Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Nekem eddig ez a kedvencem: Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Itt meg egy elég ütős kis filmrészlet tartózkodik. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. (szerkesztve) Így lazít a psycho borbély Szerkesztve: 2007. December 10. - Rog Válasz
Geri_mester Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Dzséjt te láttad a filmrészletet? Én nemakarom megnézni mert gondolom eléggé spoileres. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Csak egy kis öldöklés van benne. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Dzséjt te láttad a filmrészletet? Én nemakarom megnézni mert gondolom eléggé spoileres. Én láttam, nekem nagyon bejött, mindenestül (azt hiszem aláb már én is linkeltem egyszer régen, ez a jó öreg Store Showdown videjó). Bár itt pont egy olyan zene szól, ami - a szám címe alapján - teljesen máshol fog. Mondjuk illik hozzá, jó kis dinamikus, de látszik, hogy emiatt agyon is vágták (ezt amúgy a rendező is megerősítette, hogy szétvagdosták a marketinges arcok, meg más zenét tettek alá, de ez is a filmből van, csak máshol szól). Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. (szerkesztve) Csak egy kis öldöklés van benne. Helyesbítek: egy kis öldöklés és néhány elbarmolás van benne. Szerkesztve: 2007. December 10. - Rog Válasz
Geri_mester Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. (szerkesztve) Én láttam, nekem nagyon bejött, mindenestül (azt hiszem aláb már én is linkeltem egyszer régen, ez a jó öreg Store Showdown videjó). Bár itt pont egy olyan zene szól, ami - a szám címe alapján - teljesen máshol fog. Mondjuk illik hozzá, jó kis dinamikus, de látszik, hogy emiatt agyon is vágták (ezt amúgy a rendező is megerősítette, hogy szétvagdosták a marketinges arcok, meg más zenét tettek alá, de ez is a filmből van, csak máshol szól). Szerintem én várok a megnézzéssel a moziig. Eddig sok pozitívumot hallotam a filmről(aliensonineról többek között) A filmzenét ti meghallgatjátok a film elött? Szerkesztve: 2007. December 10. - Geri_mester Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Én láttam, nekem nagyon bejött, mindenestül (azt hiszem aláb már én is linkeltem egyszer régen, ez a jó öreg Store Showdown videjó). Bár itt pont egy olyan zene szól, ami - a szám címe alapján - teljesen máshol fog. Mondjuk illik hozzá, jó kis dinamikus, de látszik, hogy emiatt agyon is vágták (ezt amúgy a rendező is megerősítette, hogy szétvagdosták a marketinges arcok, meg más zenét tettek alá, de ez is a filmből van, csak máshol szól). Párszor már láttam én is és egy picit fejcsóválva lestem amint minden "hűdetökös kiskamasz" miután becélozza a Predit vár addig míg nem ő nyírja ki őket. Nem tudom, hogy ez vágáshiba lesz e vagy mi a fene. :S Más. Skaccok van Transformers DTS hangsávval. Lelkes torrentesek fel fogják fedezni a címet. Innentől pedig széles vigyori ábrázat mégha a fél lakás is romba dőlt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. A filmzenét ti meghallgatjátok a film elött? Megvallom őszintén, én már majdnem egy hete folyamatosan hallgatom az albumot (most is szól, éppen az opening titles szól). Megvannak az előnyei, ha az ember az egyik magyar aliens oldal szerkesztője. Szvsz sokkal jobb, mint az AVP-jé, és nekem speciel a Ragadozó zenéinél is jobban tetszik. Párszor már láttam én is és egy picit fejcsóválva lestem amint minden "hűdetökös kiskamasz" miután becélozza a Predit vár addig míg nem ő nyírja ki őket. Nem tudom, hogy ez vágáshiba lesz e vagy mi a fene. :S Na ja, nekem is feltűnt, hogy a két legény (azért messze vannak a kamaszoktól, mert közel állnak a harminchoz, legalábbis a négus, mert azt ismerem az SGA-ból) elég lassan vette rá magát a tüzelésre, dehát, szegények biztos sokkolta, hogy egy maszkos, két méter magas rasztaállatt ott viháncol hasonlóan aprócska bogarakkal. Meg hát, lett volna bármi haszna, ha lőnek? Transformers DTS, gyün... a szomszédok meg szerintem már előre örülnek Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Itt meg egy elég ütős kis filmrészlet tartózkodik. Inkább tessék beszerezni a Dark Knight prológot. Bár ahogy hallom, a Warner úgy döntött, hogy csak Imax moziban adják, még a netre sem teszik fel. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Inkább tessék beszerezni a Dark Knight prológot. Hogy ha azt még nem is, de a teaser pénteken fog debütálni. Válasz
Geri_mester Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Megvallom őszintén, én már majdnem egy hete folyamatosan hallgatom az albumot (most is szól, éppen az opening titles szól). Megvannak az előnyei, ha az ember az egyik magyar aliens oldal szerkesztője. Szvsz sokkal jobb, mint az AVP-jé, és nekem speciel a Ragadozó zenéinél is jobban tetszik. Én majd a moziban hallgatom meg a zenét hogy teljesen friss legyen az élmény Hát ha az AvP zenéjénél jobb akkor én már boldog leszek. Bár ha a Predi zenéjénél is jobb lett akkor szerintem eléggé ütős lesz. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hogy ha azt még nem is, de a teaser pénteken fog debütálni. Erről nem hallottam. Hol olvastad? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Na ez az EVP részlet már valami keményebb cuccot sugall. De engem is jobban érdekelne az a Batman előzetes. Válasz
Geri_mester Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Na ez az EVP részlet már valami keményebb cuccot sugall. De engem is jobban érdekelne az a Batman előzetes. Batman teaser már volt régebben. Mikor lesz a trailer? Nem is hallotam róla hogy lesz. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Új Jumper előzetes viszont van: http://www.movieweb.com/news/75/24975.php Válasz
Geri_mester Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. (szerkesztve) Jumperben játszik Samuel L. Jakson is? Szerkesztve: 2007. December 10. - Geri_mester Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Jumperben játszik Samuel L. Jakson is? Igen. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Inkább tessék beszerezni a Dark Knight prológot. Dehogy szerzem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Új Jumper előzetes viszont van:http://www.movieweb.com/news/75/24975.php Jó kis mozi lesz ez! Hajrá Hayden! Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. (szerkesztve) Jajj de várom már! Szerkesztve: 2007. December 10. - Coce_Plant Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Nem jó a kép Coce! Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. (szerkesztve) Nálam pedig megjelenítette. No mindegy, áttöltöttem a honlapomra, elvileg mostmár látszódnia kéne. Szerkesztve: 2007. December 10. - Coce_Plant Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Nekem is beadta. Válasz
Geri_mester Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Dzséjt láttam a Predi bólygót az aol-on. Szerintem baromi jól néz ki. Neked mi a véleményed? Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Nekem is beadta. A kulcsot? De mostmár jó? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. A kulcsot? Nem a kulcsot hanem a képet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Nálam pedig megjelenítette. No mindegy, áttöltöttem a honlapomra, elvileg mostmár látszódnia kéne. Most már jó. Érdekes poszter. Jellemző az író-rendezőre. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Coce: Most már én is várom! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.