Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Nem is tudsz angolul, honnan tudod? Nincs olyan, hogy angolszász szám. Csak római vagy arab. És mivel az angolok is az arab számokat használják..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. A Batman 3-ban biztos nem fog visszatérni Joker. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Nincs olyan, hogy angolszász szám. Csak római vagy arab. És mivel az angolok is az arab számokat használják..... Akkor nem osztották ki sehogy, csak lepontozták. De gondolom van egy halom tini csaj akiknek meg bejött. Legalábbis ez tűnik ki az MTV díjversenyből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Nézem Twilight, Twilight, Twilight.. Up in the Air? Anna Kendrick mit keres a díjazottak között? Jah hát persze, ő is szerepelt a Twilight-ban. Hát tarolt a New Moon és Hangover, 2009 két legborzalmasabb filmje(amiket láttam). Oldie: De imdb-n minden korosztályból szavaznak, az MTV Movie Awards meg kifejezetten a tiniknek van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Szerintem a másnaposak marha jó film volt. Még annak ellenére is hogy én nem iszom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. A Másnaposokat nem bántani! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Hát nem tudom, de engem naaagyon taszít ez a RnB-Hip Hop-fenetudja milyen világ, a csini kis napszemcsikkel ahogy szétvetik magukat két pohár Cosmotól. És valahogy ezt képviseli a film is.. és egyszerűen nem volt vicces. Legalább is számomra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Hát nem tudom, de engem naaagyon taszít ez a RnB-Hip Hop-fenetudja milyen világ, a csini kis napszemcsikkel ahogy szétvetik magukat két pohár Cosmotól. És valahogy ezt képviseli a film is. Ugyanazt a filmet láttuk, vagy te valami Másnaposok Extrém kiadást? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Ugyanazt a filmet láttuk, vagy te valami Másnaposok Extrém kiadást?Elképzelhető. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Hát nem tudom, de engem naaagyon taszít ez a RnB-Hip Hop-fenetudja milyen világ, a csini kis napszemcsikkel ahogy szétvetik magukat két pohár Cosmotól. És valahogy ezt képviseli a film is.. és egyszerűen nem volt vicces. Legalább is számomra. Elég sok film van amivel nem tudok azonosulni, de attól még lehet jó. Én pl mint már párszor írta soha nem ittam, tehát még csak lövésem se lehet milyen érzés így ébredni, nem is akarom átélni, de attól még bejött. De én győzködni akarlak, megértem, hogy neked nem tetszik. Ennyi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Hát nem tudom, de engem naaagyon taszít ez a RnB-Hip Hop-fenetudja milyen világ, a csini kis napszemcsikkel ahogy szétvetik magukat két pohár Cosmotól. És valahogy ezt képviseli a film is.. és egyszerűen nem volt vicces. Legalább is számomra.Hja, mert ugye ez csöppet sem vígjáték volt hanem kordokumentum. Amúgy meg tényleg, milyen verziót láttál te? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Elég sok film van amivel nem tudok azonosulni, de attól még lehet jó. Én pl mint már párszor írta soha nem ittam, tehát még csak lövésem se lehet milyen érzés így ébredni, nem is akarom átélni, de attól még bejött. De én győzködni akarlak, megértem, hogy neked nem tetszik. Ennyi.Kösz. Tavalyról ezerszer inkább az I Love You Man, az valami baromi jó egy film szerintem. Van benne Jason Seagel is (aka Marshall a How I met..-ből), ütős poénok, rock n' roll. Ajánlom. Oldie: A rendes szinkronos mozis verziót, de mit sem változtat a tényeken. És mit is írtam? Hogy nem találtam viccesnek, ami szerintem egy elég ütős érv amellett hogy miért nem tetszik egy vígjátékk, nem gondolod? És jah, baromira nem tetszett hogy két percenként csendültek fel a Kanye West-féle remekművek. De nem akarok megint belemenni a jó öreg magyarázzuk meg hogy miért nem tetszett nekem egy film vitába. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Harry Potter 7 trailer! http://filmbuzi.hu/archives/2010/06/07/har...llows-elozetes/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Ugyanazt a filmet láttuk, vagy te valami Másnaposok Extrém kiadást? Obi1 ugyanazt a verziót látta, amit én, szóval van ilyen kiadás is Harry Potter 7 trailer! Eddig egész jó, amit látni lehet a filmből, de várom már Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Hm... bele kell húznom a 7. elolvasásába, ha azt akarom, hogy ez legyen az első (és utolsó[???]) Harry Potter, amit előbb olvasok, mint látok Csak kár, hogy még a beszerzési stádiumon sem jutottam túl. Múltkor láttam egy könyvesboltban, de az ára durván borsós (jó, mondjuk vaskos kötet, szóval megéri, csak hát na... a szokásos). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Én csak egyszer bírtam elolvasni annyira kemény. Sokszor van úgy hogy a kezembe veszem, de mindig mikor belegondolok mi történik benne, inkább leteszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Én csak egyszer bírtam elolvasni Bár én is elbírnám egyszer olvasni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Majd csak összejön valahogy a közeljövőben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Hm... bele kell húznom a 7. elolvasásába, ha azt akarom, hogy ez legyen az első (és utolsó[???]) Harry Potter, amit előbb olvasok, mint látok Ha jösz Pildihez majd, akkor odaadom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. (szerkesztve) Másnaposok, mint borzalmas film? Obi, te mit néztél? A 2009es év egyik legjobbja!!! Szerkesztve: 2010. Június 7. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. (szerkesztve) Ha olyan jó lenne akkor negyed óránál többet is kibírtam volna belőle. Szerkesztve: 2010. Június 7. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Ha jösz Pildihez majd, akkor odaadom. Csak ott az a ha, mert pillanatnyilag ez a ha nagyon nagyon nagy ha Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Másnaposok, mint borzalmas film? Obi, te mit néztél? A 2009es év egyik legjobbja!!! Szerintem maradjunk annyiban, hogy ízlések és pofonok... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Másnaposok, mint borzalmas film? Obi, te mit néztél? A 2009es év egyik legjobbja!!! Nekem is nagyon bejött a film, és az egész osztálynak Szóval mondhatjuk, hogy közvéleménykutatáson* 30/29-et ért el, ami olyan 97% *megkérdeznek az utcán 30 embert, és ez pont az egész osztály :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Nézem Twilight, Twilight, Twilight.. Up in the Air? Anna Kendrick mit keres a díjazottak között? Jah hát persze, ő is szerepelt a Twilight-ban. Hát tarolt a New Moon és Hangover, 2009 két legborzalmasabb filmje(amiket láttam). Oldie: De imdb-n minden korosztályból szavaznak, az MTV Movie Awards meg kifejezetten a tiniknek van. Teljesen egyetértek. A Másnapossokban ezerszer látott(így kiszámítható) poénok voltak. Egyszer nézhető. Legalábbis számomra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Hm... rendben, ízlések és pofonok, de szerintem akkor is nagyon nagy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Én itt köztetek mindig valami negatív "hős? " formájában tetszelgek ... ugyanis azt kell mondanom, hogy a Másnaposok nekem sem tetszett.... a Harry Pottertől meg rosszul vagyok (fizikailag és szellemileg egyaránt) ... ez van. Végülis természetesen, ahogy ti is mondtátok, itt is mint az élet sok más területén is áll: "izlések és pofonok". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Gyűlünk szépen.. helyes, helyes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Bleeeeee Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Engem meg nem is érdekelt se a Másnaposok, se egyetlen egy HP sem. Én győztem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.