lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Erre akartam célozni én is. Így van frenkie ahogy írod. Úgy van jól emlékszik Frenkie. Egész premier héten ment a pletyka meg a hype, hogy már kint van a film. Visszalehet keresni a Premier hét hétfő-kedd-szerdáját. Nem jött ki, csak csütörtök hajnali 5 óra tájban. De az ep2 valóban korábban kijött, majdnem egy héttel. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. (szerkesztve) Asszem nem is lehet vitás, hogy idén mi lesz a kasszarobbantó a mozikban. Szerkesztve: 2007. Június 18. - Oldfighter Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Ez szörnyű... komoly? Nem tetszik? Sztem nagyon állat! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. komoly? Nem tetszik? Sztem nagyon állat! Nem is tudom.Kezd visszatérni a régi filmek világára a film. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Nekem bejön! Donát Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Fura, de tetszik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Állat ez a motor! A Transformers meg a az utóbbi évek egyik kellemes meglepetése lesz. Érzem. Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Szerintem cool! Olyan, mint a tank, csak kicsiben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. (szerkesztve) Asszem nem is lehet vitás, hogy idén mi lesz a kasszarobbantó a mozikban. Oldie! Megnézzük premieren? Komoly. Szerkesztve: 2007. Június 18. - Ody Mandrell Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. http://video.msn.com/v/us/fv/fv.htm??g=13f...w&fg=>1=10056 Bat-izé video formátumban is. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Hát förtelmes az a járgány. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Bat-izé video formátumban is. Jó lesz ez, ha nem egy ribanc ül majd rajta. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Ehhez még Botman is kevés hogy normális legyen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Ehhez még Botman is kevés hogy normális legyen. Én nem írnám le ilyen hamar. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Ez a batman járgány frankó, de az új szerkó kicsit fura... legalábbis a multkori visszafogottab verzió valahogy jobban tetszett. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Hupsz, látom, hogy már volt... bocsi Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Pókember 3: Már az elöző részek se törtek müvészi magaslatokba, de ezzel az új résszel sikerült igazán mélyre süllyedni... valahová arra a szintre, ahol a '82-es Sárember vagy a nemrég bemutatott Szellemlovas tanyázik. Mintha a jeleneteknek nem is lenne közük egymáshoz... egy-két okés akciójelenet után, úgy dobálják egyik jelenetet a másik után, mintha valamiféle hosszúra vágott elözetest néznénk. S ez még csak a bemelegités, mert Parker 'begonoszodásával' sikerül csak igazán kiverni a cikimérőt. Azt a báros jelenetet, ahol a darkosan elfésült hajú pókfiú egy rögtönzött tánccal örvendezteti meg a közönséget nem is tudtam hovat enni... jobb is lesz ha Raimi valami másba fog. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Én nem írnám le ilyen hamar. Én már akkor leírtam amikor az az állítólagos Joker-kép bekerült ide. Az tutira olyan mintha a Nicholsonos Botmanből koppintották volna. Joker a bandájával randalírozik a múzeumban és az egyik egy mellszobrot fest össze-vissza olyanra amilyen az az összemázolt ökör azon a képen. Hát ha Jóki tényleg úgy fog kinézni a filmben ahogy azon a képen van akkor rohadt eredeti fejzetet kreáltak neki. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Hát ha Jóki tényleg úgy fog kinézni a filmben ahogy azon a képen van akkor rohadt eredeti fejzetet kreáltak neki. ERRE a képre gondolsz? Mert ezen nem Joker szerepel, hanem az egyik embere. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Erre a képre gondolsz? Egy korábbira. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Egy korábbira. Az meg simán egy promo-kép volt... nem a filmből, ugyhogy abbol aligha következik, hogy másolják a korábbi filmet Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. abbol aligha következik, hogy másolják a korábbi filmet Úgy legyen. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. ERRE a képre gondolsz? Mert ezen nem Joker szerepel, hanem az egyik embere. Szerintem a pirosfestékes Jokerre gondolt, a legelső fotóra. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Szerintem a pirosfestékes Jokerre gondolt, a legelső fotóra. Igen, de azon már túl vagyunk. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Igen, de azon már túl vagyunk. Akkor még nem láttam a hozzászólást. Mellesleg nekem tetszik az új Joker, elég viccesen nézne ki egy Jack Nicholson féle a filmben. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. elég viccesen nézne ki egy Jack Nicholson féle a filmben. Én nem mondtam hogy olyannak kéne lennie de ebben a fajtában szerintem se jönne ki jól. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. A Batman motor baromi jól néz ki.A Transformerst enyhe túlzással annyira várom mint annak idején az EP3-at.Ez a nyár jó lesz filmek szempontjából.Jövő hét vége Die Hard 4 aztán Transformers. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Félek ezektől a gép-járművektől. A trailer meglehetősen Herbie-s volt... mintha Kicsi Kocsi félrelépett volna egy középkategóriás világmegmentővel. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.