Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 19. Hozzászólás ideje: 2007. November 19. Vagy a bélgázok törtek úgy ki belőle. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. November 19. Hozzászólás ideje: 2007. November 19. (szerkesztve) Éppen puszit ad neki a predalien Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Mármint valóban, mert ez a predalien-királynő így fog szaporodni. Csókkal közvetlen implantálja a petéket, szóval sztornózva lesz a tojás meg az arcmászó. A sátorban levő szétdurranó néninek mi a baja? Szerkesztve: 2008. Június 28. - Ody Mandrell Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Éppen puszit ad neki a predalien Ez mekkora baromság már Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Hozzászólás ideje: 2007. November 20. (szerkesztve) Éppen puszit ad neki a predalien Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Mármint valóban, mert ez a predalien-királynő így fog szaporodni. Csókkal közvetlen implantálja a petéket, szóval sztornózva lesz a tojás meg az arcmászó. Ja de én a trailerben szereplő nénire gondotam, de ez is érdekes. Most jön két film is, és máris klisét csinálnak egy dologból: sátorban ordító néni... Szerkesztve: 2008. Június 28. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Ja de én a trailerben szereplő nénire gondotam, de ez is érdekes. Most jön két film is, és máris klisét csinálnak egy dologból: sátorban ordító néni... A Cloverfieldben valami vírus fog elszaporodni a szörny felbukkanásával. Állítólag. :S De még majd utánanézek és akkor okosabbak leszünk Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. November 21. Hozzászólás ideje: 2007. November 21. No akkor jöjjön pár kép egy remélhetőleg remek hentelős filmből. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. November 21. Hozzászólás ideje: 2007. November 21. Kisebbek nem voltak? Ez a Starship Troopers 3 akar lenni? Mert szerintem a remek rész már most elfelejthető... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. November 21. Hozzászólás ideje: 2007. November 21. Kisebbek nem voltak? Ez a Starship Troopers 3 akar lenni? Mert szerintem a remek rész már most elfelejthető... Sajna nem voltak Nem tudom miért így rakta be őket :S De a http://www.starshiptroopers3.net/ elérhető nagyobb méretben is. Nem tudom miért kéne felejtősnek lennie? A második részt azt igen, el lehet felejteni, de mint ahogy a rendező is mondta ez a film az első részre fog hajazni. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. November 21. Hozzászólás ideje: 2007. November 21. Húú az első hentelős film amit láttam.Még a Ryan elött.Ebben láttam előszőr széttépett testeket.Nekem tetszett.A maga bárgyú módján bemutatta milyen szörnyű egy háború.Remélem a 3. ugyanolyan jó lesz mint az első.Rico visszatér. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. November 21. Hozzászólás ideje: 2007. November 21. Sajna nem voltak Nem tudom miért így rakta be őket :S De a http://www.starshiptroopers3.net/ elérhető nagyobb méretben is. Nem tudom miért kéne felejtősnek lennie? A második részt azt igen, el lehet felejteni, de mint ahogy a rendező is mondta ez a film az első részre fog hajazni. Nekem nem nagyobbak, kisebbek kellenek Éppen a 2. rész miatt nem tudok bizalmat szavazni a 3-nak. Azért az 1. rész mögött mégis egy Paul Verhoeven állt, aki azért nagyobb név a szakmában, mint Edward Neumeier elsőfilmes rendező, akinek a második rész csodálatos sztoriját is köszönhetjük. És ennek a sztoriját megint ő írta. De egye fene, ha Jolene Blalock is kap egy zuhanyzós jelenetet, akkor megnézem Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. November 21. Hozzászólás ideje: 2007. November 21. Pacino - De Niro: Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 22. Hozzászólás ideje: 2007. November 22. Húú az első hentelős film amit láttam. Nálam a "Kannibál holokauszt" volt az első. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 22. Hozzászólás ideje: 2007. November 22. (szerkesztve) Közeledik a Hitmanus http://www.hitmanmovie.com Szerkesztve: 2007. November 22. - Rog Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. November 22. Hozzászólás ideje: 2007. November 22. Elvileg Magyarországon ma jött ki, bár a kritikák alapján nagyon rossz lett. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 22. Hozzászólás ideje: 2007. November 22. Akkor meg már itt van. Amúgy is csak azért raktam be mert ráakadtam és nem azért mert érdekel. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. November 22. Hozzászólás ideje: 2007. November 22. Ma adtáki ha jól tudom a Transformerst DVD magyar szinkronnal. Már meg is van. :) Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. November 22. Hozzászólás ideje: 2007. November 22. Ma adtáki ha jól tudom a Transformerst DVD magyar szinkronnal. Már meg is van. :) December 5-én jelenik meg....hivatalosan. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. November 22. Hozzászólás ideje: 2007. November 22. Ma adtáki ha jól tudom a Transformerst DVD magyar szinkronnal. A megjelenés december ötödike ha jól emlékszek. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 22. Hozzászólás ideje: 2007. November 22. Azt hiszi hogy április elseje van. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. November 22. Hozzászólás ideje: 2007. November 22. December 5-én jelenik meg....hivatalosan. Hivatalosan... Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. November 23. Hozzászólás ideje: 2007. November 23. DVD-kalóz Áááárgggh /kalózosan/ Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. November 23. Hozzászólás ideje: 2007. November 23. Christian Bale-t felkérték az új Terminator film egyik szerepére.Legalább lenne egy igazi színész a filmben, nem Vin Diesel.. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. November 23. Hozzászólás ideje: 2007. November 23. Ez egy téves infó. Az aktuális cikkben még John Connor nevét se tudták helyesen leírni Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. November 23. Hozzászólás ideje: 2007. November 23. Ez egy téves infó. Az aktuális cikkben még John Connor nevét se tudták helyesen leírni Hát akkor menjenek a fenébe, már kezdtem várni a filmet. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 23. Hozzászólás ideje: 2007. November 23. Inkább játssza el újra P. Batemant. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. November 23. Hozzászólás ideje: 2007. November 23. Na van itt már minden fajta verzió http://www.sg.hu/cikkek/56368/christian_bale_a_terminatorban Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. November 25. Hozzászólás ideje: 2007. November 25. Meg szeretném vásárolni a Sólyom végveszélyben című filmet dvd-n.Voltam már sok helyen(Media Markt, Saturn, Elektroworld), de sehol nincs.Hol tudnám ezt a filmet megvenni?Van még valami nagy dvd-film áruló cég? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. November 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. November 25. Meg szeretném vásárolni a Sólyom végveszélyben című filmet dvd-n.Voltam már sok helyen(Media Markt, Saturn, Elektroworld), de sehol nincs.Hol tudnám ezt a filmet megvenni?Van még valami nagy dvd-film áruló cég? Megrendelheted az Xpress-ről 3990 Ft-ért. Ha személyes átvételt kérsz, akkor a VII. kerületi boltjukban át is veheted. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. November 26. Hozzászólás ideje: 2007. November 26. Megrendelheted az Xpress-ről 3990 Ft-ért. Ha személyes átvételt kérsz, akkor a VII. kerületi boltjukban át is veheted. Köszi szépen.Néztem én is ott, csak gondoltam van valahol máshol olcsóbban. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.