Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
még köszönöviszonyban sincs a Magyar Népmesék színvonalával.

Hát ebben egyet értünk :D Ez 100x szebb és ha jól tudom ezt is magyarok csinálták. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Képek? Ugyanarról beszélünk, mert nemrég belinkeltem lejjebb egy trailert?

És tényleg ennyire jó. :D SZép a történet, látvány, én egyedül a végével nem voltam 100%ig megelégedve, hirtelen lett vége.

Mit gondolsz Bomarr?

A képek kapcsán: jó példa rá ez az animációs film, hogy nem kell csili-vili CGI ahhoz, hogy egy film igazán müködjön. Egy ír rajzfilmről van szó, tehát ezred annyi pénzből dolgoztak mint egy nagy produkciónál, ehhez képest a pénztelenséget nagyol jól potolták ki leleménnyel. A képek hangulata egészen elképesztő - amikor érzékeltetik a barbár seregek közeledését az egyszerüen odacsesz. És igen: azért a Magyar Népmeséket messze veri animációban. Ott azért még kevesebb pénz volt és épp ezért ott a folyamatos animációra se nagyon futotta, ugyhogy nagyon trükközni kellett, ha valami mozgásban volt (a maga módján persze az is jó volt). És bár az elöző hozzászolásomban mondta, hogy hagyom a patetikus jelzőket, de akkor még is egyet: szerintem a tavalyi évtized legjobb animációs filmje volt ez (igen, nálam veri az összes Pixart).

Ami a befejezést illeti: nos én azt is imádtam. Itt domborodik ki igazán, hogy ez a film valahol a könyv szeretetéről szól. Nekem pont igy tetszett ahogy volt.

Hozzászólás ideje:
Ami a befejezést illeti: nos én azt is imádtam. Itt domborodik ki igazán, hogy ez a film valahol a könyv szeretetéről szól. Nekem pont igy tetszett ahogy volt.

Sajna most kellett rájönnöm a végére...ami a saját szegénységi bizonyítványom, de tényleg van ilyen kódex, hogy book of kells.

És így már egész más megvilágításba kerül az egész!!

http://www.wikiwak.com/image/Meister+des+B...f+Kells+001.jpg

Szerkesztve: - kudar

Hozzászólás ideje:
Képek? Ugyanarról beszélünk, mert nemrég belinkeltem lejjebb egy trailert?
azt nem láttam, csak az imdb-s képeket, ugyanis ott kerestem rá. :D Időközben a trailert is megnéztem de nem igazán mozgatott meg. Fehér ló fia feeling. :D

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Fel

nagyon jópofa animációs film volt. :D Tuti Oscar esélyes lesz, főleg, hogy tavaly a hasonló kategoriában Wall-E is kapott. :D Ugyan nem kimondottan tanmese, de sok benne a szerethető jelenet. :D

MÓKUS!!! :D

Hozzászólás ideje:

Sherlock Holmes

Otthon egyszer meg lehetett nézni. A korabeli London egész jól sikerült, de ezek a lassított verekedések marhára nem jöttek be, a zene meg borzalom így is, nem csak meghallgatva. Sztori elmegy, persze a korrupt kormányzat minden korban és helyen jó ürügy némi hatalom átvételi kísérletre :hmm:

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:
Sherlock Holmes

Otthon egyszer meg lehetett nézni. A korabeli London egész jól sikerült, de ezek a lassított verekedések marhára nem jöttek be, a zene meg borzalom így is, nem csak meghallgatva. Sztori elmegy, persze a korrupt kormányzat minden korban és helyen jó ürügy némi hatalom átvételi kísérletre :hmm:

Nálam is itt pihen a korong, szerintem holnap megnézem. Belenéztem az elejébe és az nagyon klassz volt!
Hozzászólás ideje:
Nálam is itt pihen a korong, szerintem holnap megnézem. Belenéztem az elejébe és az nagyon klassz volt!
Az egész film klassz szerintem, mind Robert, mind Jude brillílozik, és még Rachel is jól adta Irene-t, egyedül Blackwoodot játszó színész rossz benne, meg az, hogy már megint egy újabb film ahol a Szabadkőműveseket rosszként mutatják be :hmm:
Hozzászólás ideje:
Sherlock Holmes

Sajnálom, hogy nem jött be. :D A lassított jelenetek kicsit engem is zavartak az elején, ahogy a zene is furcsa volt, de nagyon hamar hozzászoktam a furcsaságukhoz, és onnantól szerves részévé váltak a történetnek, sőt a zene kifejezetten megragadott. Most mondhatnám, hogy moziban más lett volna neked is, de ha kis képernyő előtt ennyire nem tetszett, akkor a moziélmény sem tenne hozzá olyan sokat.

Az egész film klassz szerintem, mind Robert, mind Jude brillílozik, és még Rachel is jól adta Irene-t, egyedül Blackwoodot játszó színész rossz benne, meg az, hogy már megint egy újabb film ahol a Szabadkőműveseket rosszként mutatják be :P
Hát a gonosz karakter tényleg gyengécske volt, de a hőseink játéka kárpótolt érte. :P
Hozzászólás ideje:

Jön az új Daredevil feldolgozás. Már írják a forgatókönyvet. Ben Affleck nem tér vissza és nem Mark Steven Johnson rendezi.

A Vasember 2 az Incredible Hulk előtt játszódik.

Hozzászólás ideje:
És akkor még optimista vagy.

Szerintem addigra elkészül. A legutóbbi dolog amit tudok, hogy a Warner idén év elején egyeztet Nolan-nel. Miután Nolan letudta az Inceptiont idén megírják a forgatókönyvet, jövő tavasszal hozzálátnak a forgatáshoz.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.