűnt Rick Deckard (Harrison Ford) nyomára bukkan.

Hozzászólás ideje:

Blade Runner 2049 teaser

Sajnos elég bombasztikusnak néz ki, de ki tudja, mennyire adja vissza a film hangulatát. Őszintén szólva nekem már Deckard visszahozatala sem tetszik, remélem, lesz rá valami jó magyarázat.

30 évvel vagyunk a Szárnyas fejvadász történései után. A Los Angeles-i rendőrségnek új blade runnerje van, K (Ryan Gosling), aki rábukkan egy rég eltemetett, nagy horderejű titokra, ami romba döntheti a társadalmat. K a nyomozás során a 30 éve eltűnt Rick Deckard (Harrison Ford) nyomára bukkan.

Köszi! Érdekel is meg nem is.

Harrison Ford nem túl "badass" ebben a trailerben.

Hozzászólás ideje:

Harrison Ford lehet hogy nem lesz túl "badass" a második Blade Runner muviban de Keanu Reeves biztos nagyon "badass" lesz a második John Wick muviban. :cool::rock:

Amúgy engem a BR2049 nem igazán spannolt fel. Mondjuk az elsőért se vagyok annyira oda. Egyszer láttam pár éve a bővítettet és azóta se szottyant kedvem rá.

Hozzászólás ideje:

Nagyon jó ez az előzetes. :) Szeretem a zenés filmeket, és ez igazi gyöngyszemnek tűnik. :)

Hozzászólás ideje:

Ez engem is nagyon érdekelne, de valószínüleg csak jövőre (jövő héten) jutok el rá. Mondjuk a pénzügy előtt pont jót fog tenni nekem egy ilyen film. :D

Hozzászólás ideje:

Ma végre én is letudtam az Érkezést. Úgy voltam vele hogy ha az A gömb nagyon be tudott jönni akkor talán emez is be tud. Nem tévedtem mert majdnem annyira bejövős mint a golyóbisos. Szerintem nagyon klassz muvi.

------------------------------------

Hozzászólás ideje:

Aki esetleg szereti a skandináv filmeket, meleg szívvel tudnám ajánlani A férfi, akit Ovénak hívtak c. svéd filmet. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.