Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 22. Hozzászólás ideje: 2017. Február 22. Ezek jó hírek! Biztos, hogy a RO is jön hamarosan. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 22. Hozzászólás ideje: 2017. Február 22. Ezek jó hírek! Biztos, hogy a RO is jön hamarosan. Tavaly márciusban nyílt meg az előrendelési lehetőség. Bennem is felmerült, hogy Strange dokival visszatér a Disney BD és ennek mi az oka? Lehet, hogy nem is kell exkluzivitás az SW BD-hez? Jöhet akár már "simán" is? Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2017. Február 22. Hozzászólás ideje: 2017. Február 22. Tavaly márciusban nyílt meg az előrendelési lehetőség. Bennem is felmerült, hogy Strange dokival visszatér a Disney BD és ennek mi az oka? Lehet, hogy nem is kell exkluzivitás az SW BD-hez? Jöhet akár már "simán" is? Biztos már több Disney DVD-t vettünk az elmult időszakban, mint amiről álmodni mert volna a kiadó. Szerintem, nem érti a Disney, hogy hogy lehet az, hogy a moziban a magyar, nagyobb lélekszámú nemzeteket utasított a háta mögé a nézőszámot tekintve. Akkor ezek a magyarok miért nem vesznek BD-t? Na ja, soroljam: világbajnok ÁFA, szegénységben tartott nép. Rosszabul élünk mint Kádár alatt. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Február 24. Hozzászólás ideje: 2017. Február 24. http://www.youtube.com/watch?v=gIqTKqBrJTo Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 24. Hozzászólás ideje: 2017. Február 24. Wow! Ide hallatszik Kínából a fitymacsattogás. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Február 24. Hozzászólás ideje: 2017. Február 24. Azt hiszem megvan a nyári sörözős-haveros film. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Február 25. Hozzászólás ideje: 2017. Február 25. Előbb meg kéne néznem az előző hét részt... Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Február 27. Hozzászólás ideje: 2017. Február 27. Hát nem, de legalább bebizonyosodott, milyen tehetséges emberek dolgoznak a háttérben. Ekkora blamát. A második kedvencem a La la land legjobb jelmez jelölése. Basszus, 80-as évekbeli ruhákban vannak, amik nem is tűnnek 80-as évekbelinek. Mi ebben az extra, hogy jelölt legyen? Még mindig az alapján állítanak jelölteket, hogy kinek mennyire tetszik a film, nem hogy az adott kategóriában milyen teljesítményt értek el... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Február 27. Hozzászólás ideje: 2017. Február 27. Egy kritikus barátommal beszélgettem arról, hogy már-már közröhej az, milyen filmeket jelöltek. De ezúttal azért a díjátadó is ott volt a szeren. Rossz címet beolvasni, te atya ég... Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 27. Hozzászólás ideje: 2017. Február 27. Zootopia leverte a Kubo-t. Egy sablon popcorn show egy nem akármilyen teljesítménnyel elkészített tanulságos különleges alkotást. Van még kérdés? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Február 27. Hozzászólás ideje: 2017. Február 27. Én a Zootopiának örülök, nagyon szeretem azt a filmet. Mondjuk a Kubót még nem láttam, semmit nem is tudok róla, szóval lehet, hogy ha egy kicsit jobban ismerném, már más lenne a leányzó fekvése. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Február 27. Hozzászólás ideje: 2017. Február 27. Az animációs filmek terén annyira nem sántít a dolog, mert a Zootopia és a Kubo is mind közönségileg, mind kritikailag elismert filmek. A Kubot én sem láttam, így arról nem is beszélnék többet, de a Zootopia is rendelkezett egy a mai világban érvényes tanulsággal. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Február 27. Hozzászólás ideje: 2017. Február 27. Kallus adta át a magyar Oscar-díjat. Zootopia is megérdemli az Oscar-t de ha ilyen "Oscar szemmel" nézem a két filmet akkor nem kérdés hogy Kubo a győztes. Kubo története sokkal drámaibb és érzelem dúsabb, a különleges látványáról és hangulatáról nem is beszélve. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 27. Hozzászólás ideje: 2017. Február 27. Ja igen. Gratulálok a Mindenki-nek! Lassan meg kellene nézni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Február 27. Hozzászólás ideje: 2017. Február 27. Rossz címet beolvasni, te atya ég... Inkább rossz papírt odaadni, vagy valami hasonló történt A Kubot nekem is meg kellene már néznem, itt van a gépemen, de mostanában se pénteken, se szombaton nem tudok filmet nézni, hétköznap még inkább felejtős, ezért lassan haladok a filmezéssel... Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Logan filmet nagyon dicsérik mindenhol. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. Nagyon nagynak ígérkezik ez a muvi. Groot azon az ülésen megalol. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. 2. helyen van az idei várós listán. Az első ugye az nem kérdés. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. 2. helyen van az idei várós listán. Az első ugye az nem kérdés. Halálos iramban 8? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. A Logant a héten már vetítik nálunk? Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. A Logant a héten már vetítik nálunk? Igen holnaptól. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 2. Hozzászólás ideje: 2017. Március 2. Jack Reacher: Csak most pótoltam ezt a filmet. Nagyon kellemes meglepetés volt! Izgalmas krimi, mégis végig követhető. És Jai Courtney első komolyan vehető szerepe, már amiket én láttam tőle eddig. (Die Hard 5, T-G, Beavatott, Suicide Squad) Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Március 2. Hozzászólás ideje: 2017. Március 2. 2.rész sajnos gyengébb lett. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 2. Hozzászólás ideje: 2017. Március 2. (szerkesztve) 2.rész sajnos gyengébb lett. Sokkal! Túl vagyok rajta. Sajnos az eredeti lábszagát sem érezték, nem hogy felérjenek hozzá. A kőkemény magánzó egy nem is szimpla, hanem kettős bébiszitter lett! Nem semmi ötlet. Reális imdb pontszám. Cobie Smulders csak "fiúlányt" tud játszani? És örülök, hogy felnőtt korára szép lány lett Kevinből: Danika Yarosh. Szerkesztve: 2017. Március 2. - csoli1138 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Március 2. Hozzászólás ideje: 2017. Március 2. Igen holnaptól. Köszönöm. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.