Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. Frenkie. A leforgatott film mint írtam elvesztené a varázsát, mert tipikusan 3D-re lett "optimalizálva". De a sztori az tuti megállná a helyét 3D nélkül is. Tipikus Indiana Jones klón. Szóval elégé élvezhető kaland-vígjáték. De most ezt a filmet amit leforgattak csakis 3D-ben ajánlatos megnézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. Frenkie. A leforgatott film mint írtam elvesztené a varázsát, mert tipikusan 3D-re lett "optimalizálva". De a sztori az tuti megállná a helyét 3D nélkül is. Tipikus Indiana Jones klón. Szóval elégé élvezhető kaland-vígjáték. De most ezt a filmet amit leforgattak csakis 3D-ben ajánlatos megnézni. Köszi a választ. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. itt az új bond trailer!!! Nem annyira akciósra vágták, de ez a film nagyon ütni fog! -lrgalábbis azoknak, akiknek tetszett a CR- http://www.freevlog.hu/video/15835.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. (szerkesztve) Sziasztok! Már nagyon régóta olvasom ezt a fórumot, jó látni milyen nagyszerű közösség alakult itt ki. Mint sci-fi rajongó, a Star Wars filmeket is szeretem. Ha nem probléma megpróbálnék beilleszkedni a csapatba Én a jövő évben az Avatar című filmet várom a legjobban, mert sok felől olvasni, hogy James Cameron a következő Star Warsot hozza el nekünk, kiéhezett űrfilm kedvelőknek Ez a cikk az alapozó Kíváncsiságomnak eleget téve, kicsit behatóbban foglakoztam a sztorival, és a háttéranyaggal, és lenyűgözött amit olvastam és láttam. Komplett univerzumot építget Cameron mester, csodálatos bolygóval és élővilággal, űrlényekkel, űrhajókkal meg mindenféle csudajóval Szerkesztve: 2008. Szeptember 10. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Sziasztok!Már nagyon régóta olvasom ezt a fórumot, jó látni milyen nagyszerű közösség alakult itt ki. Mint sci-fi rajongó, a Star Wars filmeket is szeretem. Ha nem probléma megpróbálnék beilleszkedni a csapatba Üdv itt nálunk Tényleg jó kis társaság ez, persze azért mindenhol vannak súrlódások. Az avatar tényleg jó kis film lesz, már volt róla párszor szó. Bár én azért a másik Avatárt is várom. ^^ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Üdv köreinkben JakeSully! Múlt héten én is láttam a Trópusi vihart. Majd írok róla egy bővebb véleményt, de most csak egy szót idéznék : Spoiler: sunaszaft Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Sziasztok!Már nagyon régóta olvasom ezt a fórumot, jó látni milyen nagyszerű közösség alakult itt ki. Mint sci-fi rajongó, a Star Wars filmeket is szeretem. Ha nem probléma megpróbálnék beilleszkedni a csapatba Hello Jake, ugye az vagy, akinek gondollak, hogy vagy Nekem nagy reményeim vannak az Avatarhoz, Cameron el ne szúrja. Craige urat meg még mindig nem tudom Bondnak nézni, de amúgy nem rossz trailer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Üdv köreinkben JakeSully! Múlt héten én is láttam a Trópusi vihart. Majd írok róla egy bővebb véleményt, de most csak egy szót idéznék : Spoiler: sunaszaft Csatlakozok én is az üdvözlők köreihez Jake. Coce, te meg mielőbb írd le a véleményed a filmről, kíváncsi vagyok. Gondolom olyan rossz nem lehetett :D Amúgy ez egy elég jó kis kritika a filmről: http://www.magyar.film.hu/printcikk.ivy?ar...98-78f2c2a1202d Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Én is üdvözöllek JakeSully! Mindig örömmel tölt el ha egy új aktív taggal bővül a csapat. Kellemes fórumozást! Egyébként én is várom az Avatart, de én úgy tudom ez egy játék alapján készül vagy nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Én is üdvözöllek JakeSully! Mindig örömmel tölt el ha egy új aktív taggal bővül a csapat. Kellemes fórumozást! Egyébként én is várom az Avatart, de én úgy tudom ez egy játék alapján készül vagy nem? Nem, ez Cameron saját agyszüleménye, de lesz belőle játék is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. (szerkesztve) Nem, ez Cameron saját agyszüleménye, de lesz belőle játék is. Akkor fordítva értelmeztem a dolgokat. De ez így REMEK!!! Mióta reklamáltam már valami saját kútfőből merített nagyszabású sci-fi -t. És most itt van. Mennyi lesz a gyártási költség? Szerkesztve: 2008. Szeptember 10. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Akkor fordítva értelmeztem a dolgokat. De ez így REMEK!!! Mióta reklamáltam valami saját kútfőből merített nagyszabású sci-fi -t. És most itt van. Mennyi lesz a gyártási költség? Eddig 300 millió dollárba került a film kb, és még a marketingre egy centet se költöttek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Szeva JakeSully! néhány felszínre került Avatar-os kép háj-resz forgatási fotó akármi a monitoron 1 akármi a monitoron 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. (szerkesztve) Nem, ez Cameron saját agyszüleménye, de lesz belőle játék is. Ohh, akkor megnyugtattál. Csak pár hónapja egy hírportálon azt olvastam hogy az Avatar anime alapján készül a film, gondolom jól mellélőttek. Sztori, vagy valami kiszivárgott már? Ana-Lulu főszereplése pedig külön öröm. Szerkesztve: 2008. Szeptember 10. - Obi1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Ohh, akkor megnyugtattál. Csak pár hónapja egy hírportálon azt olvastam hogy az Avatar anime alapján készül a film, gondolom jól mellélőttek. Sztori, vagy valami kiszivárgott már?Ana-Lulu főszereplése pedig külön öröm. Az anime feldolgozásnak The Last Airbender lesz a címe, és ugye M. Night Shyamalan rendezi. A sztoriról csak annyit egyenlőre, hogy a távoli jövőben játszódik egy idegen bolygón, egy földöntúli világon, ahol az emberek gyarmatosítanak, de a planéta lakói fellázadnak, és háború alakul ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Az anime feldolgozásnak The Last Airbender lesz a címe, és ugye M. Night Shyamalan rendezi. Bárcsak ne ő rendezné...félek, mert nagyon szeretem, és sokan másik is a sorit!... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 11. (szerkesztve) http://img122.imageshack.us/img122/3194/qospostercn6.jpg Szerkesztve: 2008. Szeptember 11. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 13. Clive Owen akciózik. http://www.traileraddict.com/trailer/the-i...ational/trailer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 15. http://www.traileraddict.com/trailer/day-t...l/extended-clip Ezt látni kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Tegnap este volt szerencsém megnézni a Mamma Mia! nevű alkotást, és mit ne mondjak: imádtam. Egyébként is nagyon szeretem a jó zenés filmeket, az Abba számai pedig tökéletesen voltak beillesztve a filmbe, észre se vettem, hogy elrepült az a 1 óra 45 perc. A színészek játékát nagyon imádtam, pláne, ahogy énekeltek. Nekem bejött: 10/9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Örülök, hogy másnak is tetszett a film (főleg, hogy nem lány vagy ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. http://www.traileraddict.com/clip/saw5/pendulum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Örülök, hogy másnak is tetszett a film (főleg, hogy nem lány vagy ). Na éppen ezt akartam én is mondani... A film zenéjéről úgy is akartam írni, most itt az alkalom - a Soundtrack topikban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Én sok mindenben közös nevezőre tudok jutni a lányokkal. :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Új bond főcímdal: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Én sok mindenben közös nevezőre tudok jutni a lányokkal. :) Vajon mi lehet az a közös nevező? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Új bond főcímdal: Szerintem ez valami borzalom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Szerintem ez valami borzalom. Én az első fél percig bírtam. Bröáf. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. Ironman Nálam eddig lazán adott annyit, mint a Sötét lovag. Top 3 képregényfilmben tuti, hogy benne van. Ki gondolta volna pár éve, hogy Pókember hátrányból fog indulni a többi szuperhős mellett? Robert Downey Jr. lazán eljátssza Stark-ot, végig színvonalas poénokkal tarkítva. A film első percei zseniálisak. És működik az 'egy újabb gazdag fickó speckó cuccokkal' történet. Igaz, nem olyan komplex, mint az új Batman-széria, de mégis nagyon egyben van. Nekem az idei év moziélményei minden alkalommal enyhe csalódással is jártak. Végre maradéktalanul elégedett voltam. 10/9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. Trópusi vihar Telibe. Végigröhögtem a filmet. 9/10 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.