Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. November 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 25. yodamester: jamamura a DVDextráról azt mondta, hogy még ne mondjunk le erről. A SPI mindig ráakaszkodik a fejősteheneire és lehetőleg minnél többször megjelenteti őket. Én mindenesetre reménykedek és nem veszem meg a mostani kiadást... aztán ha egy éven belül se jelenik meg, akkor belátom, hogy naiv voltam Szisz: Nekem a közgazdaságtan tanárom mondta, hogy mind a demokrácia, mind a kapitalizmus tele van óriási buktatókkal és óriási hibákkal... viszont egyelőre ez a legjobb, amit az emberiség kitudott találni. A filmet nem láttam, de nem vagyok meglepődve, hogy a kritikus szerint a film csak "ijesztget" de nincsenek kész válaszai vagy alternativái a 'problémára'. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. November 25. Hozzászólás ideje: 2005. November 25. yodamester: jamamura a DVDextráról azt mondta, hogy még ne mondjunk le erről. A SPI mindig ráakaszkodik a fejősteheneire és lehetőleg minnél többször megjelenteti őket. Én mindenesetre reménykedek és nem veszem meg a mostani kiadást... aztán ha egy éven belül se jelenik meg, akkor belátom, hogy naiv voltam OK, bízzunk benne, de a karácsonyi ajándékom már biztos nem ez lesz Szerintem ha megjelenik, akkor valszeg a Sin City 2 magyar mozidebütálásához időzítik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 25. Hozzászólás ideje: 2005. November 25. OFF yoda! Sikerült eladni az EPI,II DVD-ket? ON Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. November 25. Hozzászólás ideje: 2005. November 25. OFFyoda! Sikerült eladni az EPI,II DVD-ket? ON Igen, sikerült eladnom őket... Elég rég volt már az mondjuk Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 26. Hozzászólás ideje: 2005. November 26. De miért adtad el a lemezeket? Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Hozzászólás ideje: 2005. November 27. De miért adtad el a lemezeket? Miért, miért, miért... Miért kell ezt megindokolni? Csak úgy. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Nem kell megindokolni. Csak kíváncsi voltam. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Nem kell megindokolni. Csak kíváncsi voltam. OK Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Sin City Extended Edition Sikerült megnéznem a nagy hűhóval beharangozott, 23 perccel hosszabb Sin Cityt, amelyet odakint most díszdobozban, képregénnyel ellátott szuperkiadás keretében lehet megvenni. Nos, ez nekem óriási csalódás. Lehet, hogy a film játékideje 23 perccel hosszabb, de ebből csak kb. 4-5 percnyi új jelenet van, a többi stáblista. A filmet újravágták úgy, hogy epizódonként lehet nézni, és mindegyik epizód végén külön stáblista van (alighanem ebből jön ki az állítólagos plusz 18 perc). Ez nálam belefér a "félrevezetés" kategóriába... Ami pedig az új, epizódonkénti struktúrát illeti: nekem nem tetszik, sokkal kevésbé érdekes, mint az előző vágás. Tessék megnézni a Gyűrűk Ura bővített kiadásokat: ott valóban úgy reklámozták a filmeket, hogy hány percnyi új jelenet van a filmekben, nem ilyen átcseszős módon. Örülök, hogy ez most nem került pénzembe, így ha mégis kiadják nálunk ezt a verziót, akkor sem kell megvennem. Jó lesz a sima. Bocs Rodriguez, de ez oltári ronda húzás volt. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 27. yodamester: Azta mindenit, ezt nem gondoltam volna! A Sin City-ben az egyik legjobb, hogy a történetek egybefolytak... itt meg képesek voltak külön szeletelni őket? Hát ezért én se fogok egy évet várni. Akkor a fapados kiadás mehet is a fa alá Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Hozzászólás ideje: 2005. November 27. yodamester: Azta mindenit, ezt nem gondoltam volna! A Sin City-ben az egyik legjobb, hogy a történetek egybefolytak... itt meg képesek voltak külön szeletelni őket? Hát ezért én se fogok egy évet várni. Akkor a fapados kiadás mehet is a fa alá Úgy-úgy, ezek után én is nyugodt szívvel veszem meg a szimpla verziót Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Hozzászólás ideje: 2005. November 27. A Karrib-tenger kalózai 2 első előzetese: http://images.themes.ru/POTC2/POTC2_Teaser.mov Egész pofás, remélem nem szúrják el. Az első magasra tette a mércét számomra, nagyon jó kis mozi volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Sajnos én az elsőt se láttam. Nincs HBO. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Én moziban láttam először, és annyira megtetszett, hogy képes voltam megvenni DVD-n. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Talán egyszer én is megnézem. Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Csakhogy legyen még egy kis Tarantino Ő rendezi ugyanis a Beverly Hills-i zsaru folytatásat Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Hozzászólás ideje: 2005. November 28. A Karrib-tenger kalózai 2 első előzetese: http://images.themes.ru/POTC2/POTC2_Teaser.mov Egész pofás, remélem nem szúrják el. Az első magasra tette a mércét számomra, nagyon jó kis mozi volt. A gépemnek ismeretlen fájltipus, így ez most kimarad Én is moziban láttam a kalózokat először, és azonnal megvettem dvd-n, amint megjelent. Imádom azt a filmet Szombaton láttam A halott menyasszonyt. Remek kis film volt, jól elszórakoztatott. Jó poénokkal, érdekes látvánnyal, az alvilágiak bulizása meg haláli jó volt Szóval tetszett. Előtte láttam a HP4 trailerét, és iszonyat jól nézett ki moziban, már alig várom, hogy szombat legyen, és megnézhessem! A King Kong trailerét a mozi előterében tv-n láttam, és nekem tetszett. Talán-talán jó lesz. Majd meglátjuk, vagyis aki megnézi, meglátja Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Hozzászólás ideje: 2005. November 28. MissKarrde.Lejátsza WMP és a Quick Time is Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Csakhogy legyen még egy kis TarantinoŐ rendezi ugyanis a Beverly Hills-i zsaru folytatásat :lol: El se tudom képzelni milyen lesz. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 28. 1 éve felröppent az a hir is, hogy Tarantino rendezi a következő Péntek 13-at... aztán kiderült, hogy mégse. Nekem ez egyelőre erősen kacsának tünik, de meglátjuk. Én mindenesetre már kezdem unni a fazon hype-olását, bár a filmjeit azért szeretem. Karib-tenger kalózai: Nekem is ott figyel a DVD a polcon Bár vannak gyengébb pontjai, összességében irtó szórkozatató. Messze veri az elmúlt évek átlagát. Nagyon kiváncsian várom a folytatást, ami az elözetes alapján egész pofásnak néz ki Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Collateral Régebben nem nagyon érdekelt ez a film, eleve Tom Cruise miatt ellenszenves volt, nem is terveztem megnézni. Azonban a hétvégén a kezembe akadt, és kis utánaolvasás után már elkezdett érdekelni... És végül kellemeset csalódtam benne. Michael Mann stílusa végig érezhető a vizuálokon (az éjszakai L.A. valami elképesztően karcosan néz ki), a két főszereplő (még Cruise is) nagyon jól nyomja, jó a történet, a zenék, a hangulat is király. Egyszóval minden a helyén van Igazi modern noir. Ajánlom. 10/10. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Karib-tenger kalózai: Nekem is ott figyel a DVD a polcon Bár vannak gyengébb pontjai, összességében irtó szórkozatató. Messze veri az elmúlt évek átlagát. Nagyon kiváncsian várom a folytatást, ami az elözetes alapján egész pofásnak néz ki Nekem is bejön a Karib, bár úgy érzem, hogy Mr. Depp alakításával a hátán cipeli a produkciót... Nélküle nem lenne kiemelkedő. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Tarantinóval kapcsolatban csak az biztos, hogy jövőre jön az Inglorious Bastards. A többi az spekuláció, reklám és hype Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Hozzászólás ideje: 2005. November 28. MissKarrde.Lejátsza WMP és a Quick Time is Köszi! A probléma ott kezdődik, hogy eléggé analfabéta vagyok számtech ügyileg, ráadásul otthon még gépem sincs. Ha lenne, biztos jobban otthon lennél a különböző programokban. Ezek valószínűleg nincsenek rajta a munkahelyi gépemen. Csak az alap Ami azt illeti, ez érthető is :twisted: Collateral: öcsémtől kaptam egyszer írt dvd-n, csak éppen a vége hiányzott róla Addig tetszett, de azóta sem tudom, hogy mi történt végül, csak sejtem. Addig láttam, amíg a nővel együtt a metróban vannak, utána se kép, se hang. Karib: Depp tényleg zseniális benne, nagyon sok pluszt tesz hozzá. Nekem a zenéje is nagyon bejött, remek hangulata van a filmnek tőle. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Vettem egy VOX-ot. Narnia hype, de főleg King-Kong hype, és az "év filmje" jelzők koptatása jellemzi a kiadást. A szerkesztő úr állítólag látott 20 percet a Kongból, és le van döbbenve. Legendáról beszél, PJ az isten. Ami külön említést érdemel, az a következő. "SERENITY ...A Buffy a vámpírok réme és az Angel széria rendezőjének mozis debütálása, ami saját, idő előtt kimúlt sorozata, a Firefly alapján készített. Sztárok és komolyabb költségvetés nélkül bizonyára az esélytelenek nyugalmával vágott bele Whedon a munkálatokba, ami végül ezt az elképesztő szakmai sikert eredményezte. Anyagilag azonban nem volt ennyire szerencsés a rendező, hiszen a szűkös időszak a Serenity-nek is betette a kaput. Talán ennek is köszönhető, hogy idehaza egyetlen forgalmazó sem sietett vászonra küldeni a filmet. Végül a szakmai elismerések és a Magyar Firefly és Serenity Közösség petíciója nyomán, a UIP mégis úgy határozott, hogy november 24-én bemutatja a sci-fit. Aztán hogy ebből lesz-e valami..." Úgy látszik valamiről nagyon lemaradtam. Petíciók? Hazai Serenity fanoknak két szervezete is van? Mindenesetre nagyon megnézném már ezt a filmet, ha már ekkora szakmai sikert vívott ki magának. Vajon mi annyira különleges benne? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 28. A Magyar Firefly és Serenity Közösség az egy darab szervezet csak hosszú a nevük Itt a honlapjuk: Klikk. Ha körbenézel láthatod, hogy kong az ürességtől. A fórumban, alig vannak megjegyzések. A VOX igy csinált egy bolhából elefántot. Hazai forgalmazásról: úgy volt, hogy a MOM Parkban játszák majd szinkron és felirat nélkül, végül a külföldi kiadó nem ment bele, igy mostmár biztos, hogy nem vetitik idehaza. Úgy általában a VOX-ról: nem rossz újság, de mint az összes magyar filmes off-line lap, szép summát kap a jó reklámért. Szinte minden nagyobb volumenű filmet kikiáltanak a bemutatása elött az évszázad filmjének... az pedig, hogy látott 20 percet a filmből egy hülyeség. Peter Jackson tegnap adta le a filmet a stúdiónak. Sajna néha ilyen fals dolgokat is megengednek maguknak Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Köszi Bomarr. Megint okosabb lettem kicsit. A VOX-ot meg csak a ROTS DVD kritika miatt vettem meg. Legalább jó pontokat adtak neki. A hónap DVD-je lett, a Titanic-al együtt. Lehet, hogy tejelt az Intercom? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Hát nem lepődnék meg rajta Bár a kritikáknál már van, hogy szőrös-szivüek. Csak a beharangozók szoktak tocsogni a fizetett pátosztól :wink: Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Tegnap egy rakat filmet megnéztem este. A vinyomon találtam őket, az előző gazdája telepakta. Elindítottam egyet, mert nem ugrott címről be mi az. Az Interpreter volt angolul. Nem igazán állt össze, sokmindent nem értettem. Aztán jött egy mozis kamerás felvétel, nevetéssel, a Randiguru. Ezen sokat nevettem. Aztán jött a Szakítópróba. Végül a Baraka. Egyiket sem láttam még, a Baraka zenéjét ismertem, de alig tudtam róla valamit. Nagy hatással volt rám, szinte éreztem már az elején hova fog kilukadni a dolog és ettől csak még több lett mikor bekövetkezett az a képsor, amire számítottam. Lenyűgöző volt. Bár életemben zavart néhol a zene, nekem nem passzolt néha a képekhez. Talán mert már előtte többször hallgattam és bennem más képeket ébresztett. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Nahát ezt most találtam a Serenity rajongói fórumán: "Nem is olyan régen olvastam egy külföldi fórumon egy embertől, hogy szerinte mind a Firefly, mind a Serenity meghaladja a korát, és az emberek még nem tartanak ott, hogy befogadják az ilyesmit. Ebben szerintem nagy igazság van." Aranyos. De tényleg A 'Baraka - Világok arca' nekem is bejött bár itt-ott vontatottnak éreztem. Viszont a metrón utazó emberek és az összezsufolt baromfik összehasonlitása nagy ötlet Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.