Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: Február 12. Én is szerettem az új Majmok bolygója filmeket. Nagyszerűen felépítették a sztorit, merem remélni, hogy a negyedik rész is jó lesz. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: Február 14. Oké....ez fenomenális volt, a trailer. :O Ez már mutat rendesen, tele új jelenetekkel! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: Február 15. Lehet hogy egy tucat Netflix film lesz ez is, volt már rá példa, de hogy Millie Bobby Brown sosem volt még ennyire dögös, mint ebben a trailer-ben, az tuti!! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: Február 15. Érdekesnek tűnik, szerintem megnézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: Február 15. 25 perccel korábban, Cpt. Rex írta: Lehet hogy egy tucat Netflix film lesz ez is, volt már rá példa, de hogy Millie Bobby Brown sosem volt még ennyire dögös, mint ebben a trailer-ben, az tuti!! Épp azon gondolkodtam, hogy hogyan fogják elhitetni a Stranger Things következő évadában, hogy még mindig 15 éves körüli kislány. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: Február 16. Az új Spawn film forgatókönyve már majdnem készen volt, amikor tavaly kitört a sztrájk. Továbbra is folyik a munka a filmen. A készítők szerint nem fogják Marvelesíteni a projektet. https://movieweb.com/spawn-reboot-todd-mcfarlane-risky-dangerous-not-marvel-lite/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: Február 17. 2024. 02. 15. - 19:09, Dzséjt írta: Épp azon gondolkodtam, hogy hogyan fogják elhitetni a Stranger Things következő évadában, hogy még mindig 15 éves körüli kislány. Most lehet meg fogsz lepődni, de láttam már olyan 14 éves leányt, aki simán kinézett 18-19-nek, és nem egy kettőt.... Ennyire nyomják az emberekbe a gén módositott élelmiszert. A liszten keresztül, ami a kenyérnek az alapja, egészen a húsokig, sajnos. Szerintem nem lesz gond ezzel, hogy a most 19 éves Millie-nek, egy 15 éves leányt kell eljátszania. A Godzilla Vs Kong-ban 16 éves volt, a kis Millie, és simán kinézett 18-nak... Szóval nem lesz ezzel gond, gondolom.. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Február 18. Pókfóbiások inkább ne nézzék meg. Amúgy beteg egy film lesz ez is..xD 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Február 18. Ez az új Pókember mozi? 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Február 18. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Ez az új Pókember mozi? EZ egy másik pók verzum film lesz, az már biztos..xD Meg fogom nézni, kiváncsi leszek, mit hoznak ki belőle... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Február 18. Az előzetes alapján ez is egy tucathorror lesz pókokkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: Február 21. (szerkesztve) No, úgy néz ki, miután David Leitch (Dead Pool 2, Hobbs & Shaw) otthagyta a projektet "alkotói nézeteltérés" okán, valami Gareth Edwards nevű figura veszi át a következő Jurassic-film dirigálásának lehetőségét. Ismeritek a csávót? Láttatok tőle valami jót? Szerkesztve: Február 21. - Dzséjt 1 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: Február 22. A neve ismerős de nem tudom hogy mikor találkoztam vele legutóbb. Az a manus is alig rémlik már de az előző kommentből újra megtudtam hogy rendező. Legalábbis ha tudtam egyáltalán valamikor. Mert már abban se vagyok biztos hogy tudtam. Tehát gondoltam utánanézek annak hogy miket rendezett és láttam hogy ledirigált néhány bejövős muvit és úgy gondolom hogy jobban járunk vele. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: Február 22. View post on imgur.com 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: Február 25. Hideghegy Kezdeném azzal hogy bár most először láttam a filmet, amikor elhangzott belőle egy mondat, biztos voltam benne hogy hallottam már valahol. Aztán rájöttem hogy Lenci Palpatine szinkron variációs videójában hallottam. Ennyire megmaradnak a fejemben, amiket hallok. Nagyon tetszett a film, az egyik legjobb, amit mostanában láttam! 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 4. Ahogy olvastam, Március 1.-től streamelik a Napoleon movie-t, de csak a 2.5 órás verziót. Mivel elég vegyes kritikákat kapott a film, a 4 órás bővitett változat, nem biztos, hogy elkészül. Egyenlőre még nem lehet pontosan tudni, lesz-e valami belőle, avagy sem. Sajnálnám, ha nem készülne el a bővitett verzió, mert a "rövidebb" változat, szét van vagdosva, igy nem lehet normálisan élvezni, a filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 4. Én élveztem a Napóleonból a két és fél órás filmet is. Nagyon feszes volt a tempója, de engem nem zavart. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 8. (szerkesztve) Megnéztem ezt a Hercegnő és a Sárkány filmet. (Millie Bobby Brown) Őszintén? Sokkal rosszabbra számitottam, de még igy sem lett egy nagy eresztés. Ha nincsennek elvárások, akkor élvezhető ez a CGI cunami. Szerkesztve: Március 9. - Cpt. Rex Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 11. Az Oppenheimer tarolt a hajnali Oscar gálán. Ludwig pedig most már Oscar díjas zeneszerző. Abszolút megérdemelt! 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 11. Bravó Ludwig! Egy újabb csillag akit az SW hozott be a köztudatba. Jöhet a Mando film! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 11. Bocsánat, helyesbítek. Most már 2x-es Oscar díjas zeneszerző. Egyet már kapott a Fekete Párducért is. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 11. Szépen teljesített az Oppehheimer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 14. Váó, ez nagyon jól néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 15. Ebben a csávóban semmi karizma nincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 15. Ha nagyon megvágják a vágók esetleg, futhat akár még Olló néven is. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 15. Az előzetest se vagyok hajlandó megnézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 16. Pont ugyanannyira nem érdekel, mint az eredeti film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 18. Oppenheimer Iszonyat nagy csalódás. Nem bírtam fél óránál tovább nézni. Csapongó katyvasz hatást kelt, egymásra dobált jelenetekkel. 1 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 18. Az komoly. Nálam az év filmje volt tavaly. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 18. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Oppenheimer Iszonyat nagy csalódás. Nem bírtam fél óránál tovább nézni. Csapongó katyvasz hatást kelt, egymásra dobált jelenetekkel. Holnap tervezem megnézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.