Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 12. Nagyon várós. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 12. Én is szeretem Nolan filmjeit. Biztos jó lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Hirtelen nem találtam jobb topikot. Megéri: http://hvg.hu/tudomany/20161213_star_wars_trilogia_letoltes_ingyen_hd_minoseg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Már bekerült a Star Wars Saga DVD és Blu-Ray kiadás 2.0 topicba, de itt lehet több emberhez eljut Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2016. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 14. (szerkesztve) Ez az új Pókember nagyon béna. Az előzetes el is vette a kedvemet tőle. Teljes mértékben egyetértek. Nekem ez a srác még mindig nem jön be, mint hálószövő, és akkor az elhízott ázsiai haverjáról ne is beszéljünk. A jelmez és a logó viszont nagyon tetszik, illetve Robert Downey Jr. szerepeltetése is kiváló ötlet. Az Avengers-maszkot viselő bűnözők amúgy jópofák voltak a trailerben. Egyébként bármennyire is nem szimpatikus a film, meg fogom nézni. Mondjuk, egy Andrew Garfield-féle SM-filmnek jobban örültem volna. Szerkesztve: 2016. December 14. - caseyjones Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Látom minednki akkora RO lázban ég, hogy elsiklottatok az új Nolan film előzetes felett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Én speciel csak nem néztem fel mostanában a "kaminszúnra". Nem volt eszemben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Látom minednki akkora RO lázban ég, hogy elsiklottatok az új Nolan film előzetes felett Nagyon jó, persze a film nézős lesz trailer nélkül is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Megnézzük majd ezt is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Én is meglesem. Ütős muvinak ígérkezik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 17. nemzetközi Páncélba zárt szellem tréler: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2016. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 19. Blade Runner 2049 teaser Sajnos elég bombasztikusnak néz ki, de ki tudja, mennyire adja vissza a film hangulatát. Őszintén szólva nekem már Deckard visszahozatala sem tetszik, remélem, lesz rá valami jó magyarázat. 30 évvel vagyunk a Szárnyas fejvadász történései után. A Los Angeles-i rendőrségnek új blade runnerje van, K (Ryan Gosling), aki rábukkan egy rég eltemetett, nagy horderejű titokra, ami romba döntheti a társadalmat. K a nyomozás során a 30 éve eltűnt Rick Deckard (Harrison Ford) nyomára bukkan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 19. Blade Runner 2049 teaser Sajnos elég bombasztikusnak néz ki, de ki tudja, mennyire adja vissza a film hangulatát. Őszintén szólva nekem már Deckard visszahozatala sem tetszik, remélem, lesz rá valami jó magyarázat. 30 évvel vagyunk a Szárnyas fejvadász történései után. A Los Angeles-i rendőrségnek új blade runnerje van, K (Ryan Gosling), aki rábukkan egy rég eltemetett, nagy horderejű titokra, ami romba döntheti a társadalmat. K a nyomozás során a 30 éve eltűnt Rick Deckard (Harrison Ford) nyomára bukkan. Köszi! Érdekel is meg nem is. Harrison Ford nem túl "badass" ebben a trailerben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2016. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 19. Harrison Ford nem túl "badass" ebben a trailerben. Az eredeti filmben sem az, így nem is kell annak lennie. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 19. Harrison Ford lehet hogy nem lesz túl "badass" a második Blade Runner muviban de Keanu Reeves biztos nagyon "badass" lesz a második John Wick muviban. Amúgy engem a BR2049 nem igazán spannolt fel. Mondjuk az elsőért se vagyok annyira oda. Egyszer láttam pár éve a bővítettet és azóta se szottyant kedvem rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Az eredeti filmben sem az, így nem is kell annak lennie. Újra kell néznem. Nem vagyok rajongó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Én annak idején imádtam a látványvilágát. Arra kíváncsi leszek, hogy mennyire lesz majd felismerhető Budapest. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 21. (szerkesztve) nagyobb méretben Szerkesztve: 2016. December 21. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 28. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 28. (szerkesztve) La la land/Kaliforniai álom Na, így kell jó filmet csinálni! Szerkesztve: 2016. December 29. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 28. Nagyon jó ez az előzetes. Szeretem a zenés filmeket, és ez igazi gyöngyszemnek tűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 29. Ha tudod, mindenképpen nézd/nézzétek meg, mert szuper film volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2016. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 29. Ez engem is nagyon érdekelne, de valószínüleg csak jövőre (jövő héten) jutok el rá. Mondjuk a pénzügy előtt pont jót fog tenni nekem egy ilyen film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 29. Pénzügy előttre mindenképpen ajánlott Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 2. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Ma végre én is letudtam az Érkezést. Úgy voltam vele hogy ha az A gömb nagyon be tudott jönni akkor talán emez is be tud. Nem tévedtem mert majdnem annyira bejövős mint a golyóbisos. Szerintem nagyon klassz muvi. ------------------------------------ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. Már én is nagyon megnézném az Érkezést.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Aki esetleg szereti a skandináv filmeket, meleg szívvel tudnám ajánlani A férfi, akit Ovénak hívtak c. svéd filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. (szerkesztve) Már én is nagyon megnézném az Érkezést.. Mi tart(ott) vissza? Szerkesztve: 2017. Január 7. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.