JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Fogyni könnyebb, de súly felszedni nem olyan könnyű ( főleg izmot) mint ahogy ők egy-egy filmszerep közt felkészülhetnek. Szóval finoman mondva, van az a támogató intézmény, mely ebben nagy segítségükre lehet/van. Mi ezeket gyógyszergyártóként ismerjük. Szerintem ha folyamatosa pizzával és hamburgerrel tömik, nem gond a hízás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Raimi a Warcraftról: "Sam Raimi az MTV News-nak adott nyilatkozatában hangsúlyozta, hogy mindenáron hűek akarnak maradni a játék univerzumához, éppen ezért a lehető legpontosabban szeretnék ábrázolni a két szembenálló tábor, a Horda és a Szövetség mitikus harcát, illetve azokat az archetípusokat, amelyek a játékban is szerepelnek. Szerinte az egyik legfontosabb szempont, hogy éppolyan pontosan mutassák be a játékbeli mesés földeket és népeiket, mint ahogy azok a World of Warcraftban megtalálhatóak. Az igazi nehézséget azonban Raimi véleménye szerint az jelenti, hogy olyan sztorit írjanak a filmhez, amely amellett, hogy tökéletesen átadja a WoW hangulatát, mint filmes történet is megállja a helyét. Éppen olyan forgatókönyvíróra van szükség, aki igazán jól ért a karakterek kidolgozásához. Mivel ehhez Robert Rodat ért a legjobban, ezért esett rá a választása - hangoztatta Raimi." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Gibsonról már csak az alkoholizmus és a botrányok jutnak eszembe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Szép szavak Raimi-től, de kíváncsi leszek a kidolgozásra. Vajon mit csinálna Leroy? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Na arra én is kíváncsi leszek. Nagyok az elvárások. De még mindig jobb, mintha Uwe Boll rendezné, nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Jajj ilyeneket ne említs, mint Herr Boll, mert kiszaladok a világból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. 5 DVD-s Sci-Fi gyűjtemény: http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=1...628369939666918 Tudom, hogy 1-től 5-ig mind Asylum product de 2000 Ft-ot szerintem megér... Bár egyiket sem láttam, de 400 Ft/filmet csak megér. Dzséjt, kíváncsi vagyok a véleményedre, te jobban otthon vagy Sci-Fi-ben, mint én... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Szerintem még viccnek is rossz ezt Sci-fi gyűjtemények nevezni. Én egy lyukas garast se adnék értük. Ha az eredetik lennének benne, na, akkor igen, még többet is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Az avatarok Rambója személyesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Ezt a fegyveres dolgot kiváncsi vagyok, hogy oldják meg. Vajon az Avatarok kapnak rájuk méretezett földi fegyvereket. Ugye három méter magasak. Kicsit furcsa lenne az a baki ha mondjuk egy tengerészgyalogos kezéből kapnának ki egyet és a kövi snitten máris méretarányos lenne a stukker. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Ezt a fegyveres dolgot kiváncsi vagyok, hogy oldják meg. Vajon az Avatarok kapnak rájuk méretezett földi fegyvereket. Ugye három méter magasak. Kicsit furcsa lenne az a baki ha mondjuk egy tengerészgyalogos kezéből kapnának ki egyet és a kövi snitten máris méretarányos lenne a stukker.Ekkora amatőr hibát tán csak nem vétenek már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Ezt a fegyveres dolgot kiváncsi vagyok, hogy oldják meg. Vajon az Avatarok kapnak rájuk méretezett földi fegyvereket. Ugye három méter magasak. Kicsit furcsa lenne az a baki ha mondjuk egy tengerészgyalogos kezéből kapnának ki egyet és a kövi snitten máris méretarányos lenne a stukker. Az Avatarok számára direkt méretarányos fegyvert készítettek az RDA cég emberei, ez biztos, szóval nyugi. Amúgy egy kis párhuzam hihi Pandora és a gázóriás mögötte Cameron bá játszik egy na'vi fejjel Game borító Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Amúgy egy kis párhuzam hihi Ezt a párhuzamot, Darkoo. Vao... a fegyver fogásán kívül semmi párhuzam nincs a két képen, de akkor is, mesés. De én is találtam egyet: Tök ugyanúgy fogja a fegyvert, a dzsungeles háttér és egy repülő szállítóeszköz előtt. Azt a kva, Cameron biztos így próbál tisztelegni a Rambo 2 előtt, aminek ő írta a forgatókönyvének az első vázlatát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Na épp ezért neveztem el Ja'vi-t Rambónak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Hát nem tudom, hogy másképp lehet fogni még egy fegyvert, de legyen párhuzam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Mekkora felfedezés! Atyaúristen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Hát nem tudom, hogy másképp lehet fogni még egy fegyvert, de legyen párhuzam. Ha balkezes az illető, foghatja fordítva is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Phobos, ez még mindig a te filmed Paranormal Activity új előzetes: http://filmdroid.blog.hu/2009/10/17/uj_par...tivity_elozetes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Nagyon nagy lesz ez a Zombieland film Kár, hogy moziban már ezt kénytelen leszek kihagyni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. (szerkesztve) Tényleg jó film! Nagyon kíváncsi voltam, ezért megnéztem, és nagyon jó volt! Aki igazi henteléses-mókára vágyik annak ajánlóm! Szerkesztve: 2009. Október 17. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Na erről beugrott amikor a szabadnapos babát nem akarta a gerilla elengedni. Hogy mennyit röhögtem azon a filmen eleinte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Dzsedáj Klúni Gyuri nagyon laza gyerek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Dzsedáj Klúni Gyuri nagyon laza gyerek. Ezt muszáj lesz megtekinteni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Végre, végre, végre! Egy jó film a mozikban novemberben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Na erről beugrott amikor a szabadnapos babát nem akarta a gerilla elengedni. Hogy mennyit röhögtem azon a filmen eleinte. Hagyján. David Taylor: Vadállatok orvosa? Ott egy "kézzel nevelt" gorilla a gondozóit meg az állatorvost meg az állatkert igazgatóját csereberélgette, de valakinek ölelgetődnie kellett mindig. Amikor banánba rejtett altatóval próbálták elkábítani, merő önzetlenül beletömte azt az aktuális kedvencébe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.