csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 2. (szerkesztve) Legalább az biztos, hogy a 2. résznél jobb lesz Remélem is! Szerkesztve: 2017. Február 2. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 2. Nekem már az első rész sem tetszett igazán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 2. Az biztos, hogy nem úgy szólította a meg közönséget, mint a korábbi filmjeik. Vagy úgy is mondhatnám, kissé (kis)fiús a célközönsége.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 2. Batman v Superman. Tetszett. Határozottan nagyon jó lett. Talán még jobban is, mint az Acélember, vagy a Sötét lovag: Felemelkedés. A Batman: kezdődik!-et és a Sötét lovagot még nem érte le teljesen, de majdnem ott van. Öngyilkos osztag. Meglepően jó lett, még úgy is, hogy két általam kedvelt karakter csak alig szerepelt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 2. Batman v Superman. Tetszett. Határozottan nagyon jó lett. Talán még jobban is, mint az Acélember, vagy a Sötét lovag: Felemelkedés. A Batman: kezdődik!-et és a Sötét lovagot még nem érte le teljesen, de majdnem ott van. Öngyilkos osztag. Meglepően jó lett, még úgy is, hogy két általam kedvelt karakter csak alig szerepelt. Nos nem vagyunk egyformák. Örülök, hogy jól szórakoztál az említett filmeken. Nekem egyszernézősek, míg Nolan trilógiájának záródarabját egyenrangúnak tartom az első két résszel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 2. Érdekes az a galaxisőrzős pillangónőci. Akár szárnyai is lehetnének. Köszi szépen Nagyon jó a Szépség és a Szörnyeteg előzetese, azt is köszi. Szívesen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 3. Lehet, hogy lesznek is. itt minden belefér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 5. Kíváncsi leszek az új Transformersre. Legalább akkora rajongója vagyok a TF-nek, mint a Star Warsnak. Az eddigi előzetesek, illetve a legújabb spot alapján a látvánnyal nem lesz gond, arra mérget vehetünk, de én továbbra is félek... Látványvilágot tekintve az előző rész is nagyon jó volt, de azt leszámítva majdhogynem semmi értékelhető nem volt benne. Lehet kritizálni Shia LaBeouföt, de szerintem a Transformers vele volt az igazi. Nekem hiányzik az a bugyuta, szerencsétlen főszereplő, Mark Wahlberg nekem nem szimpatikus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 5. Unikront jó lenne még behozni a történetbe. Egy ilyen Transformerst még megnéznék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 5. Énekelj: A célközönségnek talitalálat, a gyerekek remekül szórakoztak, pedig sajnos tipikusan olyan film, hogy ha láttad a trailert, akkor láttad a filmet is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 5. Megnéztem Doctor Strange-t. Nagyon jó volt! Rég nem láttam ennyire jó képregényfilmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 5. Megnéztem Doctor Strange-t. Nagyon jó volt! Rég nem láttam ennyire jó képregényfilmet. Ugye? Szerintem is az elmúlt évek legjobb darabja! És bár a zenéje hasonlított nagyon a Star Trekéhez, de így is kiemelkedő darab, abszolút egyedi hangulatot adott a filmnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 5. Igen, jól szórakoztam rajta. Sokkal jobb volt mint az Amerika Kapitány. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 5. Nincs sok összehasonlítási alapom más képregény filmekkel, de a Doktor Strange nekem is nagyon tetszett. Izgalmas, látványos és kiemelkedően jó a főszereplő, akit teljesen Cumberbatch-re szabtak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 6. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 6. Miafene. Wolvi összekomázott Benton dokival. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 6. (szerkesztve) Alicia Vikander az új TOMB RAIDER film forgatásán. Nekem bejött a 2013-as reboot játék, bár a folytatással még nem játszottam. Kíváncsi vagyok erre a filmre. Szerkesztve: 2017. Február 6. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 6. Miafene. Wolvi összekomázott Benton dokival. Eriq La Salle! Nahát! Még a világon van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 6. Hű, Angelina Jolie-val ellentétben most azt mondom, megtalálták az élő Lara Croftot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Február 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 6. Alicia Vikander az új TOMB RAIDER film forgatásán. Nekem bejött a 2013-as reboot játék, bár a folytatással még nem játszottam. Kíváncsi vagyok erre a filmre. Örülök, hogy nem stócolták fel a melleit. Vikander úgy szép ahogy van és ez a sportos alkat jobban is passzol majd az akciójelenetekhez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 9. Schwarzi rajongók figyelem! Kapunk idén egy méltóságteljes filmet a kedvencünktől? http://www.youtube.com/watch?v=ZN8toxhSn9Y Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 9. Nocsak. Ez érdekesnek tűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 9. Nocsak. Ez érdekesnek tűnik. Szerintem is. Lehet, hogy elfogult vagyok, de Őt mindig is az emelte a társai fölé, hogy voltak színészi kvalitásai. És most ráadásul egy "igaz történet". Meglátjuk. Annyi szent, hogy sose ment le annyira kutyába, mint Segal, Van Damme vagy Lundgren, így joggal várok egy ha nem is kitűnő, de jó filmet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 9. (szerkesztve) Stallone messze a legjobb színész az akciósztárok közül, a többiek kvalitásairól pedig majd ír Bomarr. Szerkesztve: 2017. Február 9. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 9. Nekem is Schwarzi a top kedvenc az akciósztárok közül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 10. Swarzitól a T2, Stallonétól a Pusztító a kedvenc filmem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 10. Vajon hogy kell használni azt a kagylót? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 11. (szerkesztve) Nékem is felkeltette az érdeklődésemet az Aftermath trélere. Azt hiszem Schwarzie újabb komolyabb jellemábrázolást igénylő szerepre lelt abban a muviban. Akciósztár fronton én is inkább Sly párti vagyok de Schwarzie nem sokkal marad el tőle. A fő favoritom Sly-tól az A bosszú börtönében, Schwarzie-tól pedig az A hatodik napon. Szerkesztve: 2017. Február 11. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 11. (szerkesztve) Vajon hogy kell használni azt a kagylót? "...nem tudja hogy kell használni a tengeri kagylókat! Nékem is felkeltette az érdeklődésemet az Aftermath trélere. Azt hiszem Schwarzie újabb komolyabb jellemábrázolást igénylő szerepre lelt abban a muviban. Akciósztár fronton én is inkább Sly párti vagyok de Schwarzie nem sokkal marad el tőle. A fő favoritom Sly-tól az A bosszú börtönében, Schwarzie-tól pedig az A hatodik napon. Érdekes választások. Az biztos, hogy nem közízlésed van! De ne érts félre. Semmi baj az említett filmekkel. Amúgy remélem nem tudtok rámcáfolni, de azt hiszem Schwarzinak több sci-fije volt. Talán ezért billen felé a mérlegem. Szerkesztve: 2017. Február 11. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 11. Érdekes választások. Az biztos, hogy nem közízlésed van! De ne érts félre. Semmi baj az említett filmekkel. Ha TOP5 listát kéne felállítanom Sly illetve Schwarzie filmjeiből akkor a pusztító ember kalandja és a T2 is benne lenne az adott listában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.