Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Éppen puszit ad neki a predalien :)

Mármint valóban, mert ez a predalien-királynő így fog szaporodni. Csókkal közvetlen implantálja a petéket, szóval sztornózva lesz a tojás meg az arcmászó.

A sátorban levő szétdurranó néninek mi a baja? :D

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Éppen puszit ad neki a predalien :)

Mármint valóban, mert ez a predalien-királynő így fog szaporodni. Csókkal közvetlen implantálja a petéket, szóval sztornózva lesz a tojás meg az arcmászó.

Ja de én a trailerben szereplő nénire gondotam, de ez is érdekes. Most jön két film is, és máris klisét csinálnak egy dologból: sátorban ordító néni... :D

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Ja de én a trailerben szereplő nénire gondotam, de ez is érdekes. Most jön két film is, és máris klisét csinálnak egy dologból: sátorban ordító néni... :D

A Cloverfieldben valami vírus fog elszaporodni a szörny felbukkanásával. Állítólag. :S

De még majd utánanézek és akkor okosabbak leszünk :)

Hozzászólás ideje:
Kisebbek nem voltak? :)

Ez a Starship Troopers 3 akar lenni? Mert szerintem a remek rész már most elfelejthető... :)

Sajna nem voltak :D Nem tudom miért így rakta be őket :S De a http://www.starshiptroopers3.net/ elérhető nagyobb méretben is. :D

Nem tudom miért kéne felejtősnek lennie? A második részt azt igen, el lehet felejteni, de mint ahogy a rendező is mondta ez a film az első részre fog hajazni. :oops:

Hozzászólás ideje:

Húú az első hentelős film amit láttam.Még a Ryan elött.Ebben láttam előszőr széttépett testeket.Nekem tetszett.A maga bárgyú módján bemutatta milyen szörnyű egy háború.Remélem a 3. ugyanolyan jó lesz mint az első.Rico visszatér.

Hozzászólás ideje:
Sajna nem voltak :D Nem tudom miért így rakta be őket :S De a http://www.starshiptroopers3.net/ elérhető nagyobb méretben is. :)

Nem tudom miért kéne felejtősnek lennie? A második részt azt igen, el lehet felejteni, de mint ahogy a rendező is mondta ez a film az első részre fog hajazni. :oops:

Nekem nem nagyobbak, kisebbek kellenek :D

Éppen a 2. rész miatt nem tudok bizalmat szavazni a 3-nak. Azért az 1. rész mögött mégis egy Paul Verhoeven állt, aki azért nagyobb név a szakmában, mint Edward Neumeier elsőfilmes rendező, akinek a második rész csodálatos sztoriját is köszönhetjük. És ennek a sztoriját megint ő írta. De egye fene, ha Jolene Blalock is kap egy zuhanyzós jelenetet, akkor megnézem :)

Hozzászólás ideje:
Húú az első hentelős film amit láttam.

Nálam a "Kannibál holokauszt" volt az első.

Hozzászólás ideje:

Akkor meg már itt van.

Amúgy is csak azért raktam be mert ráakadtam és nem azért mert érdekel.

Hozzászólás ideje:
Ma adtáki ha jól tudom a Transformerst DVD magyar szinkronnal.

A megjelenés december ötödike ha jól emlékszek.

Hozzászólás ideje:

Christian Bale-t felkérték az új Terminator film egyik szerepére.Legalább lenne egy igazi színész a filmben, nem Vin Diesel..

Hozzászólás ideje:
Ez egy téves infó. Az aktuális cikkben még John Connor nevét se tudták helyesen leírni :D

Hát akkor menjenek a fenébe, már kezdtem várni a filmet. :lol:

Hozzászólás ideje:

Meg szeretném vásárolni a Sólyom végveszélyben című filmet dvd-n.Voltam már sok helyen(Media Markt, Saturn, Elektroworld), de sehol nincs.Hol tudnám ezt a filmet megvenni?Van még valami nagy dvd-film áruló cég?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Meg szeretném vásárolni a Sólyom végveszélyben című filmet dvd-n.Voltam már sok helyen(Media Markt, Saturn, Elektroworld), de sehol nincs.Hol tudnám ezt a filmet megvenni?Van még valami nagy dvd-film áruló cég?

Megrendelheted az Xpress-ről 3990 Ft-ért. Ha személyes átvételt kérsz, akkor a VII. kerületi boltjukban át is veheted.

Hozzászólás ideje:
Megrendelheted az Xpress-ről 3990 Ft-ért. Ha személyes átvételt kérsz, akkor a VII. kerületi boltjukban át is veheted.

Köszi szépen.Néztem én is ott, csak gondoltam van valahol máshol olcsóbban.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.