Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. A videórészlet alapján tényleg bűn ronda ez a mese, mely még köszönöviszonyban sincs a Magyar Népmesék színvonalával. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. még köszönöviszonyban sincs a Magyar Népmesék színvonalával. Hát ebben egyet értünk Ez 100x szebb és ha jól tudom ezt is magyarok csinálták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Képek? Ugyanarról beszélünk, mert nemrég belinkeltem lejjebb egy trailert?És tényleg ennyire jó. SZép a történet, látvány, én egyedül a végével nem voltam 100%ig megelégedve, hirtelen lett vége. Mit gondolsz Bomarr? A képek kapcsán: jó példa rá ez az animációs film, hogy nem kell csili-vili CGI ahhoz, hogy egy film igazán müködjön. Egy ír rajzfilmről van szó, tehát ezred annyi pénzből dolgoztak mint egy nagy produkciónál, ehhez képest a pénztelenséget nagyol jól potolták ki leleménnyel. A képek hangulata egészen elképesztő - amikor érzékeltetik a barbár seregek közeledését az egyszerüen odacsesz. És igen: azért a Magyar Népmeséket messze veri animációban. Ott azért még kevesebb pénz volt és épp ezért ott a folyamatos animációra se nagyon futotta, ugyhogy nagyon trükközni kellett, ha valami mozgásban volt (a maga módján persze az is jó volt). És bár az elöző hozzászolásomban mondta, hogy hagyom a patetikus jelzőket, de akkor még is egyet: szerintem a tavalyi évtized legjobb animációs filmje volt ez (igen, nálam veri az összes Pixart). Ami a befejezést illeti: nos én azt is imádtam. Itt domborodik ki igazán, hogy ez a film valahol a könyv szeretetéről szól. Nekem pont igy tetszett ahogy volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. (szerkesztve) Ami a befejezést illeti: nos én azt is imádtam. Itt domborodik ki igazán, hogy ez a film valahol a könyv szeretetéről szól. Nekem pont igy tetszett ahogy volt. Sajna most kellett rájönnöm a végére...ami a saját szegénységi bizonyítványom, de tényleg van ilyen kódex, hogy book of kells. És így már egész más megvilágításba kerül az egész!! http://www.wikiwak.com/image/Meister+des+B...f+Kells+001.jpg Szerkesztve: 2010. Február 6. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. (szerkesztve) Képek? Ugyanarról beszélünk, mert nemrég belinkeltem lejjebb egy trailert?azt nem láttam, csak az imdb-s képeket, ugyanis ott kerestem rá. Időközben a trailert is megnéztem de nem igazán mozgatott meg. Fehér ló fia feeling. Szerkesztve: 2010. Február 6. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Sajna most kellett rájönnöm a végére...ami a saját szegénységi bizonyítványom, de tényleg van ilyen kódex, hogy book of kells. És így már egész más megvilágításba kerül az egész!! http://www.wikiwak.com/image/Meister+des+B...f+Kells+001.jpg Ugye-ugye Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Fel nagyon jópofa animációs film volt. Tuti Oscar esélyes lesz, főleg, hogy tavaly a hasonló kategoriában Wall-E is kapott. Ugyan nem kimondottan tanmese, de sok benne a szerethető jelenet. MÓKUS!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. (szerkesztve) Sherlock Holmes Otthon egyszer meg lehetett nézni. A korabeli London egész jól sikerült, de ezek a lassított verekedések marhára nem jöttek be, a zene meg borzalom így is, nem csak meghallgatva. Sztori elmegy, persze a korrupt kormányzat minden korban és helyen jó ürügy némi hatalom átvételi kísérletre Szerkesztve: 2010. Február 6. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Még mindig hatalmas a Rambo! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Sherlock HolmesOtthon egyszer meg lehetett nézni. A korabeli London egész jól sikerült, de ezek a lassított verekedések marhára nem jöttek be, a zene meg borzalom így is, nem csak meghallgatva. Sztori elmegy, persze a korrupt kormányzat minden korban és helyen jó ürügy némi hatalom átvételi kísérletre Nálam is itt pihen a korong, szerintem holnap megnézem. Belenéztem az elejébe és az nagyon klassz volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Neked biztos fog tetszeni, mivel az ízlésünk elég eltérő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Nálam is itt pihen a korong, szerintem holnap megnézem. Belenéztem az elejébe és az nagyon klassz volt!Az egész film klassz szerintem, mind Robert, mind Jude brillílozik, és még Rachel is jól adta Irene-t, egyedül Blackwoodot játszó színész rossz benne, meg az, hogy már megint egy újabb film ahol a Szabadkőműveseket rosszként mutatják be Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Valaki nem tudna megdobni egy felirat linkkel a 300 c. filmhez, mert amiket én szedtem le, kivétel nélkül más verziókhoz lettek időzítve. A filmfájl neve: 300[2006]DVDrip[Eng]-aXXo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Valaki nem tudna megdobni egy felirat linkkel a 300 c. filmhez, mert amiket én szedtem le, kivétel nélkül más verziókhoz lettek időzítve.A filmfájl neve: 300[2006]DVDrip[Eng]-aXXo http://feliratok.na.tl/index.php?fnev=300%...amp;status=send Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Kösz, ez gyors volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Kösz, ez gyors volt. Pár kattintás volt. Nem értem, te miért nem tudtad megcsinálni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Amiket én szedtem le, más verziókhoz volt időzítve, szvsz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Sherlock HolmesOtthon egyszer meg lehetett nézni. A korabeli London egész jól sikerült, de ezek a lassított verekedések marhára nem jöttek be, a zene meg borzalom így is, nem csak meghallgatva. Sztori elmegy, persze a korrupt kormányzat minden korban és helyen jó ürügy némi hatalom átvételi kísérletre Sajnálom, hogy nem jött be. A lassított jelenetek kicsit engem is zavartak az elején, ahogy a zene is furcsa volt, de nagyon hamar hozzászoktam a furcsaságukhoz, és onnantól szerves részévé váltak a történetnek, sőt a zene kifejezetten megragadott. Most mondhatnám, hogy moziban más lett volna neked is, de ha kis képernyő előtt ennyire nem tetszett, akkor a moziélmény sem tenne hozzá olyan sokat. Az egész film klassz szerintem, mind Robert, mind Jude brillílozik, és még Rachel is jól adta Irene-t, egyedül Blackwoodot játszó színész rossz benne, meg az, hogy már megint egy újabb film ahol a Szabadkőműveseket rosszként mutatják be Hát a gonosz karakter tényleg gyengécske volt, de a hőseink játéka kárpótolt érte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Még semmi hivatalos infó nincs sajnos. 2012 lesz már ebből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. 2012 lesz már ebből. És akkor még optimista vagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Jön az új Daredevil feldolgozás. Már írják a forgatókönyvet. Ben Affleck nem tér vissza és nem Mark Steven Johnson rendezi. A Vasember 2 az Incredible Hulk előtt játszódik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. És akkor még optimista vagy. Szerintem addigra elkészül. A legutóbbi dolog amit tudok, hogy a Warner idén év elején egyeztet Nolan-nel. Miután Nolan letudta az Inceptiont idén megírják a forgatókönyvet, jövő tavasszal hozzálátnak a forgatáshoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. A próféta szóljon belőled Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Sajnálom, hogy nem jött be. Kicsit én is. A színészek jók voltak, ezt nem írtam lentebb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Gyerekek, kikerült 5 percnyi alternatív vágása az Avatarnak a végső csatából. Nagyon ütős, teljesen újraértelmezi a film végét. Sajna a youtube-ról törölték, de ide átmentettem: http://www.sfport.net/video/avatar-alternative-scene Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Gyerekek, kikerült 5 percnyi alternatív vágása az Avatarnak a végső csatából. Nagyon ütős, teljesen újraértelmezi a film végét. Sajna a youtube-ról törölték, de ide átmentettem:http://www.sfport.net/video/avatar-alternative-scene Ez rohadt jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Szép munka volt John! Gratulálok Dzséjt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Valakinek megint elgurult a gyógyszere Marha jó lett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. ez k* jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Már rég nem röhögtem ennyit. Szé munka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.